Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden sigara içeriz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 haftadır içmiyorum bende 1 haftalık hastalığı ve öksürük işkencesini bahane ettim kendime.

1 haftanın üzerine sadece bugun sınav stresi yüzünden canım çekti.haziran sonunda vermem gereken çok önemli 3 sınav var ve işin kötüsü bu çalışma temposu ister istemez sigaraya yöneltiyor adamı.

oyuzden şu iğrenç ağız kanseri,sigaradan çıkan zift türevi videolara ihtiyacım var.postlayın pls türevlerini.
Mesaj tarihi:
sigara niye içeriz?
ortamı sarar ve hoşumuza gider,bir aktivite olarak görürüz.böyle başlanır sigaraya.

başlamak böyle olur.

içmek de tiryakiliği işin.bazılarında başlama sebebi devam eder bazılarında etmez.
Mesaj tarihi:
CaNNi said:
Bende sigara hiç denemedim aa çok nargile içerim :/ Neden içiyorum bende bilmiyorum. İlk başladığımda güzel kafa yapardı. Sonra o da kalmadı.

Buna katılıyorum (tu)(tu)
Mesaj tarihi:
nikotin serotoninin yerini alır sen de nörotransmitter madde salınımı sağlamak için onu kullanırsın nikotine gereksinim duyarsın.

vicudun kendi ödül mekanizması yerine sigarayı koyuyorsun gibin bişi.

ya da benzeri bişiydi. sigara bırakma polikliniğinde anlattılardı unuttum çoğunu.
Mesaj tarihi:
bebeklikte oral dönemi (yani ağızdan zevk alınan, emzik ya da kaşıyıcı falan emdiğimiz zaman) iyi atlatamayan insanlarda sigara içme ya da oral seks yapma eğilimi daha fazla oluyormuş. dudak tiryakiliği derler ya işte o hesap. ama çoğu insan özentiden başlayıp nikotine duyulan anlamsız istekle devam ediyor tabi.
Mesaj tarihi:
özentilikten.küçüklükten başlar.bide kendini büyük gibi hissedenler var içince(çocuklardan bahsediyorum.15 yaşında başlıyo işte ben içiyorum büyüdüm havasında takılıyo)
Mesaj tarihi:
sigara içen insanları ben de anlamıyorum.

edit: sigara içen erkekler 10 sene sonra iktidarsız olacak,
kızlar 3 sene sonra selülit tarlasına dönecek.

midem bulandı lan defolun.
  • Yeni Oluştur...