kabuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Post kasma topiği olmuş. O değil de aşık olmak istemediğin bi kıza yavaşça aşık olduğunu fark etmek ve asla kaybetmek istemediğin için aşkını asla açamayacağını bilmek ne kadar iğrenç bir durumdur ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yalnış anlama tam montla sıçılacak durum yanlış anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yanlış anlamadım bence de be abi :( yanlış anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nileppezdel said: O değil de aşık olmak istemediğin bi kıza yavaşça aşık olduğunu fark etmek ve asla kaybetmek istemediğin için aşkını asla açamayacağını bilmek ne kadar iğrenç bir durumdur ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ne biri 4S mi yazdı. sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Asik olmak istemedigin kiz? Sanki Romeo Juliet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Olmak istemiyorum çünkü sadece acı getireceğini biliyorum, yani sonunda onunla evlenmezsem mutlu olamam aşık olmam durumunda. O yüzden hiç aşık olmayayım, iyiydik böyle güzel gidiyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Alın size sevgi, tartışın. Bekler misiniz böyle_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nileppezdel said: Post kasma topiği olmuş. O değil de aşık olmak istemediğin bi kıza yavaşça aşık olduğunu fark etmek ve asla kaybetmek istemediğin için aşkını asla açamayacağını bilmek ne kadar iğrenç bir durumdur ya :( lök diye olanı da var bunun sdfşkdjgf ama geleceğe umutla bakıyoruz yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 @roket: Beklerim abi, harbi beklerim ölürsek de beraber yani. Bu dünya sevdiklerim olmadan boş gelir ki bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben sevmiyorum artık kurtuldum o illet,böyle cok guzeliz yine mi guzeliz yine mi cicek hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 roket adam said: Alın size sevgi, tartışın. Bekler misiniz böyle_ resim efsaneymiş rep d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 resim gerçekten her şeyi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Resim ozgurluk temasindan guzel yakalamis ama bir yerden de kaybediyor. Soylemeyecegim nerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nileppezdel said: Olmak istemiyorum çünkü sadece acı getireceğini biliyorum, yani sonunda onunla evlenmezsem mutlu olamam aşık olmam durumunda. O yüzden hiç aşık olmayayım, iyiydik böyle güzel gidiyodu :) Evlenmek falan derken, lisede degil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 -Wissy said: Resim ozgurluk temasindan guzel yakalamis ama bir yerden de kaybediyor. Soylemeyecegim nerden. Denizin ortasında ucu sivri kütük olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Goruntusel bir sey degil `olmamis` dedirten. `Ask` `Sevgi` konusunda yakalamaya calistigini yakalayamayisinin nedenini de soylemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 inanır mısın ? hiç merak etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 iki ucu boklu değnek misali. uçsa gitse kafesi açmaya yeltelenmek istese denge bozulucak düşücek. ordan bakarakta hiç kavuşamicaklar hede hödö. yani iki türlü de bi sonuç yok. off cok ciddiyim gece gece. edit. imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sus hatun. sevmek güzel. =p öyle karartma insanların içini boklu deynek(ya da değnek? bilemedim valla.) filan diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 urmesque said: iki ucu boklu değnek misali. hatta dört ucu boklu bijon anahtarı diyesim geldi o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o da olabilir tabi. gerçekleri sölüyoruz burda. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ulan senin heryerin duygusal olsa nolur. hala piza yiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 çok güzel açıkladım diye kıskanmayalım, konuyu başka yerlere çekmeyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar