Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abi türkçede "güsel" diye bir kelime yok. ayarı adam etmeyin ulan hadi türkçe karakter yoktur anlarım alışmışsındır türkçe karakter yazmazsın hepsine eyvallah da "güsel" ne ulan. söylüyorum ağzımla garip oluyor. abi çok güsel bi karı gördüm. tak orda ağzına yapıştıracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 çok güsel bi yazı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 typo olabilir dicem de, fazla iyimser yaklaşmış olucam sanırım. tokatlamak lazım, evet. kesinlikle katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Spastik_Serce said: abi türkçede "güsel" diye bir kelime yok. ayarı adam etmeyin ulan hadi türkçe karakter yoktur anlarım alışmışsındır türkçe karakter yazmazsın hepsine eyvallah da "güsel" ne ulan. söylüyorum ağzımla garip oluyor. abi çok güsel bi karı gördüm. tak orda ağzına yapıştıracaksın. Koyundan da suyalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 dsuhsahha fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Xaenin said: Koyundan da suyalım mı? ayar-ı adam kanka eski türkçe, öz türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ouf adasdhahdhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 olm durmadan mesaj sayım azalıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fistan dostum çok teşekkür ederim. feci fail olmuşuz lan. fistanda iyi toparlamış. o zaman fistan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aga geri sayım başlamış snn haberin yok mu ? zaman aşımına uğrayan postlar siliniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 semih bunlar onbaş yaşında biliyonmu olm sen. bu hafta 2. oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Fistan said: ayar-ı adam kanka eski türkçe, öz türkçe HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Türkçem güzel Türkçem B)- hem home sweet home çakması değil mi bu da biraz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 egzoz bilmemne takılır egsoz hedoho verilir egzos hadohuda takılır burdaki araba istasyonunda arka arkaya 3 tane (10 metre arayla) böyle yazı görmüştüm Türkçe değil ama komik genede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar