Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kişisel zevk/merak. Ayrıca bir oyuncu hakkında tartışırken gayet iyi bir veri oluyor maliyeti ve yıllık ücreti. O zaman takım da tutma, hayatında görüp 2 kelime etmediğin 11 tane adam şampiyon olmuş uefa almış şampiyonlar ligini almış gelmiş, bize ne? Niye seviniyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ilk noktandan sonraki cümleler biraz gereksiz olmus sankki ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Anlayana ... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 para cebinizden mi çıkıyor. gelisn oynasın isterse yıllık 400 milyon euro versinler banane ki mantığı işte. aslında bi açıdan da doğru hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Tabiki, işin finansmanı beni ilgilendirmez, ama keşke Gs lileri de ilgilendirmese. Para ile şampiyonluk nereye kadar diye tezahüratları var adamların yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yok o beşiktaşlıların tezahüratı gsliler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 febe böyle de şampiyon olamazsa artık kendi ligini kurar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 heh, valla benim Fenerbahçe'den beklentim bir avrupa kupası artık. Şampiyon olmasa da olur. Zaten en fazla şampiyon olan takım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Jedi said: bu transferlerin maliyetini tartısmakkta baya komik geliyor bana. kaca aldılarsa almslardır bize ne?fm de ben bu adamı beleşe alırdım demek, ya da transferin verimliliğini tartışmak amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 benim üzüldüğüm kanoute ve emre geldi diye daha ilk seneden adaptasyon sorunu diye bişi hiç varolmamış varolmicakmış gibi şampiyonluk beklentileri.. çok yıpratıcaklar bu adamları bir iki maç üst üste kaybedersek çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sponsor, forma satışı, ot, bok çıkar parası maliyet tartışmak anlamsız bence.. kanoute'nin herhangi bir başarısı olduğunu da düşünmüyorum avrupa'da.. başarısız bir transfer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Offf hasta oluyorum böyle yorumlara ve yapan tiplere kkthxbye teşekkürler yine bekleriz bsg yaa lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sly-One said: Offf hasta oluyorum böyle yorumlara ve yapan tiplere kkthxbye teşekkürler yine bekleriz katılmaktayım bu yoruma. daha ne kadar kanıtlıcak ki kendisini. 2 uefa kupasında da takımın forveti idi. napçak daha? kezman ne kanıtlamıştı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kertenkel said: sponsor, forma satışı, ot, bok çıkar parası maliyet tartışmak anlamsız bence.. kanoute'nin herhangi bir başarısı olduğunu da düşünmüyorum avrupa'da.. başarısız bir transfer.. 2 tane uefa kupası başarı değilse başarı standartlarını merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 adam milyon kilometre uzaklıktan gol attı fenere, daha napıcak. Deividden daha yetenekli bir attacking man oldugu kesin yani, ya da nondadan kjsghsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Fenere gol atmaya göre kıyaslıyosak Nondaya laf etmemek lazım ama hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 toplara çok sert vuruyor ondan sevmemişlerdir belki. nonda kaç gol attı hayatında fenere ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nondanın bize attığı gol Fenerbahçenin yediği en aptalça 5 gol ararsına girer nondanın üstün harika mükemmel eşsiz yetenekleri(!) ile bi alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kanoute kaç tane attı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bir anda nereye geliyor konu gene hahaha iyi ki nonda gol attı fenere. ulan balu hep sen varsın bunun altında ahhadsjahd aslında nonda ve kanoute aynı tip yıldız. yani nonda zamanında şu an ki kanoute kadar tanınıyordu ve iyi bir golcü idi. nonda yaşlandı sakatlandı filan, kanoute yola devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Nonda iyiydi baya, hızlı forvetti işte tam, ama sora bitirdiler hayatını. Yaşlılıktan değil de, o bacağını eline verdiler orda gitti adamın tüm olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ama Türkiye'de iş yaptı, yaparda. nonda bence şu an Türkiye'deki en iyi forvet yani. daha imzalar atılmadı ama :p yani iyi basıyor, iyi vuruyor, attırıyor. daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ümit Karan varken Nonda hep 2. planda bende. Ama evet performansı yeterli. Garip bi oyuncu aslında, alır mısın deseler almazdım ama ucuza 500.000$a geldi, üstüne de bayağı iyi oynadı. En azından Türkiye'de iş yapıyor ama daha iyisi lazım Avrupa'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 zaten gs onu avrupa için almadı :) Türkiye'yi düşündü. eskiden daum varken fener öyle transferler yapıyordu ya. gs o kafada biraz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar