Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kişisel bölümü açıldığından beri oldukça rağbet görüyor. Ben açıkçası bu durumdan çok memnunum ve bu duruma katkıda bulunmak istiyorum. Yalnızca bu bölümün arşivi ve bilimum gereksinimlerini karşılaması için oldukça köklü firmalardan biri olan American Greetings'le yazışmalara başladım bile. Henüz elle tutulur bir yanıt alamamış olsamda, aldığı hit sayısı ortada olan bu bölüm, verilecek standart boyutlarda bir reklam bannerı vasıtası ile bedavaya işleyebilecek ve dahası gelişecek. American Greetings'e gitmemin sebebi ise bu ve benzeri konularla ilgileniyorlar ve bu gibi alanlardan para kazanıyorlar. Belki Türkiye temsilciliği moderasyonda dory'e yardımcı bile olabilir :). Bilmeyenler için söylüyorum; American Greetings, Care Bears'ın yaratıcısı ve sahibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 heeey ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu ayıları nerden tanıyom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 çizgi filmleri vardı bunun ya. eee forum ayıları mı seçcez o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Alexi... Spor... Genel... :( *!Üzülerek gider...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 O ayılar gay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 özel güçleri vardı bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Göbeklerinden ışık çıkartıyorlardı. Teletubbielerin alt modelleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kişisel'e istanblue ve marlboro sponsorluğu yakışır bence:D bukadar dertli forumu anca onlar keser:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 epic ayar sezdim alexiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Alexi_Septimus said: Belki Türkiye temsilciliği moderasyonda dory'e yardımcı bile olabilir :). yardımcı gerektiğini sanmıyorum. işini o kadar seviyor ki fazlasıyla yapıyor sdf GARBAGE ALERT - TOPIC GOES TO GARBIÇ: REMAINING 4.37 mn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 lAn jelibon ayısı bunnlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yok yahu jelibon ayıları daha değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ciddi mi şimdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 evet hala yazışmalar sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 tam anlaşma sağlanamadı da, alexi ilgileniyo olayla. bi kaç güne halledicez gibi. bi arkadaşımızın babasının arkadaşı çıktı firmanın genel müdürü. torpil morpil deniyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ZUAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ahahaahahha of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben forumumu emparyalızme kapıtalızme alet ettırmem arkadas tek yol devrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kılıçlı devrim yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu tarz bir şeyi kişisel e konu açarak degil adminlere mesaj atarak danısılır patide. geyigin lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar