Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aimp 2 Mp3 Player

Xærø

Öne çıkan mesajlar

Aimp2 Mp3 Player Özellikleri

1. Diyelim ki şarkı çalıyor ve siz programı kapattınız, program açtığınız tekrar şarkının kaldığı yerden devam ediyor.
2. İnternet üzerinden müzik dinlemenize ve dinlediğiniz müzikleri kolayca mp3 olarak kaydedebilmenize olanak sağılıyor.
3. Gelişmiş Equrlizer i sayesinde müzikleri hızlı çalabilir, Classic, Club, Dance, Full Bass gibi efektler verebilirsiniz.
4. Winamp ın playlistlerini kabul ediyor ve çoğu zaman winamp ın skinlerini de kullanabiliyorsunuz.
5. Bilirsiniz çoğu şarkıda taglar vardırBu programla onları silebilir veya değiştirebilirsiniz.
6.Programla ister DATA CD (yani mp3) isterseniz Audio Cd yazabilirsiniz.
7. Playlist teki şarkıları kopyalayabilirsiniz.
8. Bu programla istediğiniz zaman bilgisayarı otomatik kapatabilirsiniz (İsterseniz şarkı listesi bitince kapansın da diyebiliyorsunuz)
9. Program MP3, Wave, Ogg gibi sesleri kendi aralarıda convert edebiliyor.
10. Program %100 de olmasa da Türkçe dili destekliyor zaten önemli olan yerleri türkçeleştirilmiş.
11. Programın ses kaydedici özelliği var. (Mikrofondan kayıt yapabilir ve istediğiniz ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz)
12. Program herşeyden önemlisi çok hızlı.

Programın Anasayfası

En son kararlı sürüm 2.11 sürümü.
İndirmek için --> http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.11.zip
Alternafit link --> http://www.programki.net/files/multimedia/aimp_2.11.zip

Beta sürüm(2.5 Beta 6)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
şimdi bi sorum olacak. aimp2 açıkken windowsun ses ayarından kısayolla sesi kısamıyorum. aimp2nin ayarlarını da karıştırdım. kısayolu kullanmanı istemiyorum diye bişey bulamadım. kısayolu kullandığımda bilgisayarın sesi kısılsın istiyorum, aimp2 nin değil. nasıl yapacam bunu
Sosyal ağlarda paylaş

G15? oyun klavyesidnen mi bahsediyosun? ne desteği tam olarak bahsettiğin?
normal klavyelerle uyumu var ama ses kontrolü klavyeden yapınca playerden kısılıyor. bilgisayarın sesini kısmıyo yani. bi orası hoşuma gitmiyo bazen benim.
bu arada v2.5 build 264 RC2 sürümü çıkmış. kendi sitesinden kaldırmışlar yalnız(sanırım final sürümü geliyor ama emin değilim). nette araştırarak bulabilirsiniz.

edit: lastfm için bilmiyorum ama msn için plugin var. yalnız ben en son baktıgımda o da hatalıydı. sadece şarkının ismini gösteriyor. sanatçı ismi göstermiyor. düzelniştir belki bakmak lazım .

edit2: fede o dediğini ben de arıyom ama bulamadım.

edit3: fede o dediğin olay bahsettiğim RC2 sürümünde yapılabiliyor. hotkeys olaylarında var gerekli ayarlama. ordan yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
enque olayı var ya. Q tuşuna basarak yapıyorum ben. ama kendim ayarlamış olabilirim hatırlayamadım şimdi. hotkeylere bak bi.

msn plugin için o dll biraz eksik gibi. onun daha iyisini buldum ben ama iki msn kullanıyosanız sadece birinde çalışıyo.

bir de AMIP diye bişe var msn plugin olarak(aslında bi sürü şeyi destekliyo). o baya güzel.

edik: evet options da hotkeys bölümünde Queue bölümü var. istediğin butonu ayarlarsın artık. gerçi sen shell menuden bahsediyon shell menude de add to playlist var işte. enqueu yapıyo o.
Sosyal ağlarda paylaş

Klavyedeki ses kısma kısayolu bende AIMP2'nin ve bilgisayarın sesini kısıyor aynı anda, ilk sayfada bir şeyler vardı bununla ilgili.
Artık Last.fm pluginiyle geliyor ayrıca. Eski sürümlerde biraz maymunluk yapmak gerekiyordu Last.fm için =)
MSN plug ini de gelmiş, ben kullanmıyorum ama denedim çalışıyor gibi. Çift MSN durumlarını bilemem.

Default skininin çok süslü olması dışında pek eksiği yok, varolan ufak eksiklikleri de kapatmışlar. Skin de çekilir zaten =P

Ha bu arada şarkı geçişleri şeysi Winamp'ta da var, pluginlerde crossfade aranırsanız ordan ayarlanıyor olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dosyaya sağ tıklayıp enqueue etme işi şöyle varmış, 7. 8. seçenek civarında AIMP2 diye menü var, içinde de Add to playlist var.

Şimdi XP'de olsa o seçeneği üstlere taşırdık uzantı ayarlarından falan, Vista'da o uzantılar bölümünün nereye gittiğini bulmam bile zaman aldı. Gel gör ki arayüzü de değişmiş, sadece "merkezi bir Open with paneli" olmuş kalmış. Nasıl yapabilirim bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...