^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://www.collegehumor.com/video:1817566 Türkiyede Wii'nin satışlarını patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 her şekilde bunu yaptıracak kız bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ve tabi bide Wii lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Wii alınır, kız bulunur da, bunu yapacak kızın arkasında sabırla bekleyecek ya da sadece izlemekle yetinecek türk genci bulmak problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 oeh. yavas be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 deadwoll said: Wii alınır, kız bulunur da, bunu yapacak kızın arkasında sabırla bekleyecek ya da sadece izlemekle yetinecek türk genci bulmak problem olabilir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben daha çok şınav, mekik falan çeken bi kız ve erkeğin davranışlarını bekliyordum, bu da güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahhahahah yok öyle bişey ya..sevgilisi orda takılıcak çocuk da izlicek. ben çocuğun yerinde olsam oturup izleyemezdim sevgilimi 2 saat:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bu wii fit kötü amaçlıların eline bigün geçecek ama hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Hatunun vücudu güzel, hareketleri güzel, gözlüğü de var, benden 8/10 alıyor böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hahah ne biçim oyun bu be ahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 American kolejlerinde her filmde önce çirkin make up sonrası afet olan gözlüklü ve sünepe tipli hatun görünümünde olduğu ve üstümdeki mesajın değerlendirmesi doğrultusunda ben 9/10 diorm. Eleman ise fail ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kız da fail ayrıca yakalayamıyo ona doğru gelen çemberleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Baluu said: American kolejlerinde her filmde önce çirkin make up sonrası afet olan gözlüklü ve sünepe tipli hatun görünümünde olduğu ve üstümdeki mesajın değerlendirmesi doğrultusunda ben 9/10 diorm. Eleman ise fail ! daha iyi anlatılamazdı :) katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fetişistmiyiz neyiz anlamadım bende ilk gözlükleri gördüm, çok hoşuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 of geek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sesu said: kız da fail ayrıca yakalayamıyo ona doğru gelen çemberleri :P ahah kıskanma. wii bul da kapışalım :P iyiymiş ayrıca. shfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 deadwoll said: Wii alınır, kız bulunur da, bunu yapacak kızın arkasında sabırla bekleyecek ya da sadece izlemekle yetinecek türk genci bulmak problem olabilir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 urmesque said: sesu said: kız da fail ayrıca yakalayamıyo ona doğru gelen çemberleri :P ahah kıskanma. wii bul da kapışalım :P iyiymiş ayrıca. shfdg kolumun altına wii'mi alıp geliyorum oraya! bring it on :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o kadar wii+hatun videoları arasından bunu mu buldunuz yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Xo said: deadwoll said: Wii alınır, kız bulunur da, bunu yapacak kızın arkasında sabırla bekleyecek ya da sadece izlemekle yetinecek türk genci bulmak problem olabilir. (tu) Bu videodaki kız arkadaş muhtemelen evlenmeden önce elletirmeyenlerden değildir. Dolayısı ile genç arkadaşta o kadar abaza değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ombakkombak said: Xo said: deadwoll said: Wii alınır, kız bulunur da, bunu yapacak kızın arkasında sabırla bekleyecek ya da sadece izlemekle yetinecek türk genci bulmak problem olabilir. (tu) Bu videodaki kız arkadaş muhtemelen evlenmeden önce elletirmeyenlerden değildir. Dolayısı ile genç arkadaşta o kadar abaza değildir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sesu said: urmesque said: sesu said: kız da fail ayrıca yakalayamıyo ona doğru gelen çemberleri :P ahah kıskanma. wii bul da kapışalım :P iyiymiş ayrıca. shfdg kolumun altına wii'mi alıp geliyorum oraya! bring it on :P auhuah combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fenris said: o kadar wii+hatun videoları arasından bunu mu buldunuz yaw... sen de koy birşeyler izleyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar