rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 guc kaynagi haricinde kasa performasi etkilemez. guc kaynagida etkilemez reset attirir, can sikar. ekran kartinini performansindan heberim yok ama o sistem ile normalde daha rahat oynamalisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kasa etkilemez mi? cooler master cm serisinden bir kasa alıp dene bakalım. allezz said: Apache said: şu anda tüm driverları,patchleri ve diğer gerekenleri bitirip xp üzerinden denedim aoc ı ve beklentimin üstünden inanılmaz sonuçlar aldım. yarın denemem olduğu için fazla yazamıyorum,eklerim karşılaştırmaları. bu patchlere sp3 dahil mi? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 razzRaziel said: laptop ise HP Pavillion dv6000.. şu konuya biraz açıklık getirebilir miyiz? bende dv6185 var. ram takviyesiyle oynamayı düşünüyorum ama bu yazdığını okuyunca bir an irkildim bak şimdi. arkadaşının cihazın tam olarak modelini verebilir misin? altında yazar tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de laptopta oynamak durumundayım. çok büyük bir beklentim yok grafik açısından ama performans isterim. yani takılmalar olucaksa oynanmaz . ozellikleri: intel core2duo 2.20ghz 2gb ddr2 memory 8400m ekran kartı 256mb (sanırım 700+ ya kdr da gerekirse ramden kullanıyomus. öle ıvır zıvır bir özelliği var, bilmiyorum pek.) 32bit vista. bu özelliklere bakarak ne dersiniz? low grafiklerle bile takılmadan oynayabilicegim, duzgun sayılabilecek bir fps alamazmıyım. niye performanslı bir laptop çıkartmazlar :/ edit: modeli de hp pavilion 6680. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 var performans canavarı laptoplar ; http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=13745&brnd=MONSTER&ref=google&gclid=CLro_JvPtZMCFQpaQgodHUmXCg hatta şu alet ( alttaki ) tamamen aoc için yapılmış manyak ötesi bi laptop... http://www.alienware.com/Product_Pages/notebook_m17x.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 barbu sen rahat oynarsın. benim durum biraz sallantıda sadece hehe ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 huun said: barbu sen rahat oynarsın. benim durum biraz sallantıda sadece hehe ühü ya emin olamıyorum iste. benim sisteme yakın bir sistemde oynayan var mı? low bile olsa olur benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oynarsin low medium bile oyniyabilirsin water shadow fasa fiso kapatirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oyunu açtım, açtığım anda gelen funcom sesi olsun, nvidia sesi olsun falan. hepsi takılarak geliyor.. hani bilgisayar takılınca uzun bir ses dosyasının 1 saniyelik bir kısmı tekrar eder ya, öyle. bunun yanı sıra oyuna ilk bağlanmam da (reading content kısmı) 1 dakikadan uzun sürdü.. normal mi bunlar yahu ? bilgisayarım amd 5400 dual core 2 gb ram var xp var 8600 gtsonic var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oyun bi hayli yavaş çalışıyo valla.. alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ilginç valla ben aşağıdaki sistemle takılmadan geldim login ekranına =D öyle ses de takılarak falan gelmedi, tabii oyun içi patlar bu sistem.. Core2Duo 2.2 Geforece 8400M 2 GB da ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de aldım bugun gamestoptan us version oynuyorum, ama daha açılırken sesler çatlak çatlak geldi ah dedim çalışmıycak, oyuna girdim neyse ki ama çok takılıyor kamera flm, detailsi lowa aldım, shadow madow herşeyi kapadım, en sonunda audio ve music bile kapadım, daha ne yapabilirim biraz daha akıcı oynayabilmek için, audio zaten önemli değil çünkü başka müzik flm dinlerim genelde oyun oynarken bu arada bilgisayarım laptop amd çift çekirdek işlemci 2gb ram ge force 7300go var 128 mb yani şu anda da daha iyi bir bilgisayar alma durumum da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 beta ya gelen en son patch ile fps baya bi duzeldi benim. oynanacak gibi degildi nerdeyse devamlı 10fps altı tek basıma quest yaparken bile cok cileden cıktıgım oluyordu. guzel bi ayar cekmisler anlasılan. 23 unden sonra dahada iyi olur diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 İşlemci :AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Ram: 2048MB DDR2 RAM Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8500 GT (512MB ) İşletim sistemi: Windows Xp (SP3) Sistemim bu, AOC'ı tatmin edici bir performansta oynayabilir miyim? (highda oynamak gibi bi derdim yok, takılmadan 60 fps civarlarında medium ayarlarda çalışır mı?) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 MadOrca said: İşlemci :AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Ram: 2048MB DDR2 RAM Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8500 GT (512MB ) İşletim sistemi: Windows Xp (SP3) Sistemim bu, AOC'ı tatmin edici bir performansta oynayabilir miyim? (highda oynamak gibi bi derdim yok, takılmadan 60 fps civarlarında medium ayarlarda çalışır mı?) Teşekkürler. üzgünüm ama o ekran kartı ile medium da 60 fps gormen imkansız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Spiegel said: ben de aldım bugun gamestoptan us version oynuyorum, ama daha açılırken sesler çatlak çatlak geldi ah dedim çalışmıycak, oyuna girdim neyse ki ama çok takılıyor kamera flm, detailsi lowa aldım, shadow madow herşeyi kapadım, en sonunda audio ve music bile kapadım, daha ne yapabilirim biraz daha akıcı oynayabilmek için, audio zaten önemli değil çünkü başka müzik flm dinlerim genelde oyun oynarken bu arada bilgisayarım laptop amd çift çekirdek işlemci 2gb ram ge force 7300go var 128 mb yani şu anda da daha iyi bir bilgisayar alma durumum da yokaynı sorun işte bende de. ama bunun yazılımsal birşey olduğunu düşünüyorum. daha introda bile sesler gecikmeli geliyo çünkü takılmış bilgisayar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya bari medium oynayabilseydim :( peki low ayarlarda grafikler hakkaten çok mu kötü? =/ pixel pixel agaclar cicekler görmek istemiyorum lowda tahminen kac fps görürüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 60 fps görmeyin yav ne olcak 35 fps ile hayat devam eder nasılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bunun kalabalık combatları da olacak =/ peki hesaplı bir ekran kartlı ile bu sistem sabit kalarak performans arttırabilir miyim? (hesaplı derken 300ytlyi gecmesin mümkünse) donanım olaylarıyla ilgili hiç bi bilgim yok, okusam da anlamıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 işlemcin amd ise tam performansı ati'den alabilirsin ama eternal ve bi çok yer kampanya düzenliyor 8800 gt de http://www.sanalmarketim.com/urun/2e773c4f39992c5df8d2a2072d87d8ff/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4%2Csxbia%3A8&sxsiti=fi-za&liste_tipi_yaz=Fiyat:%20Pahal%C3%84%C2%B1'dan%20Ucuz'a&sxpg=4 293 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 msi n 9600gt oc bende raid sırafında vs bir sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 peki 9600gt mi 8800 gt mi? (fiyat / performans bakımından) 2. sorum da, amdlere bi ayar çekmezler mi ilerde? işlemciyi deiştirmek gerekecekse yandik cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 4gb daha ram aldım burayı okuyanların aklında bulunsun yüz milyarlık sistem alsalar bile ram çok önemli(yüz milyarlık sisteme iyi ram almadıysanız zaten ne bicim insansınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 4 gb ram DAHA? =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 9600 gt tabi 1 gb verihızına sahip bildiim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar