Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Eet biraz pis bişe, pis bi his. Ama geçen geldi aklıma, ulan ben eylul dogumluyum hatta 12 eylul al dokuz ay gerı bide 10 gun koy aha yılbaşı =). Hiç düşündünüz mü ba böyle, nası oldum ben acep die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ehüehe ona bakarsan ben ilk gece mahsulüyüm. İlk farkettiğimde bi acayip olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 9 ay 7 günlük doğmuşum ben. 27 Haziran, gidersek geri 20 Eylül mü oluyor? Evet, galiba. Hiçbir şey ifade etmedi benim için =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahah ben bi yaz gecesi heyecanıyım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 19 aralık. 13 gün koy al yılbaşı. koyu bölüm şansımın resmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tam 9 ay 10 günlüğüm ben kasım 11 1 şubatta sipariş verilmişim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 30 eylül, bir kış gecesi soba bozuk, ısınmaya çalışan annemle babamın ürünü olarak gelmişim o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: 9 ay 7 günlük doğmuşum ben. 27 Haziran, gidersek geri 20 Eylül mü oluyor? Evet, galiba. Hiçbir şey ifade etmedi benim için =/ buyuk kardeşin varsa okullar başladığı gun falan olabilir =)) hani cocuk evde yokken felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Abim yok da, babam üniversitede öğretim üyesi. 20 Eylül 1986 Cumartesi imiş. Dersler başladıktan sonraki ilk haftasonu falan olabilir mi acaba? Merak ettim lan, araştırayım böyle, Langdonculuk oynayayım biraz bakayım. Fibonacci diziliminden yola çıksak.. 0 1 1 2 3 5 8 13 21 Yok, burdan bir bok çıkmaz, başka alanlara yöneleyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Suark said: Eet biraz pis bişe, pis bi his. Ama geçen geldi aklıma, ulan ben eylul dogumluyum hatta 12 eylul al dokuz ay gerı bide 10 gun koy aha yılbaşı =). Hiç düşündünüz mü ba böyle, nası oldum ben acep die? 8 aylık mı doğmuşsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Eylül 9. ay abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mart ayı civarlarına geliyor benim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Hesap yanlış. Yılbaşını bekleyememiş sizinkiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yazın keyif kurşunuyum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Aaa evet doğru, ben sıçmışım, 1 ay geri alacaksın abi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ekim 14. lan. LAN! oturup hesaplamaya korkuyorum, yılbaşına mı denk geliyor yoksa? = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 anaa harbimi eylül direk 9. ay diyerekten şey ettim. aralıkta ozaman hmm, belki bayramlar gelmeden öncedir :p " hanım haftaya bayramlar başlıo iki bayram arasıda olmas " felan bide ne var bilionuzmu abim ben babam annem oldugu gıbı eylul dogumluyuz bişi var bu aralıkta :=) Spidee baban öğretim gorevlısıyse belki gorevlı oldugu okul başlamadan bi iki gun oncedır =) veya proje teslimi felan olmuştur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Baluu said: Mart ayı civarlarına geliyor benim ki. aga mart soguk ay bide bahar mahar kısa kollular çıkmış piyasaya birden soguklar bastırınca haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 4 haziran - 8 ay 20 gün koy. 25 ekim filan. vayanasını. durup duruken olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bence bu konuyu kapatalım, ana babalarımıza olan saygımızı giderek kaybediyoruz. Eve gidip babamın sırtını sıvazlayasım falan geliyor, çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bi de o var dimi. insan anne babasını sevişirken düşünemiyor. çok acaip. vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 düşünmesi irenç evet ama fiil halini düşünmicen, direk bilimsel yaklaşıcan, sadece tarih hesaplıcan. :P neyse ya hakkaten çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gidin babanıza sorun tarihler ile "10 mart 1985 perşembe günü ne yapıyordun?" hesaplamadım benimkini, bilmiyom.. dert değil zati. ama zaman makinesi olsa engellemek için binbir takla atardım ve zamanda dev bi döngüye sebep olup tüm dünyayı yok ederdim!! 1.21 gW'a ihtiyacım var! bu cumartesi akşamı istanbula yıldırım düşme ihtimali var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 fede said: 4 haziran - 8 ay 20 gün koy. 25 ekim filan. vayanasını. durup duruken olmuş gibi. lan. 25 ekimde ben doğdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yarın hava yağmurlu diyolar dasaa bi ışın kapasitörü yapıver istersen =) 17 ocaktan geriye gidersem 7 nisan oluyo, hiçbi özelliği yok valla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar