Xærø Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Aimp2 Mp3 Player Özellikleri 1. Diyelim ki şarkı çalıyor ve siz programı kapattınız, program açtığınız tekrar şarkının kaldığı yerden devam ediyor. 2. İnternet üzerinden müzik dinlemenize ve dinlediğiniz müzikleri kolayca mp3 olarak kaydedebilmenize olanak sağılıyor. 3. Gelişmiş Equrlizer i sayesinde müzikleri hızlı çalabilir, Classic, Club, Dance, Full Bass gibi efektler verebilirsiniz. 4. Winamp ın playlistlerini kabul ediyor ve çoğu zaman winamp ın skinlerini de kullanabiliyorsunuz. 5. Bilirsiniz çoğu şarkıda taglar vardırBu programla onları silebilir veya değiştirebilirsiniz. 6.Programla ister DATA CD (yani mp3) isterseniz Audio Cd yazabilirsiniz. 7. Playlist teki şarkıları kopyalayabilirsiniz. 8. Bu programla istediğiniz zaman bilgisayarı otomatik kapatabilirsiniz (İsterseniz şarkı listesi bitince kapansın da diyebiliyorsunuz) 9. Program MP3, Wave, Ogg gibi sesleri kendi aralarıda convert edebiliyor. 10. Program %100 de olmasa da Türkçe dili destekliyor zaten önemli olan yerleri türkçeleştirilmiş. 11. Programın ses kaydedici özelliği var. (Mikrofondan kayıt yapabilir ve istediğiniz ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz) 12. Program herşeyden önemlisi çok hızlı.Programın Anasayfası En son kararlı sürüm 2.11 sürümü. İndirmek için --> http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.11.zip Alternafit link --> http://www.programki.net/files/multimedia/aimp_2.11.zipBeta sürüm(2.5 Beta 6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 açılmıştı ama bu şekilde özellikleri falan verilmemişti. güzel programdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 96 dan beri kullandigim winamp i sildirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baya guselmis radyo dinlerken bir suru begendigim parcalari kaciriyordum kaydederim artik:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şimdi bi sorum olacak. aimp2 açıkken windowsun ses ayarından kısayolla sesi kısamıyorum. aimp2nin ayarlarını da karıştırdım. kısayolu kullanmanı istemiyorum diye bişey bulamadım. kısayolu kullandığımda bilgisayarın sesi kısılsın istiyorum, aimp2 nin değil. nasıl yapacam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Program güzelmiş baya. Bi şarkıdan diğerine hemen kesip geçmiyor. playlist i de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Özellik manyağı yapmışlar, iyi güzel, ama playlist tasarımı hiç kompakt değil; boşa giden bi sürü yer var. Sırf bu yüzden winampta kaldım ben bunu deneyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 diğer bütün programlar ne kadar gelişirse gelişsin winampten vazgeçmicem. ilerde çalışmamaya başlarsa da müzik dinlemem olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 msn ve last fm i destekleyici plugin leri filan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 G15 desteği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 G15? oyun klavyesidnen mi bahsediyosun? ne desteği tam olarak bahsettiğin? normal klavyelerle uyumu var ama ses kontrolü klavyeden yapınca playerden kısılıyor. bilgisayarın sesini kısmıyo yani. bi orası hoşuma gitmiyo bazen benim. bu arada v2.5 build 264 RC2 sürümü çıkmış. kendi sitesinden kaldırmışlar yalnız(sanırım final sürümü geliyor ama emin değilim). nette araştırarak bulabilirsiniz. edit: lastfm için bilmiyorum ama msn için plugin var. yalnız ben en son baktıgımda o da hatalıydı. sadece şarkının ismini gösteriyor. sanatçı ismi göstermiyor. düzelniştir belki bakmak lazım . edit2: fede o dediğini ben de arıyom ama bulamadım. edit3: fede o dediğin olay bahsettiğim RC2 sürümünde yapılabiliyor. hotkeys olaylarında var gerekli ayarlama. ordan yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 direk sildim valla winampı. cok daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bu aimp icin msnde show off plugini yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Messenger7_Current_Playing_Song Messenger 7 dediğine bakma farketmiyor. messenger live ile sorunsuz kullanıyorum. Aimp in plugins klasörünü göstermen gerekiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sagol bi deneyeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Indiriyorum bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Shell menuye Enqueue seçeneği eklemiyor, Winamp'tan tek önemli eksiği şu ana kadar gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 enque olayı var ya. Q tuşuna basarak yapıyorum ben. ama kendim ayarlamış olabilirim hatırlayamadım şimdi. hotkeylere bak bi. msn plugin için o dll biraz eksik gibi. onun daha iyisini buldum ben ama iki msn kullanıyosanız sadece birinde çalışıyo. bir de AMIP diye bişe var msn plugin olarak(aslında bi sürü şeyi destekliyo). o baya güzel. edik: evet options da hotkeys bölümünde Queue bölümü var. istediğin butonu ayarlarsın artık. gerçi sen shell menuden bahsediyon shell menude de add to playlist var işte. enqueu yapıyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Klavyedeki ses kısma kısayolu bende AIMP2'nin ve bilgisayarın sesini kısıyor aynı anda, ilk sayfada bir şeyler vardı bununla ilgili. Artık Last.fm pluginiyle geliyor ayrıca. Eski sürümlerde biraz maymunluk yapmak gerekiyordu Last.fm için =) MSN plug ini de gelmiş, ben kullanmıyorum ama denedim çalışıyor gibi. Çift MSN durumlarını bilemem. Default skininin çok süslü olması dışında pek eksiği yok, varolan ufak eksiklikleri de kapatmışlar. Skin de çekilir zaten =P Ha bu arada şarkı geçişleri şeysi Winamp'ta da var, pluginlerde crossfade aranırsanız ordan ayarlanıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ses kısınca bilgisayarın sesini kısma olayını yine Hotkey ayarlarından yapabilirsiniz. global ve local var. global ses kısma kısmını iptal edin. sadece local kıssın sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Dosyaya sağ tıklayıp enqueue etme işi şöyle varmış, 7. 8. seçenek civarında AIMP2 diye menü var, içinde de Add to playlist var. Şimdi XP'de olsa o seçeneği üstlere taşırdık uzantı ayarlarından falan, Vista'da o uzantılar bölümünün nereye gittiğini bulmam bile zaman aldı. Gel gör ki arayüzü de değişmiş, sadece "merkezi bir Open with paneli" olmuş kalmış. Nasıl yapabilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Nasıl kullanıyorsunuz media library olmayan müzik programlarını anlamıyorum. Benim baktığım ilk şey kütüphaneler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 library var ki :S sadece ctrl+M ye basmak gerekiyo. ha diyosan ki winamptaki gibi olsun ona bişe diyemem. ilerki sürümlerinde çıkar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Binlerce mp3 ün yoksa playlist gayet yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar