Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: bana mayısta bile okula gitmek işkence geliyo yaz okulunu nasıl kaldırabiliyosunuz helal valla. bana bizim okulki yetmiyo ağustosta gidiyorum bi de matematik yaz okuluna öyle düşün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sen zaten yakında uçmaya başlıycam okadar bilgi benim beynime girse ya uçardım yada intihar ederdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben de ihtiyacım olmadığı halde gidiyorum yaz okuluna (2. olcak bu). 2 hafta sonra başlıyor. ağustosta o bitecek staj başlıcak, eylülde o bitecek okul başlıcak. belki eylülde 1 hafta tatil olur, yaz okulunua da belki 1-2 hafta ekerim. onun dısında yarın yetiştirebilirsem vize alıp haftaya 1 hafta hollandaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sly-One said: ben de ihtiyacım olmadığı halde gidiyorum yaz okuluna (2. olcak bu). 2 hafta sonra başlıyor. ağustosta o bitecek staj başlıcak, eylülde o bitecek okul başlıcak. belki eylülde 1 hafta tatil olur, yaz okulunua da belki 1-2 hafta ekerim. onun dısında yarın yetiştirebilirsem vize alıp haftaya 1 hafta hollandaya gidiyorum. biz senle yazın istanbul gece hayatını fethedicez ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adamınbiri said: 3 ay boyunca newyork queensburydeyim çalışcam gelcek olan varsa yazın PM atsın rollercoaster ısmarlarım bana bilgisayar getir lütfenlütfenlütfenlütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yok mu senin bilgisayarın daha yeni aldık ya otur ders çalış:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hyr geçen yaz almıştım yeni diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 harbi ya LGde süper laptoplar vardı 600 euroya almanyada abim getirecekti ama herşeyi almanca diye istemedim belki amerikada da vardır 2.1 ghz işlemci 2gb ram 200gb hafıza 256mb ati radeon 4600hd vs vs burda 1400 dolara geliyor oof of edit: 200 mb hafıza ne lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 wow,c,alkol,uyku öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 öss den sonra izmir rock-a ordan arkadaşlarla ödemişe. istanbul planı var bi Massive Attack veya Uni-Rock Fest. yapıp ordan direk Olympos. sonra tekrar wow a başlicam.poi ve şan dersleri almaya başlicam. ve bunların parasını çıkarabilmek için mecbur çalışmaya başlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ayrıca yakaladığımı yapacam EHEHEHE EHEHEHEH EHEH EHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ayıp lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yaz okulu başlıcak 8inde sonrasını bilmiyorum kendimi spora falan veririm herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 İzmir,Kocaeli,İstanbul,Ankara,İzmir,Kuş adası,İzmir,Houston,İzmir,İstanbul,İzmir,İstanbul,İzmir,Marmaris,İzmir aha böyle geçecek yazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ders ders ders :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ilk bi çalışmaya başlarım. çalışırken kenshin ve senarious'un salonda kick boks olayına devam var. sonra bi ara bodruma gidilir bu yaz geçen sene gidememiştim. babam ingiltereye dönerse yine onun yanına gidebilirim bi bide gta4+mgs4 var beni oyalayacak (: spidee'nin okul mangal okul mangal kısmının mangal kısımlarına gidip böbrek, uykuluk, ciğer falan... böbrek spamlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ehliyet almayı düşünüyorum. Mezuniyet balosu ve gidilecek doğumgünü partileri var. Konserler var. Bi yığın iş.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aaa iyi hatırlattın ehliyeti sdf ulen öss yüzünden bi alamadım babam bik bik etti. alırız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Okul var bu yazın :D Gavuristan'da sömestr nisan da başlayıp eylül sonu bitiyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Büyük ihtimal amilyat olacağım, sonra ölmezsem bulgaristana falan çıkarım arabayla heralde. Görmek istiyorum orayı. Bakarım artık kesin bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 önce istanbul sonra izmir sonra kuşadası belki bodrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 2 hafta finaller şimdi, sonra 1 hafta erasmus oryantasyonu, o haftasonu ne yaparım bilmiyorum, sonra 23 Haziran dedi mi ver elini Bodrum, işbaşı yapmaya. Eylül sonu gibi dönerim herhalde. Çok özleyeceksiniz beni çok=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Antalya'da olucam sanırım butun yaz. iş-güç, malum turizm olayları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ehliyet kursu ve yaz okulu... büyük ihtimal gene gezemicem ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 utopia said: 2 hafta finaller şimdi, sonra 1 hafta erasmus oryantasyonu, o haftasonu ne yaparım bilmiyorum, sonra 23 Haziran dedi mi ver elini Bodrum, işbaşı yapmaya. Eylül sonu gibi dönerim herhalde. Çok özleyeceksiniz beni çok=/ sonunda kurtuluyoruz oh beeeee asgdfasjhfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar