spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Az önce bitirdim indirmeyi, birden my games ekranımda oldunu gördüm... ilk girişte fark ettiğim achievements ların oldugu... TF2 gibi yamışlar oyunda benzerlik var baya bir... sizdede cıktımı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Indireyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 DoD'a domination tadında birşey lazım. Her map bir zone olacak, o zonelar için başka klanlarla kapışacaksın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 HL1 için olan dod a domination tarzı oyun düzenleyen bir site vardı. 2. d.s yi yeniden canlandırıyodun. axis allies diye ikiye ayırıyolardı sonra her cephe için ayrı map, klan maçı sonucuna göre bi taraf diğerine üstünlük kazanıyo, avrupa fethi yani... dod:s için de vardır muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hmm anlatığına göre hoş birşeye benziyor; dod (hL1) olan içinde olanının hakkında bilgi verirsen sevinirim ilgimi çekti kısacası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 9 dolarmış alınır mı?.oynayanı varmı.bide hl2 gerkeiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gerekmez ve 9$'a değer bence dod:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aldım %55 te eski dodculardanım wk2 clanından.almam lazımdı ww2 özlemim vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha ne kötü geldi.bfc2 den sora falan :) alısıcam biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ya ben dod oynamıştım çok, yanlız bu dod source hiç hoşuma gitmedi denediğimde, karambol artmış oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evet fazla hızlı.eski dod daha güzeldi keşke onu satın alaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ya enteresan serverlar mı laglı yoksa benim bilgisayarım hakkaten kaldırmıyor mu.l4d falan oynuyordum bu alette.herşeyi en düşük yapınca bile takılma var.ince bişiyimi var bunun çzöemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Red said: aldım %55 te eski dodculardanım wk2 clanından.almam lazımdı ww2 özlemim vardı :) bende wk2'dendim sdf DayWalker nikini kullanıyordum o zamanlar teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 L4D sistemi en çok kastıran Source motorlu oyun, bazı sistemlerde Source microstutter yaptırıyor ama L4D'i oynuyorum rahat demişsin onun için DOD:S'deki sorunun büyük ihtimal lag'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2,5$'a alınır mı demeyeceğim de türkiye'den düzgün pingle oynayabilir miyiz bunu? cs source bile oynanmaz hale gelmiş dust2 banallığına tahammül edemeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yani dod artık cebelleşiyor ölümle kalım arasında. ama 2,5 dolara -eğer bende olmasaydı- alırdım. ha ben eski dod'culardanım ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Xenocide said: Red said: aldım %55 te eski dodculardanım wk2 clanından.almam lazımdı ww2 özlemim vardı :) bende wk2'dendim sdf DayWalker nikini kullanıyordum o zamanlar teytey [WKII]Sgt.Cocker here.. daywalkerı iyi hatırlıyorum :) ne zamanlardı ya cok ozledim be keşke tekrar biraraya gelebilse o ekip son zamanlarda turk dod:s serverı vardı bi orda takılıyordum ama kapanmış sanırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 wk2 collin bf42de de wwii kurduydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 WWII'ye de fotifoti'den torpilli girmiştim aheuhae. Elcid vardı bitane sayko bi elemandı. neler yapıyor acaba merak ediyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Xenocide said: yani dod artık cebelleşiyor ölümle kalım arasında. ama 2,5 dolara -eğer bende olmasaydı- alırdım. ha ben eski dod'culardanım ayrı konu :) sevinmek için sevmedik! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar