Aegean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 @ aiko: değil tabiki. bi sağlık uzmanına görünmen en mantıklısı ama genede sadece mekik çekerken mi yoksa eğilip kalkarkende ağrıyormu ona bi dikkat et derim olayın ciddiyetini anlamak açısından. her iki durumda da bi doktora görünsen iyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sadece mekik çekerken 10 15 mekikten sonra ağrı başlıyo. boyun ağrısı için gitmiştim doktora, emar fln isteyince üşendim çektirmedim emar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ciddi bir sorun ile karşılaşmamak adına doktora gidip gerekeni yapmalısın. Mekik esnasında ağrı oluşması -sırt, bel bölgesinde- normal değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aslında normaldir. bende de vardı bi ara. geçti sonra. ama doktor en iyisi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bende de sergen yalçın gibi göbek var ekmek yememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben ekmek hiç yemem ama göbeğim gitgide büyüyor sdfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yarım dılım ekmekle geçirin bi günü gayet veriyosunuz gezerek. yemek yiyin ama ekmek cola ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 gobek eritmek en zor seylerden birisidr, ve cok disiplin ve egitim ister. Egitimden kastim tabi yanlis olan seyleri yapmak cok kolay oldugu icin bilgili olmaniz gerekiyor en basta. Bir kere yemek yenmeyerek gobek eritilmez, eritilir ama once vucuttaki dier hersey erir bi anlami kalmaz. En onemli sey gunde kahvaltiyi iyi yapip metabolizmayi ucurmak, ondan sonra 3 saatte bir 200-300 kalori yiyip gunu 1200-1800 kalori alarak bitirmek. (ki iyi metabolizmali biri boyle yemek yiyerek gunde rahat rahat en az 300 kalori verebilir) Ikinci onemli sey bilinmesi gereken bu bir gunde, bir haftada, hatta bir ayda olacak bir seyh degil. Benim gobegimi eritmem (simdi geri geldi gerci kiz arkadas olunca saldik :)) 8 ay surmustu. En iyi noktamda bir saat hizli ritm yuzdukten sonra kaslarim gerildiginde kalcalarin ustundeki cikintilar ve karin kaslarim gozukuyordu. Oda arkadasim benden daha kiloluydu, 1 senedir calisiyor ve yeni o duruma geldi (120 kiloydu, cok kasliydi, simdi sirf kasli adam, ama asiri creatine dir proteindir falan o tur seyler aliyor), yani bu paragraftan cikartilacak ders, sabirli olacaksin ve vazgecmiyeceksin. Kas calismazsan karin kasin olmaz, karin kasin olmazsa yaglarin erise bile siki olmaz orasi, bi si anlasilmaz. O yuzden karin calisicaksin diger yerleri calistigin kadar, daha onemlisi, ki cok yapilan bi hata bu, agirlikla kas calisicaksin. Mekik mi cekiyosun, gogsunde 10 kilo 15 kilo tut, guclendikce basina dogru cikartirsin (mesafeyi arttirirsan arsimed babamizin ogrettigi gibi, agirligi artiyo sana uyguladigi). Kaslarin yani sira unutmamak lazim ki bu gobek, yag yani. Yag yakmak icin istedign kadar kas calis metabolizman olsun, uzun suren var. Sevdigin bir aerobik spor bul. Kosmak olsun, yuzmek olsun, bir sey yap. Kosmak ve yuzmek cok iyi sporlar (elliptik de iyi), tum vucudunu calistiricak bir sey, ve kardiyo yaptiricak. Ben yukarda bahsettigim gibi ideale yakin halime her gun 1-1 bucuk saat yuzerek ulastim (ki iyi bir yuzucu bile degilim, isin sirri hizli ypaip yorulmak degil, zamanla kondisyon kurmak) Kosmaya baslayacaksan unutmamalisin ki basladigin gibi 10 kilometre kesintisiz kosabileceksin diye bisi yok. Nefesin kesilmeden 1 kilometre depar atabiliyosan iyi formdasindir. Ben en etkili egzersizi kosmada kisa sureli depar, jog arasi alterne etmek olarak goruyorum, yuzmede ise nefes nefese kalmadan (iki kulacda bir nefes) ama durmadan yuzmek. Ozetlersek yapacagin en zor seylerden biridir gobek eritmek, bir bira icersin ve 1 haftalik caban bosa gider, ben cok uzulmustum en baslarda artik bira icemiyorum, fried yiyemiyorum diye (ki amerikada yasiyorum, isim daha zor turkiyeden :)) ama odullendirildikce vucudun tarafindan motivasyonun artiyo. Ha bi de, sonuc icin degil, yapmak icin calis, cok etkisi oluyo, cogu kisinin kilo verememe yag yakamama sebebi ben 5 kilo vericem , gobegi eriticem diye calismalari. Onun yerine ben bugun su kadar kilometre kosucam diye bakarsan cok daha mutlu olursun ara zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi bu metabolizmayla alakalı 1 haftada 10 kilo verdiğimi biliyorum. ki en yakn örneği 3 ay önce 1 haftada 5 kilo verdim. isteyince veriyosun fazla bişey yeme ekmek kola yeme içme, gez toz. yemeğini ye yani. gunde 2 ogun. 15 ogun yemk zorunda degılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 verilen tuyolarin cogu metabolizmasi zayif olan kisiler icin zaten (ben yilimin buyuk bi bolumunu bilgisayar basinda veya legim masasinda calisarak geciriyorum derslerim yuzunden mesela) metabolizmasi dogustan iyi olan kisileri cidden kiskaniyorum bazen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mike said: abi bu metabolizmayla alakalı 1 haftada 10 kilo verdiğimi biliyorum. ki en yakn örneği 3 ay önce 1 haftada 5 kilo verdim. isteyince veriyosun fazla bişey yeme ekmek kola yeme içme, gez toz. yemeğini ye yani. gunde 2 ogun. 15 ogun yemk zorunda degılsın. Bir haftada 10 kilo vermek sağlıklı birşey değil yalnız, deri sarkması vs. gibi problemler olabiliyor. Ya da vücudundan attığın şey kilo verirken atman gereken şey olmadığından sağlıklı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 benim 38 40 kilo verdigim icin cogu bolgemde sarkmalar var.Sirtimda,basende,gobekte sarkmalar var.Bu son kalan gobegimde yagdan degilde sarkmaymis buyuk bir bolumu şimdi son 2 3 haftadir kardiyonun dışında mekik ve karin kasi calistiran 3 5 harekete abanmaya başladim ve 1.5 kilo daha verdim ama karnimdan 2 3 cm daha bi incelme oldu.Haftaya vucut gelistirmeye başlamayi planliyorum. Not:Benim verdigim 38 kilo planli saglikli ayda ortalama 2 3 kilo olmasina ragmen sarkmalar gene olabiliyor.Yani ben bir anda mikenin yazdigi gibi haftada filan 10 kilo vermedim.O olay genelde yagla birlikte kas su vs.den ibarettir ve cok sagliksiz olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: ben ekmek hiç yemem ama göbeğim gitgide büyüyor sdfjhs :)-D bu smiley sana cuk oturdu jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 C3nK said: Bel 94cm Karin 98cm 4 haziranda yazdigim yazidan bu yana karindan 4.5 cm belden 2 cm verdim baya guzel gidiyo şu siralar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 genelde karın daha zor incelir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 C3nK said: C3nK said: Bel 94cm Karin 98cm 4 haziranda yazdigim yazidan bu yana karindan 4.5 cm belden 2 cm verdim baya guzel gidiyo şu siralar (:D abi peki diğer yerlerinde inceliyor mu? Buradaki asıl durum vücudumuzun göbek harici her yerinin normal olması. kısacası ben göbeğim haric her yerimden memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yazin kilo verme hayallerim vardi, tam 10 kilo fazlam oldu bu igrenc sene sonunda. Yazin yemek yemem veririm diyordum, sabahlari da kosucam ve yuzucem falan ama ickinin cok kalorili oldugu dogru mu? En azindan gunde 3-4 bira gobek ve meme (lisede 2 sene bodye gittim, o fil adam gunlerimden geriye yayla gibi bir omuz, kisa bir boy ve sarkmis memeler kaldi) eritmemi engeller mi? Bi de su bahsettigim memeleri ne kadar zamanda geri toplarim lisedeki gibi, tekrar calismaya baslasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Memeler toplanıyor da 3-4 bira içme :P , yoksa çok karizmatik bir bira göbeğin olur. Göğüs çalışınca yağlı bile kalsa anlaşılmıyor birisi gelip sıkmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 10 kilo wersem bred pit olcem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ooh angELina jolie ile fantazilere kosarsin artik sdfhasfhsdhfas <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oha can a El sakasi yapilmayali kac yil oldu ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oha harbi. aşkım volfi naber : )))))) ahasdhahdashdhasdhashdash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ne gunlerdi lan Elanor Elizabeth simdi burda Palmela ogrendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 eskiden palmolive kullanıyordum ben de duş alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 1gr alkol 7kcal 1gr yağda 9du sanırsam verdikleri enerji bakımından ayrıca alkol sindirim sisteminide etkileyerek emilimi bozuyor kilo alınmasındaki temel neden bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar