veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 az önce bi arkadaşımla msnde konuşuyorduk işte, moralim de kötüydü, ama çocuk beni güldürmeyi başardı, aramızdaki muhabbet aynen şöyleydi: ben: V arkadaşım: A A: ya bısey sorcam sana V: eet A: yenı cocugu olmus bırısıne ne denır V: lohusa:P A: cıddı dıyorum V: l o husa LOHUSA erkege de çiçegi burnunda baba:P A: :D cnm onu demıyorum bız ne demelıyız V: hımm A: hayırlı olsun mu dıcez V: hayırlı olsun A: :D V: 99 88 o komik biraz A: ben onu demıstımde V: allah analı babalı büyütsün A: ya herkesguldu ya rezıl oldum V: hahha şeyi mi hayırlı olsunumu A: araba mı aldık dedı adam :D V: hahha allah analı babalı büyütsün A: ne dıcez kı nese artık oyle derim V: ., nerden bilicen cnm daha önce cocuk sahibi oldunmukı 88 A: yok:S bılmıyoz ıste rezıl olduk V: cnms işim var 5 dk A: cocuk yapmak demekki kültürü arttırıyoo gördün mü açıklama: 88 benim msn gülme smile ım :D 99 u da yanlışlıkla yazdım, ., de başı hafif yana egik gülen smile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 HAHAHAHAHHAHAAHHHAHAUIHEUAHHAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu konuyu otuz sayfadan önce kilitlemiycem dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 allah bağışlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 AHAAHAH ÇOQ QOMİQ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 AJSHFUAHFGUASFHJASKFJASFASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Allah uzun ömür versin demiştim ben arkadaşın kuzeni doğduğunda hç de garipkaçamdı, güzel oldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 A said: A: cocuk yapmak demekki kültürü arttırıyoo gördün mü Burada bir umut şansımı deniyim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 "a" erkek mi ki? erkekse evet şansını denemek istemiş. olumlu cevap gelirse ekipmanı toplayıp eve gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 roket adam said: AHAAHAH ÇOQ QOMİQ LAN, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hayırlara vesile olsun de bakalım ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aferin de diebiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 spr yhaaa :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kültürden yoksun yetişen zavallı amerikan gençleri. acıdım hayırlı olsunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Çokakıllıadam said: A said: A: cocuk yapmak demekki kültürü arttırıyoo gördün mü Burada bir umut şansımı deniyim demiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Apache said: bu konuyu otuz sayfadan önce kilitlemiycem dfs ahanda bu ön sözleşme ayriyeten AHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OOOF AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Apache said: bu konuyu otuz sayfadan önce kilitlemiycem dfs ben 3. sayfada kilitlettireceğim hadi deneyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahaha süper komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahanda ilk sayfada yer kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 roket adam said: "a" erkek mi ki? erkekse evet şansını denemek istemiş. olumlu cevap gelirse ekipmanı toplayıp eve gelecek. erkek olmasa ne diyecegini bilirdi zaten :D yajıık ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar