SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 1- Blizzard oyunları... Açıkçasını söylemek gerekirse hayatımda tek bir Blizzard oyunu bile favorim olmadı. Oynamak, sevmek için haftalarca uğraştım ama maalesef sevemiyorum onların oyunlarını. Hatta MSNde "WOWda raide girim geliyorum" yada "dota'ya kaçtım gelicem" türü ifadelerdeki heyecan hissini hiç anlayamadım. 2- Tomb Raider... İlk aldığım CD ROM oyunlarından biri de Tomb Raider 3'dü ve Level'de yerlere göklere sığdıramamışlardı, inanamamıştım nasıl böyle bir oyunu övebilirlerdi!?! Hayatımda bu kadar büyük beklentiye bu kadar büyük hayal kırıklığına uğradığım çok az oyun var. 3- Adventure oyunları... Genelleme yapmak istemiyorum ama Adventure oyunlarının geneli oynanış özelliklerinden ötürü beni hiç çekmedi. (Fahrenheit gibi farklı adventure'leri ayrı tutuyorum) Black & White / Movies / Sims : Bir türlü sevmedim bunları da... Şimdi eminim birileri atlayacak laf çakmaya çalışacak kesin ama ben şimdiden söyleyeyim: Konu başkalarının tercihleri ile kafa bulma değil de mainstreame yayılmış oyunlardan sevemediklerinizin neler olduğunu itiraf etme amaçlı. Bir nevi bilinçaltımız. Yapacağınız katkılar için şimdiden sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 GTA serileri... herkes hastası ama ben sevemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 starcraft hic alisamadim, starcraft zamanlarinda red alert oynardik biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 GTA, aynen nefret bir oyun. Sims, hiç sevmem. Fifa/PES, kesinlikle hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Diablo II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 starcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bioşok rome totaal war tarzı oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nedanko said: starcraft hic alisamadim, starcraft zamanlarinda red alert oynardik biz.. ayrıca menejerlik oyunları bioşok doom quake felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bu konuya yazılanlar aleyhinize delil olarak kullanılabilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 zamanında insanlar niye deli gibi age of empires oynadı hiç anlamadım.. hele starcraft, warcraft, red alert varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Warcraft ile ilgili hiçbirşeyden haz etmem :( Gran Tourismo sevmem, fazla simülasyon. Yarış dediğin nfs2:se gibi olacak bence, hızı falan keyfini çıkarta çıkarta yaşayacaksın. Basıyosun tuşa araba dönmüyor falan o ne gerçekçilik istesem biner araba sürerim :P Strateji oyunlarını pek sevemedim. RTSleri daha doğrusu. civ ve total war severim. Mortal Komabt olsun, Tekken olsun, Street Fighter olsun işte KoF olsun sevemedim. Tuşları kıracakmış gibi abanıp da yetenekten çok tuşa basma zamanlamasına dayalı olan, zeka gerektirmeyen oyunları anlamam sevmem. Saygılar efendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Oblivian. Bu kadar sıradan konuya sahip, rpgnin rsi olmayan bi oyunun insanlar nesini beğeniyor anlamıyorum. Sandbox tadında evlere girip hırsızlık yapmaktan zevk alıyorlar heralde. DotA. Beceremiyorum, becersem sevicem :P KotOR. Birincisi konu olarak gerçekten çok yeto, insanlar nasıl bir ikiden iyidir diyor anlamıyorum. Resmen sırf bitirmiş olmak için bitirmiştim, oyunun dandik sonu falan hiç umrumda değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 O değil de bu konuda kesin kavga çıkar ben bunu seziyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sims, gtourismo,çok fazla oynamış olmama rağmen wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Morrowind, Oblivion. Bilgisayarımda 2 gün yüklü kalmışlardır ki bunun da tek sebebi Fate/Stay Night modu için Bütün yarış, spor, menejerlik oyunları. İlgim yok, napıyım. C&C1+Covert Ops ve RA1+Countersrike+Aftermath dışındaki bütün C&C ve RA oyunları, Generals hede GTA3 ve sonrası Ayrıca Incoming Shitstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ordu yapıp sağa sola saldırtmalı strateji oyunları. Biraz Warcraft: Reign of Chaos, o da sadece campaign kısmı (tamamlamıştım), biraz da Black&White 2 . Bunlar dışındaki benzerleri hep tutorial'da kalmıştır bende. Bunların turn-based olanlarını sevmiştim, Heroes 3, Civilization. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 counter-strike... kıl oluyorum ya, half-life ın hastasıyım ama counter-strike a kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 SturmVogel said: Black & White / Movies / Sims : Bir türlü sevmedim bunları da... aynen, ya black&white'ı beceremedim desem daha dogru olur, ayrıca kesinlikle menejerlik oyunları, nasıl bu kadar vakit geciriyo millet basında anlamadım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nedanko said: starcraft hic alisamadim, starcraft zamanlarinda red alert oynardik biz.. üstüne ekleyeceklerim; bilumum menejerlik oyunları world of warcraft need for speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 tomb rider'ı ben de sevemedim hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Metal Gear Solid.. Bilmiyorum neden :P Oblivion, crysis, bioshock, CoD falan. Ne biliyim öküz gibi grafikleri var ama eski fpslerdeki zevk yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Aaa unutmuşum MGS'leri hiç sevmem ben de. Nasıl seviyorlar onu da anlamam. Arıya dönüşen tipler dünyanın kaderiyle oynuyor falan 2. sınıf Amerikan aksiyon macera filmi konsepti.. Bir de Japon RPG'lerinden nefret ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Zheld said: rome totaal war tarzı oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 starcraft warcraft 3 knight online :d crysis final fantasy devil may cry stalker tomb raider alone in the dark mgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 pes, fifa, dota, tomb raider, sims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar