malik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kaşarı atıp yemeye devam edicen evet sdfaf. markalarına güvendiğiniz türk firmalarını da ayrıyetten tercih edin.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 izmitteki şubesi de bozuk et sattığı için kapatıldı bu yıl. sakata gelmemek lazım. ayrıca cf den nefret ediyorum. sanki fiyatlar çok ucuzmuş gibi herkes doluşuyor ya. bi kere bayram öncesi cf bayrampaşaya gitme gafletinde bulundum, savaş alanı gibiydi. kasalar önünde ağzına kadar dolu sepetler, arka arkaya onlarcaydı. patlamış pirinçler yoğurtlar yerlerde falan. kaçtım hemen. töngkör sabbahakadardenspofank
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İnsan sağlığına tehdit diye tazminat davası aç. We will settle at 2 million dollars or this goes public de.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 onlar da "masa altindan caktirmadan bak" diye yanit versinler. asdf olay basit yani, gidip degi$tireceksin.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yeditepe büfe salam almıştım. ondan da kıl çıkmıştı. hadi kaşar dilimli, araya kıl düşebilir de be mübarek salamın process aşamasında nası soktunuz oraya kılı. keserken ucunu gördüm kılın, sonra çektim çektim geldi. kökü de vardı. biraz kıvrıktı. göğüs kılı gibin.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 arasinda olsa gam yemiycem resmen dilimlerin icinde idi killar degistirmesi cok kolay daha once cok degsitirdim bozuk kokmus vs burda saglikla ilgili bi olay var, turkiyenin her yerinde subesi olan amrkanin kendi adini ayzdigi kasarinin icinden killar cikiyor ki 1 tane ciksa anliycamda "hadi ben kilim killigina degsitiriyorum" dicem yok annemle saydik ilk 4 dilimde 7 tane kil var siyah siyah
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yuh yani, üstünde sakal traşı mı oldu adam anlamadım ki. bu kadar çok olması gerçekten enteresan.
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 oha sütten nasıl gelsin, sokak sütünü bile süzüyolar. abi bu büyükbaş markalar acayip bişey oldu. bence başvurursan kesin bi sonuç alırsın. mesela bizim bi aile dostumuz bi ailenin başından geçmişti bu. hani bi ara türkiye'de parladı ya beyaz çikolatalar, o ara işte. ablam bir adet gofret alıyor pazarda büyük pay sahibi bir markanın, ama beyaz çikolotanın içinde yeşil bişiler var. aramış müşteri hizmetlerini, demiş böyle böyle, ben hep siyahından alıyodum, beyazından aldım bu çıktı, siyahları da mı böyleydi allahsızlar! onlar hemen bi araba yollayıp örnek olarak aldılar gofretin kalanını, teşekkür olsun diye de bol miktarda biskrem muadili bırakıp gittiler.
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 viktor'dan numune isteyelim o zaman. resim koy viktor, tetkik yapacağım inek kılı mı insan kılı mı?
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 topici sabah actın ve halen ne yapman gerektiginimi dusunuyosun o esnada kac sefer götürüp getirmistin kasarı hatta birde üstüne müşteri hizmetlerini arayıp söylemistin derdim sizinle degil kaşarı ürettirdiginiz firmayla hede hödö diye burda bekledigin zamana yazık =)
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 peki konuyla alakasız ama; ben bir süt kamyonunun yarısının sinek kaplı olduğunu gördüm (sütlerle karışık) -gerçi alakalı bağlıycam şimdi konuyla- yani her an her şey çıkabilir.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ferrero said: peki konuyla alakasız ama; ben bir süt kamyonunun yarısının sinek kaplı olduğunu gördüm (sütlerle karışık) -gerçi alakalı bağlıycam şimdi konuyla- yani her an her şey çıkabilir. İçtiğim sütten tiksindirdin beni... neyse Got milk ?
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Xaenin said: Ya da?... ahahahaha
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Xaenin said: Ya da?... o ihtimali düşünmek bile istemiyorum.
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 x'in içinden y çıkması. ekşi tarzı başlıklarla nereye kadar. orda burda adımız çıkıyo sonra. şaka şaka çıkmıyo
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 usa veya uk de olsan, iyi para atardın köşeye.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben en az 3 kez kusmustum simdi cok pis tiksinirim kildan.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben libadiye caddesindeki migrosdan şarküteri reyonundan peynir aldım eve geldim peyniri açtım içinde hamamböceği çıktı hemen beyaz masaya şikayet ettim
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mighty_THoR said: ben libadiye caddesindeki migrosdan şarküteri reyonundan peynir aldım eve geldim peyniri açtım içinde hamamböceği çıktı hemen beyaz masaya şikayet ettim i$te bu olay amerikada falan olsa ciddi para kirardin, oyle kil cikmasina orada da pek bir$eyler verecegini zannetmiyorum. Hayvanin kili olabilir tezine katiliyorum., pastorizasyon a$amasinda zaten dezenfekte olmu$tur =P
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 http://www.arenahaber.com/iletisim.aspx Buyur Viktor
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mighty_THoR said: ben libadiye caddesindeki migrosdan şarküteri reyonundan peynir aldım eve geldim peyniri açtım içinde hamamböceği çıktı hemen beyaz masaya şikayet ettim oha, kıl hadi bi derece de, hamamböceği nedir Oo
Öne çıkan mesajlar