Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wii Fit + Kız Arkadaş = Yeni Fantezi Çeşiti!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:
Wii alınır, kız bulunur da, bunu yapacak kızın arkasında sabırla bekleyecek ya da sadece izlemekle yetinecek türk genci bulmak problem olabilir.

+1
Mesaj tarihi:
American kolejlerinde her filmde önce çirkin make up sonrası afet olan gözlüklü ve sünepe tipli hatun görünümünde olduğu ve üstümdeki mesajın değerlendirmesi doğrultusunda ben 9/10 diorm.

Eleman ise fail !
Mesaj tarihi:
Baluu said:
American kolejlerinde her filmde önce çirkin make up sonrası afet olan gözlüklü ve sünepe tipli hatun görünümünde olduğu ve üstümdeki mesajın değerlendirmesi doğrultusunda ben 9/10 diorm.

Eleman ise fail !

daha iyi anlatılamazdı :) katılıyorum
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
Wii alınır, kız bulunur da, bunu yapacak kızın arkasında sabırla bekleyecek ya da sadece izlemekle yetinecek türk genci bulmak problem olabilir.

(tu)
Mesaj tarihi:
urmesque said:
sesu said:
kız da fail ayrıca yakalayamıyo ona doğru gelen çemberleri :P

ahah kıskanma. wii bul da kapışalım :P

iyiymiş ayrıca. shfdg

kolumun altına wii'mi alıp geliyorum oraya! bring it on :P
Mesaj tarihi:
Xo said:
deadwoll said:

(tu)

Bu videodaki kız arkadaş muhtemelen evlenmeden önce elletirmeyenlerden değildir. Dolayısı ile genç arkadaşta o kadar abaza değildir.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Xo said:
deadwoll said:

(tu)

Bu videodaki kız arkadaş muhtemelen evlenmeden önce elletirmeyenlerden değildir. Dolayısı ile genç arkadaşta o kadar abaza değildir.

(tu)
Mesaj tarihi:
sesu said:
urmesque said:
sesu said:
kız da fail ayrıca yakalayamıyo ona doğru gelen çemberleri :P

ahah kıskanma. wii bul da kapışalım :P

iyiymiş ayrıca. shfdg

kolumun altına wii'mi alıp geliyorum oraya! bring it on :P

auhuah combo
  • Yeni Oluştur...