Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bir dergi vermişti cdsini hatta 2004 yılında galiba böle cephe gibi bir yerden başlıyorduk 3 4 adet makinalı tüfek vardı ilk bölümde sürekli böcekler geliyodu duvarları yiyerek geçiyolardı tutamazsak filan 2d bir oyundu bulamıyorum off cıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2d diyince aklıma abuse geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abuse olsada oynasam. ne aksiyon bi oyundu oya o askyionu o tempoyu bulamadım ben baska oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 alien shooter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 off crimson land vardı, negzel oyundu yaw adamı köle ederdi pcye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 perimeter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 alien shooter a benziyodu ama tam tepeden görüyoduk adamı ayrıca soundtrackleri de mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://www.10tons.org/crimsonforum/viewtopic.php?id=166 şunlardan biri olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abuse freeware'a ne zaman düşüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yok ya valla hepsi birbirinie benziyo ama değil hatta oyunun 2. bölümünde random yerlerde silah çıkıyordu filan ama ilk bölüm mükemmeldi karşıdan sürüyle böcek geliyodu bikaçtane makinalı tüfen vardı onlar duvarı aşmadan deşiyoduk hepsini filan 90 dereceden görüyoduk herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 zax the alien hunter diyesim geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 abuse cektim oynaım off miss gibi iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abuse'un bi releaseinde trojan falan vardı, her yerde de o abuse releasei vardı dikkat edin aman nostalji yapiim derken :) ne gaz oyundu ama yaaa. :P *aauuvaaauuvaaauuu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 CrimsonLand ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyla pek ilgisi yok ama: Bir Soldiers of War vardı ne oynardım ilk okuldayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 moriQ said: CrimsonLand ? evet böyle tepeden kamera, non-stop yaratık waveleri akıyo, level atlayıp skill veriyosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Crimsonland'de duvar yok. Peter said: duvarları yiyerek geçiyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Abuse ilk aldığım CD'li oyundu sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 konuyla hiçbir ilgisi yok ama eklemeden geçemem, nostalji oldu çünkü. benim de ilk aldığım cd oyunu Crusader: No Remorse idi. ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 benim ilk aldıgım oyun commandos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archdruid_tr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Starship troopers olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 crusader serisi cok kral bi seridir calıssada oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 level geçmiş zamanlarda kong diye bi oyun vermiş bilen duyan var mı ? online bile oynayabiliomuşun vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 SUPER mario bros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar