Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbarın 2h kılıcını düşmanın böğrüne sokup, kılıcı karna saplı iken çevirip, düşmanı yanına çekerek boynunu kırdığı olmuş.3 aşamalıdır. tek kelime ile harikadır.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar lvl 8 Assasinimle ilk fatalitymi lvl 23 female demonologiste yapmış bulunmaktayım :D.Tabiki lvl 23 assasin arkadaşımın yardımı oldu hehe.Bütün mlee fatalityleri izledim en güzel Assasininki bence.Direk Gırtlağı aldım daggerla >:D<
Mesaj tarihi:
benim favorim 1h blunt silah ile yapılan. önce dizlerine vuruyor kırıyor yere çöktürüyor sonra 3 kere tak! tak! tak! kafasına tepeden bindiriyor, pekmez yapıyor kafayı. hastayım ona.
Mesaj tarihi:
fatality'ler gördüğüm kadarıyla sınıfa değil de silaha özel.

benim en beğendiğim 2h kılıcı düşmanın karnına saplayıp, bırakıp "NASI GODUM AMA" dercesine zafer hareketi çekerken kahkaha atmak.
Mesaj tarihi:
az bişey necro ile oynamıştım. kurban dizleri üzerine çöküyor, ellerini iki yana açıyor, havadan zincirler geliyo ve bileğine dolanıyor falan acayip bişey. sonra siyah duman falan kurban yığılıyo sonra. ama main char conq benim dual wield pek kullanmadım o yüzden hiç dw fatality görmedim.
Mesaj tarihi:
iki kolu kesip kelleyi uçurma, kılıcı böğre saplayıp kendine çekip boyun kırma gibi 2 hander fatalitylerinin hepsi hox'ta da var. kollar+kelle de eğlenceli ama en çok boyun kırmayı beğeniyorum.
Mesaj tarihi:
Ben bıktım fatalityden hatta kötü bir fikir olduğunu düşünüyorum. 5 kişinin arasında adamı alıyor şekilden şekilde sokuyorsun, geriye kalanlar figüran gibi izliyor. İşte o an benim için işin büyüsünü bozuyor. Fatalitynin random olması, yetenek istememesi de cabası.
Mesaj tarihi:
invul oluyosn sanırım fatality yaparken, evade oluyo ataklar, ama emin degilim.

bide geçen adamın birine fatality yaptım kafayı koparacam tam, adam potion içti, ölmedi herif kafasız kafasız dövüşmeye devam etti ben klavyeyi mouseu braktım zaten gülmekten, kesti adam beni :D
  • Yeni Oluştur...