Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kişisel bölümü açıldığından beri oldukça rağbet görüyor. Ben açıkçası bu durumdan çok memnunum ve bu duruma katkıda bulunmak istiyorum. Yalnızca bu bölümün arşivi ve bilimum gereksinimlerini karşılaması için oldukça köklü firmalardan biri olan American Greetings'le yazışmalara başladım bile. Henüz elle tutulur bir yanıt alamamış olsamda, aldığı hit sayısı ortada olan bu bölüm, verilecek standart boyutlarda bir reklam bannerı vasıtası ile bedavaya işleyebilecek ve dahası gelişecek. American Greetings'e gitmemin sebebi ise bu ve benzeri konularla ilgileniyorlar ve bu gibi alanlardan para kazanıyorlar. Belki Türkiye temsilciliği moderasyonda dory'e yardımcı bile olabilir :). Bilmeyenler için söylüyorum; American Greetings, Care Bears'ın yaratıcısı ve sahibidir.
Afush Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 çizgi filmleri vardı bunun ya. eee forum ayıları mı seçcez o zaman?
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Alexi... Spor... Genel... :( *!Üzülerek gider...*
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Göbeklerinden ışık çıkartıyorlardı. Teletubbielerin alt modelleri bunlar.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kişisel'e istanblue ve marlboro sponsorluğu yakışır bence:D bukadar dertli forumu anca onlar keser:D
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Alexi_Septimus said: Belki Türkiye temsilciliği moderasyonda dory'e yardımcı bile olabilir :). yardımcı gerektiğini sanmıyorum. işini o kadar seviyor ki fazlasıyla yapıyor sdf GARBAGE ALERT - TOPIC GOES TO GARBIÇ: REMAINING 4.37 mn
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yok yahu jelibon ayıları daha değişik
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 tam anlaşma sağlanamadı da, alexi ilgileniyo olayla. bi kaç güne halledicez gibi. bi arkadaşımızın babasının arkadaşı çıktı firmanın genel müdürü. torpil morpil deniyoruz işte :)
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben forumumu emparyalızme kapıtalızme alet ettırmem arkadas tek yol devrim
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu tarz bir şeyi kişisel e konu açarak degil adminlere mesaj atarak danısılır patide. geyigin lüzumu yok
Öne çıkan mesajlar