Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abi türkçede "güsel" diye bir kelime yok. ayarı adam etmeyin ulan hadi türkçe karakter yoktur anlarım alışmışsındır türkçe karakter yazmazsın hepsine eyvallah da "güsel" ne ulan. söylüyorum ağzımla garip oluyor. abi çok güsel bi karı gördüm. tak orda ağzına yapıştıracaksın.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 typo olabilir dicem de, fazla iyimser yaklaşmış olucam sanırım. tokatlamak lazım, evet. kesinlikle katıldım.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Spastik_Serce said: abi türkçede "güsel" diye bir kelime yok. ayarı adam etmeyin ulan hadi türkçe karakter yoktur anlarım alışmışsındır türkçe karakter yazmazsın hepsine eyvallah da "güsel" ne ulan. söylüyorum ağzımla garip oluyor. abi çok güsel bi karı gördüm. tak orda ağzına yapıştıracaksın. Koyundan da suyalım mı?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Xaenin said: Koyundan da suyalım mı? ayar-ı adam kanka eski türkçe, öz türkçe
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 olm durmadan mesaj sayım azalıyo lol
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fistan dostum çok teşekkür ederim. feci fail olmuşuz lan. fistanda iyi toparlamış. o zaman fistan +1
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aga geri sayım başlamış snn haberin yok mu ? zaman aşımına uğrayan postlar siliniyormuş.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 semih bunlar onbaş yaşında biliyonmu olm sen. bu hafta 2. oluyor.
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Fistan said: ayar-ı adam kanka eski türkçe, öz türkçe HAHAHAHAHAHA
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Türkçem güzel Türkçem B)- hem home sweet home çakması değil mi bu da biraz asd
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 egzoz bilmemne takılır egsoz hedoho verilir egzos hadohuda takılır burdaki araba istasyonunda arka arkaya 3 tane (10 metre arayla) böyle yazı görmüştüm Türkçe değil ama komik genede :D
Öne çıkan mesajlar