slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bende gidicem bende gidicem festivalden festivale tur atıyorum paso rock-a, foçafest, zeytinli 3 de 3 yapıcaz umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 CthuLhu said: zeytinli'de kızlar teklif ediyormuş. +rap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 CthuLhu said: zeytinli'de kızlar teklif ediyormuş. yok öyle bişey böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bi olay fln yapilicaksa yazın buraya arkadaslar. Birde çadır falan satilcakmiş girişte bu konuda bişey bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 cuma günü yada ordayız herhal biz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bilet fiyatları gene ucuz.Gene sene 9 tl'ydi ipini koparan gelmişti.Sürekli kavga vs cıkıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben de orda olcam paticii çağrıştıran bişi görürsem birinde koşarım direk :)ee ne var lan diye terslicekseniz gelmiim ama eheh neyse herkese ii eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Arkadaşları kandırırsam ordayım. Komünite olacaksak telefon havuzu oluşturmak lazım yalnız, yalan olur. Beach Volley vs. diyorlar paticik milli takımı kurarız turuncu t-shirtlerinizi getirin asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oha lan öküz gibi canım çekmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 olum akıyosanız ortama bende gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 deadwoll said: Beach Volley vs. diyorlar paticik milli takımı kurarız turuncu t-shirtlerinizi getirin asdas. uyar. turuncu tişörtüm de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 celebrisle bizde orda olcaz valla birbirimizin fotolarını koyalım buralara birbirimizi gördüğümüzde kolumuzdan tutalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 buluşma event'e topik açın herkes oraya yazsın eğer buluşmak istiyorsanız.foto koysun telefon alışverişi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 e aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Açın akalım Edit:Acılmış asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Llama said: e açben yüzde doksan gelemiceğim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 geliyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zeytinli'den önceki son girişim. nasıl buluşucaz orada? telefon ağı yapılsın. kime vericez telefonları HÖYT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de büyük ihtimal gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 buluşmada başlık açtım ama nası ne yapalım bilmiyorum gelceklerden ben bi kaç sima tanıyorum ama telefon trafiği nası olca ki ben perşenbe akşam gelmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 prudent ile telefonlarımızı aldık biz. chemical olsa bayrak yapardı, sallardı hepimiz toplanırdık... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 olabiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sen yap bayrağı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Selam gençler, ben de gideceğim sanırım, siz patililerle de görüşmek isterim tabii. Toplaşma ayarlayabilecek birisi cep telefonunu ÖM den atarsa sevinirim. Ya da ben atayı bi ara. Edit: Konumuz varmış, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şimdi kapıdan girdim bu fest gerçekten insanlığın ilk halını yaşatıyor adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar