Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu sefer baska bi addonla ilgili soru sorcam. yine bulamadıgım bi addon: dotimer. curse.com'daki eskiymis ve altında iste calısmıo tarzı commentler yazıo. author da devam ettirmemis. wowinterface'e bakmadan yine mesaj atmiim dedim, oraya da baktım, orda da yok. dotimer'a benzer bi addon biliosanız cok müteşekkir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Chronometer http://www.wowinterface.com/downloads/info5530-Chronometer.html Sorren's Timers http://www.wowinterface.com/downloads/info8635-SorrensTimers2.4.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bloody UI v0.9 :P Umarım hoşunuza gider. Download ve detay Font,Wtf ve Interface klasörlerin yedeğini alın.Rar dosyasını World of Warcraft dizini içerisine açın. WTF klasöründe kullanıcı adınızdaki klasörünü silip "YOURACCOUNTNAME" klasörün kullanıcı adınız yapın(Tümü büyük fark ile). "YourServerName" klasörünü oynadığınız sunucu adı. "yourcharactername" klasörünüde oyundaki adınızı ile değiştirin. Sorun çıkması halinde işlemleri geri alıp tekrar deniyebilirsiniz.Devamı halinde forum, öms ile cevap vermeye çalışırım.Detay bilgi ve download http://www.wowinterface.com/downloads/info9176-BloodyUI.html Buradan indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mulgear6 said: bongos güzeldir de druidde bazen sorun çıkartabiliyo form degistirdiginde Sorununun cevabı ;) http://www.wowwiki.com/Bongos3#The_Druid_Example Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tesekkur shakkil @darkthrone guzel yapmısın abi de yazıları da ortama uygun yapsaydın daha guzel olurmus. yani fenerbahce formasındaki yazıların formatında olmasa chat mesela... anti-fener! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 titan bar problem çıkarmaya başladı bag/money/perf/durab vs hiç biri gözükmüyor açıp kapayamıyorum dizemiyorum ne gibi bir sorun olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 7-8 ay önce wowu bıraktığımda titan bar'ın devrim çoktan kapanmıştı. Şimdi yeniden başladım oyuna ve sanmıyorum ki eski sorunları giderilsin. Tavsiyem o ram canavarı eklentiyi at ve Fubar kullan. http://www.wowace.com/wiki/Main_Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Biraz uğraşıp şöyle sade bir UI yaptım. Memnunum da şimdilik. Sadece her addon'un minimap etrafına eklediği eklentiler iyice azıttı ve rahatsız etmeye başladı. Onlardan kurtulmanın yada düzenli bir şekilde başka bir yere koymanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 onlardan kurtulmanın en guzel yolu mumkun oldugunca ace addonu kullanmak ve ayarlarından minimap iconunu kapatmak. ihtiyacın oldugunda /rock yazıp tüm addonların yer aldıgı ayarlara ulasmak. simdi shaman olup da o ui ile raid yapmak biraz zor. ben de cok sade olsun istiyorum, senin ui de tam istedigim gibi tertemiz olmus ama raidlerde kullanmak gereken addonlar yine karmakarısık yapıyor ekranı. omen, decursive, grid derken zaten aha gitti iste ekranın yarısı. bu arada o totemleri ayrı barlarda toplayan addonun adı nedir? baya güzel bişeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Doğru diyorsun. Maksat raid dışında olabildiğince sade olsun. Raid sırasında çekeriz napalım. :) Totem barı FloTotemBar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Thanks :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 QuestHelper indirdim Addon klasörünün icine kopayaladim ama calismadi. Neden anlamadim. Yardimci olabilecek kimse varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 outdated addonsa karakter ekranın sol altında addon war oraya tıkla sag ustten "load outdated addons" u seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Yok ya anlamadim neden olmuyo. addon kismi görünmüyo char secme ekraninda. Anlamadim neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 DoGMeaT said: Çokta sevmedim bu UI yi,daha minimal ui'leri sevdiğim için ama şu varkı, O PITBULL NEDIR ALLAHIM,günlerdir uraşıyorum ona yakın birşey yapmaya,daha yapamadım. abi bu hp bari su sekilde gosteren addonun ismi nedir ? sacma sapan guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 pitbull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Patchten sonra load out of date yapmama rağmen questhelper vs. addonlarım bozuk çalışmıyor varmı çaresini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yenilerini çek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 update edicen hemen cıkmaz yenileri, ama bi kac gune tamamlanır hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 PTR'dayken yeni patch, çıkarıyorlar genelde yenilerini, özellikle ünlü ve sık kullanılan addonlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 quest helper ın 2.4.3 alphası var curse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ace addonları kullanıyorum ben. hem memory'i yormuyor, hem de wau ile kolayca update ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 warriorda stance değiştirme olayına keybind yapmak istiyorum macro yapmayı fln bilmiyorum addon varsa yada macroyla nasıl yapılır anlatabilirseniz süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 threatmeterler ve dbm çalışıyor mu ??? var mı deneyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu, UI / Addon Başlığı ile birleştiriyorum, son sayfasından devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar