veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 az önce bi arkadaşımla msnde konuşuyorduk işte, moralim de kötüydü, ama çocuk beni güldürmeyi başardı, aramızdaki muhabbet aynen şöyleydi: ben: V arkadaşım: A A: ya bısey sorcam sana V: eet A: yenı cocugu olmus bırısıne ne denır V: lohusa:P A: cıddı dıyorum V: l o husa LOHUSA erkege de çiçegi burnunda baba:P A: :D cnm onu demıyorum bız ne demelıyız V: hımm A: hayırlı olsun mu dıcez V: hayırlı olsun A: :D V: 99 88 o komik biraz A: ben onu demıstımde V: allah analı babalı büyütsün A: ya herkesguldu ya rezıl oldum V: hahha şeyi mi hayırlı olsunumu A: araba mı aldık dedı adam :D V: hahha allah analı babalı büyütsün A: ne dıcez kı nese artık oyle derim V: ., nerden bilicen cnm daha önce cocuk sahibi oldunmukı 88 A: yok:S bılmıyoz ıste rezıl olduk V: cnms işim var 5 dk A: cocuk yapmak demekki kültürü arttırıyoo gördün mü açıklama: 88 benim msn gülme smile ım :D 99 u da yanlışlıkla yazdım, ., de başı hafif yana egik gülen smile :D
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu konuyu otuz sayfadan önce kilitlemiycem dfs
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Allah uzun ömür versin demiştim ben arkadaşın kuzeni doğduğunda hç de garipkaçamdı, güzel oldu mesela.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 A said: A: cocuk yapmak demekki kültürü arttırıyoo gördün mü Burada bir umut şansımı deniyim demiş.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 "a" erkek mi ki? erkekse evet şansını denemek istemiş. olumlu cevap gelirse ekipmanı toplayıp eve gelecek.
Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 roket adam said: AHAAHAH ÇOQ QOMİQ LAN, lol
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hayırlara vesile olsun de bakalım ne olacak :)
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kültürden yoksun yetişen zavallı amerikan gençleri. acıdım hayırlı olsunmuş
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Çokakıllıadam said: A said: A: cocuk yapmak demekki kültürü arttırıyoo gördün mü Burada bir umut şansımı deniyim demiş. (tu)
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Apache said: bu konuyu otuz sayfadan önce kilitlemiycem dfs ahanda bu ön sözleşme ayriyeten AHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OOOF AHAHAHAHAHAHAH
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Apache said: bu konuyu otuz sayfadan önce kilitlemiycem dfs ben 3. sayfada kilitlettireceğim hadi deneyelim mi?
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahanda ilk sayfada yer kaptım
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 roket adam said: "a" erkek mi ki? erkekse evet şansını denemek istemiş. olumlu cevap gelirse ekipmanı toplayıp eve gelecek. erkek olmasa ne diyecegini bilirdi zaten :D yajıık ):
Öne çıkan mesajlar