SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Malatyada_mahalle_baskisi__181893_1&tarih=03.06.2008&Newsid=181893&Categoryid=7 küfür edecem, yok yere edemiyorum. hadi! gelin bunu da savunun!
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 günde okuduğumuz "münferit" olaylar 100ü geçti pes diyorum
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 SturmVogel said: hadi! gelin bunu da savunun! Ne diyeceklerini söyleyeyim mi, ben taktiği öğrendim, "gidin polise başvurun, gereğini yaparlar" diyecekler. Sanki polis de bu zihniyette değilmiş gibi.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mayo Satana, boyle japon tarikatci ismi gibi. ba$ligi okudugumda nedense boyle bir cagri$im yapti.
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ergenekon malatya subesi ic camasircilari biriminin duzenledigi bir etkinlik bu.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sg-1 said: Ne diyeceklerini söyleyeyim mi, ben taktiği öğrendim, "gidin polise başvurun, gereğini yaparlar" diyecekler. Sanki polis de bu zihniyette değilmiş gibi. Ba$ka caren yok ki? al tabancayi vur desen, X yil yatarsin, once adam seni vuracak sonra sen vuracaksin.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 MÜNFERİT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mayo satana.... içinde "satan" var.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Esh said: Mayo Satana, boyle japon tarikatci ismi gibi. ba$ligi okudugumda nedense boyle bir cagri$im yapti. aynen
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bana da böyle tarih ile ilgili bi konu gibi geldi.
Brook Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 knoxville said: günde okuduğumuz "münferit" olaylar 100ü geçti pes diyorum yakında sadece okumakla kalmıcaz gibi.. :D
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 knoxville said: günde okuduğumuz "münferit" olaylar 100ü geçti pes diyorum bende ünce 10 münferit olay kotası olsun, 10'u gecen her munferiy ola için, 1 "hasupanalla" counter gelsin. 1000 counterada dellenip tayip dövelim
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Polise şikayet edin, polis gereğini yapacaktır, suçluları yakalayıp adalete teslim edecektir, bir daha böyle birşey yaşanmaması için gerekenleri yapacaktır.
Trigger Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 "kimse kusura bakmasın ama biz mumin ve mumine kardeşlerimiz peygamberefendimiz, sahabe ve efendimizin eşlerini örnek alıyoruz üstelik sizin Adab-ı Muaşeret kurallarınız cok az ise o sizin sorununuz ayrıca belirtmek istedim beykozda yaptıgınız gibi bu haberinde yalan oldugu anlaşıldı bize iftıra atanlara ALLAH CC TEZZAMANDAN YOK ETSİN ONLARI TAŞA ÇEVİRSİN" yoruma gel.
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 akp ve liboş yalakları ne gün bu tip olaylara gerçekten hakettiği tepkiyi gösterirler o gün bu gerzekçe kutuplaşmayı da bitirirler. nası dtp pkk ya, chp orduya böyle yımışak yaklaşıyor, bu akpli zevatlar da böyle baskılara sempati duyuyorlar herhal sanki elindeki koz gibin. du bakalım. neresinden çatlayacak bu ülke.
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Su Allahi tekellerine alip savunmalari yok mu bazen bir Metatron inse diyesim geliyor..
Afush Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Cuce said: knoxville said: günde okuduğumuz "münferit" olaylar 100ü geçti pes diyorum bende ünce 10 münferit olay kotası olsun, 10'u gecen her munferiy ola için, 1 "hasupanalla" counter gelsin. 1000 counterada dellenip tayip dövelim bana uyar..süper olur hatta
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 AKP li olanlar müslüman. AKP li olmayanlar gavur! Tartışma bitmiştir. NOKTA!
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Trigger said: "kimse kusura bakmasın ama biz mumin ve mumine kardeşlerimiz peygamberefendimiz, sahabe ve efendimizin eşlerini örnek alıyoruz üstelik sizin Adab-ı Muaşeret kurallarınız cok az ise o sizin sorununuz ayrıca belirtmek istedim beykozda yaptıgınız gibi bu haberinde yalan oldugu anlaşıldı bize iftıra atanlara ALLAH CC TEZZAMANDAN YOK ETSİN ONLARI TAŞA ÇEVİRSİN" Haklı adam abi.Taşa çevrilin.Görgüsüzler.Cık Cık...
Öne çıkan mesajlar