Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nasıl oynatıyorlar? nedir mantığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aha! ben dün rüyamda bunu gördüm :D kulağımı oynatıyodum başka bişey yapmaya çalışırken kjhsdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kjhjkahf rüyaya gel. başka bişi yapmaya çalışırken kulak oynatma tutorialı istiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 naapmaya çalışıyodun sesu?? skjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ne bilm hatırlamıyorum ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 iki kulağımı birden ya da sadece sağ kulağımı oynatabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tek oynatamıyorum ben de ama ikisi birlikte güzel bi sinerji oluşturuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oynatma derken açıkla biraz onu. beyine giden kaslarını gerdiğin zaman kulak gerilir. buna bağlı hareketlerden oluşur o oynama hareketlerin niye merak ettiysen. ha niyesini sorarsan,stress,alışkanlık,tansiyon düşüklüğü,glikoz eksikliği bunu da sebepleri. kulağını istemdışı germe falan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben dün gece rüyamda eski sevgilimi gördüm beni msnden blockladığını söylüyordu halbuysaki tam tersi. ruyalar ters çıkar versiyon 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sigara içebileni de vardı sanırım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 denedim bende oynatabiliyorum kulaklarımı ikisini birden.tek tek oynatamıyomuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 malik said: oynatma derken açıkla biraz onu. beyine giden kaslarını gerdiğin zaman kulak gerilir. buna bağlı hareketlerden oluşur o oynama hareketlerin niye merak ettiysen. ha niyesini sorarsan,stress,alışkanlık,tansiyon düşüklüğü,glikoz eksikliği bunu da sebepleri. kulağını istemdışı germe falan bunlar. istemdışı değil. isteyerek oynatanlar var. "oynat!" diyorum oynatıyor mesela. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oynatabiliyorum, öyleyse überim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ayrıca avuçiçlerimi birleştirip aralarından ses de çıkartabiliyorum flütte do sesi gibi bişey oluyo hala kimse sen çok süpersin demicek mi? bakın sadece sağ kulağımı da oynatabiliyorum iyi düşünün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oynatıorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 işaret parmağımla baş parmağımı birbirine yakınlaştırıyorum. kulağımı ikisinin arasına yerleştiriyorum (bazı forum sitelerinde buna kulağımı tutuyorum da diyenler var). sonra parmaklaımın ait olduğu elimi şekiyorum aşağıya, kulağım da oynuyo bırakmadığım için. böle acaip bi mekanizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 manuel edit: şekiyorum ne lan. çekiyorum. qwerty allah belanı vere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sadece sağ sadece sol ve aynı anda ikisini de oynatabiliyorum ayrıca dilimi de döndürebiliyorum 360 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben geğirirken kusabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ginaly said: işaret parmağımla baş parmağımı birbirine yakınlaştırıyorum. kulağımı i.... AHAHAHHA LAN DENEDİM AHAHAH :) hay allaam yaa yine sazanlığım üstümde ciddiye alıp denedim bunu. evet oluyor. yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: ben ciddiyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ferrero said: nasıl oynatıyorlar? nedir mantığı? konu şakak ile ilgili. alnını/şakağını oynatınca kulak peşinden geliyor. direkt kulağa odaklanınca oynamıyo şerefsizler, anca "bak arkadaşı oynatırım sen oynamazsan" tadında bi mantıkla yaklaşınca oynuyorlar. ya da en azından benimkiler öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet, şakağı oynatınca şeoluyo. bi de bu topici her gördüğümde kulağımı şakağımı alnımı oynatmaktan başım ağrıdı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 malik said: Peter said: ben ciddiyim ben de. ferrero da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar