Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanoute Fenerbahçe'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kişisel zevk/merak. Ayrıca bir oyuncu hakkında tartışırken gayet iyi bir veri oluyor maliyeti ve yıllık ücreti.

O zaman takım da tutma, hayatında görüp 2 kelime etmediğin 11 tane adam şampiyon olmuş uefa almış şampiyonlar ligini almış gelmiş, bize ne? Niye seviniyosun ki?
Mesaj tarihi:
para cebinizden mi çıkıyor. gelisn oynasın isterse yıllık 400 milyon euro versinler banane ki mantığı işte. aslında bi açıdan da doğru hani.
Mesaj tarihi:
Tabiki, işin finansmanı beni ilgilendirmez, ama keşke Gs lileri de ilgilendirmese. Para ile şampiyonluk nereye kadar diye tezahüratları var adamların yahu :P
Mesaj tarihi:
Jedi said:
bu transferlerin maliyetini tartısmakkta baya komik geliyor bana.
kaca aldılarsa almslardır bize ne?
fm de ben bu adamı beleşe alırdım demek, ya da transferin verimliliğini tartışmak amaç.
Mesaj tarihi:
benim üzüldüğüm kanoute ve emre geldi diye daha ilk seneden adaptasyon sorunu diye bişi hiç varolmamış varolmicakmış gibi şampiyonluk beklentileri.. çok yıpratıcaklar bu adamları bir iki maç üst üste kaybedersek çook
Mesaj tarihi:
sponsor, forma satışı, ot, bok çıkar parası maliyet tartışmak anlamsız bence..

kanoute'nin herhangi bir başarısı olduğunu da düşünmüyorum avrupa'da.. başarısız bir transfer..
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
Offf
hasta oluyorum böyle yorumlara ve yapan tiplere
kkthxbye
teşekkürler yine bekleriz

katılmaktayım bu yoruma. daha ne kadar kanıtlıcak ki kendisini. 2 uefa kupasında da takımın forveti idi. napçak daha? kezman ne kanıtlamıştı ki?
Mesaj tarihi:
kertenkel said:
sponsor, forma satışı, ot, bok çıkar parası maliyet tartışmak anlamsız bence..

kanoute'nin herhangi bir başarısı olduğunu da düşünmüyorum avrupa'da.. başarısız bir transfer..

2 tane uefa kupası başarı değilse başarı standartlarını merak ettim?
Mesaj tarihi:
bir anda nereye geliyor konu gene hahaha

iyi ki nonda gol attı fenere. ulan balu hep sen varsın bunun altında ahhadsjahd

aslında nonda ve kanoute aynı tip yıldız. yani nonda zamanında şu an ki kanoute kadar tanınıyordu ve iyi bir golcü idi. nonda yaşlandı sakatlandı filan, kanoute yola devam ediyor :)
Mesaj tarihi:
Ümit Karan varken Nonda hep 2. planda bende. Ama evet performansı yeterli. Garip bi oyuncu aslında, alır mısın deseler almazdım ama ucuza 500.000$a geldi, üstüne de bayağı iyi oynadı. En azından Türkiye'de iş yapıyor ama daha iyisi lazım Avrupa'ya.
  • Yeni Oluştur...