Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yuha. biri aziz başkanı durdursun. 3 yıllık sozlesme, 22 milyon euro.. kezmanı serbest filanmi birakicak bu adam napcak yahu? kaynak : ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 azize 5 khala/saniye hırs yapmış anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Zegna said: Schevcenhko dan daha iyi mi o tartışılır, bakarsın yanına Schevcenhko yu alırlar? olurmu olur, ben şaşırmam. kezmanı yollasinlar, 2 forvet oynatan bi td gelsin. 60 70 ten sonrada semih ile degisiklik olur bunlardan bi tanesi. YEMEDE YANINDA YAT sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 zegna bak ben kalp ve tansiyon hastasıyım yapma böyle şeyler lütfen diyorum ciddimisn sen*1?!?!?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yok artık daha neler 2 yabancı forvet almazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dalga geçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Zegna haber yalan çıkarsa admin dinlemem banlatırım futboldan 1 hafta ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 lig tv son dk geçti OHAAAAAAAAA bitmiş transfewr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 OHAMFG? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Milan'da istiyordu diye hatırlıyorum,sanmıyorum Ntv yalan haber yapmaz gerçi ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 GERÇEK Mİ ŞİMDİ?!?!?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 .....Kanute....Sheva ...........Alex Emre.......Aurelio.......Kazım/Deivid R.Carlos..Luciano..Edu..Gökhan ..........Volkan Yok ebesinin gözü ali sami... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bonjo said: lig tv son dk geçti OHAAAAAAAAA bitmiş transfewr ya ben sallıyım dedim ama harbi lig tv son dakkami gecti mauyahah eger oyle bisi cıkarsa acık ve net muneccım boku yemişim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 NE DİYOSUNUZ YA GERÇEK Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ayyyylllliiiiinnnn : ama olabıler yane oparası war adamların alırlarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahaha gozleriniz buyudumu ilk topigi gorunce (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yönetim forumuna kasmıyım şimdi, kendine 1 hafta ceza versene futboldan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 zegna,şimdi bu gerçek mi değil mi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ZEGNA DEVREYE GİRMİS TARAFLAR ANLASMIS ARASINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Olm oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11984/ İŞTE BU KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Zegna said: Bonjo said: lig tv son dk geçti OHAAAAAAAAA bitmiş transfewr ya ben sallıyım dedim ama harbi lig tv son dakkami gecti mauyahah eger oyle bisi cıkarsa acık ve net muneccım boku yemişim ben çıkmassada fenerlilerin bokunu yiyecen dsvbsbns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Zegna yapılmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 obaaa 3-1 yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: zegna,şimdi bu gerçek mi değil mi???? değil ama smoke da diyoki lig tv son dakka verdi. bende karambolde kaldım şimdi ahah noluyor nerdeyiz previously on LOST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar