Masteis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 klavyeci lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben çalarım klavye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 istanbul lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 üni için istanbula gelicek o zaten ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 no köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 önce kazansın sonra konuşuruz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 AAAAA çalarız dedik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 uyusana sen bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 çalmicaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben yatıyorum SEVİYORUM ULEAAĞN diyerek kapamak istedim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ondan başka kimseye dokunmak istemiyorum. ama aşk fln değil benimki. hani birini gözün görür başkasını göremezsin. deli gibi aşık olursun ya, öyle değil işte. sadece yanımda olan insanların o olmadığını farkettiğimde içimi kaplayan hüzün belki de sevgi dediğim olay. gördüğümde selam verdiğim her insanın bakışında gülüşünde teninin renginde onu hatırlamak için bahane aramak bu bahsettiğim şey. hiçbir sebebim ve hiçbir beklentim olmamasına rağmen onu düşünebilmek koymuyor ya bana öyle birşey işte. o, başkasının kollarında başkasını severken bile gece yastığa başımı koyduğumda onunla uyuyabiliyor olmak bu.. öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 neden :S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Allah sabır versin birader onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 teşekkür ederim. öyle işte uyumadım gece uyuyamadım zaten istemiyorum ki o olmadan uyumayı. uyurdum istesem ama istemedim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sabah oldu uyu artık. bir de şöyle bir şey var, geceleri uykusuz kalmana, her insanda onunla ilgili kendine bir pay çıkarmana değecekse sevmeye devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sabah oldu evet bakalım uyurum belki.. şöyle söyleyeyim değmesi ve ya değmemesi pek umurumda değil. çünkü hayatta değdiğinden çok da emin olduğumuz pek çok insanın aslında hiçbir şeye değmediğini anladık çoğu zaman. "gözlerimi kapattığımda yalnız kalmadığımı bilmemi sağlayacak birilerine ihtiyacım var" dediğimde gözlerimi kapatıp yanıma yatandı o. o yüzden değip değmiceğine emin olmaktansa o anı hatırlayıp bir kere ve bir kere daha onunla olmayı yaşamak daha cazip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abi şiir yaz derim öyleyse. ve postala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yazıyorum işte buralara oralara biryerlere. illaki görür illaki okur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gece 12 de başlayan bi muhabbet 14 sayfa olmuş.. helal valla.. garbıçı sollamış şerrefsizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hayat sevince güzel ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 o zaman: edit1: YouTube banlı di mi pardon. Yetti.be'den Vtunneldan, Ktunneldan, ImFine.info dan birinden şu adresi girebilirsiniz. Tüm etkisi gitti postun tabi: http:// www. youtube. com/ watch? v=khpolb_ZFew edit2: edit1 fail olmuş. boşluklar ekledim faillikten çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar