Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ne kadar yemek yersem yiyeyim doymuyorum bunun sebebi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kurt vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 iyide o bağırsakta olur doyduktan sonra kilo almama olayı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben zaten ciddi değildim. sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yemekten sonra karpuz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Peter said: iyide o bağırsakta olur doyduktan sonra kilo almama olayı o o ne lan. bende kurt mu var? gerçi ben de doymuyorum. ama 60 kiloyu geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Vucudun alistigi bisiy o 1 sene once bende ne yersem yiyeyim doymuyordum.Ssiri kilo almaya başladim tabi pc basinda otur otur ye 110 kiloya cikmistim en son sonra gaza gelip gecen yaz diyete başladim.Şuan 72 kiloyum yaklaşik 38 kilo verdim ve 1 tabaktan sonra yiyemiyorum yemek hemen tikaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ne kadar mesaj atsan da doymuyorsun, konu yemekle alakali degil, psikolojik sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 git burger'a big king xxxL al 2 tane onları ye doymazsan ordan doktor'a git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben ne kadar hayvan gibi doyarsam doyayım 30dk içinde acıkabiliyorum genelde. ondan zayıflayamıyorums dfsh 6 aydır 75 kiloyum sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 aynen doyamıyorum bende 2 whooper kesmiyor yesem bile max 2 saat sonra acıkıyorum kilo da almıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Acıkamıyorum. Hemen doyuyorum. Kilo alamıyoruuum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bol bol su için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben 83 kiloyum ne artıyo ne azalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben 63 kiloyum baya uzun bi zamandır dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 miden büyük ondan doymuosun. 1 hafta çok az yemek ye miden küçülür. 2 hafta az yiyince artık daha çabuk doyar hale gelirsin.. bu şekilde kendini alıştırabilirsin. max 1 ay açlık çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İlk aklıma gelen cevabı yazmamam daha iyi sanırım, ban'ı yeni açtılar zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Esrar kullandigin icin olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 mideyi küçültün agalits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar