Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acun Ilıcalı'dan bomba bir itiraf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
auhsauhsa yuh :D
acunun bi videosu vardı ya yavru bi kaplana bakıyordu da kaplan (ya da aslan) kükreyince altına ettiydi
koyun da eğlenelim biraz :D

edit:yukardaki videoyu göremiyom.. o mu yoksa :D
Mesaj tarihi:
Peter said:
dasaaa said:
programın kalitesi ile ilgili görüşüm hâlâ aynıdır, "yerlerde sürünüyor"..

adam kutu açıyor yahu.. bu kadar, hepsi bu..

zaten programı izleyenlere de şaşıyorum. sanırım sünger kıvamında bir beyin gerekiyor televizyon izlemek için

+1
500.000 çıkınca üzülenler var bi de

Annem yas tutuyor 500.000 açılınca, babam iş yerinde daha sinirli oluyor, kardeşim ertesi günkü sınavlardan zayıf not alıyor... sdf
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/80a20673defda1338b0b9a316fcf718860548f8b5d91a04e5d2bc9465372abef9d19462a67bce80315760

Efsane.

sitenin anasayfası açılıyor...
Mesaj tarihi:
oper said:
sg-1 said:
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/80a20673defda1338b0b9a316fcf718860548f8b5d91a04e5d2bc9465372abef9d19462a67bce80315760

Efsane.

sitenin anasayfası açılıyor...

vtunnel'dan youtube.com'a girip acun samba yazın, öztürk pekin'li video.
Mesaj tarihi:
o kutulu yarısma sanırım türkiyede simdye kadar yapılmış en kötü yarışma ki bi dönemi hatırlatırım size sabah 9 dan aksam 9'a kadar yarısma izliyoduk ufak ufak kücücük studyolarda yapılan yrısmalar vardıç
Mesaj tarihi:
türkiyede liselerde bi anket yapılmıştı büyüyünce ne olmak istersiniz diye (sanırım şıklı yani bir nevi yöneltme var onu da kabul etmek lazım) en çok cevap olarak acun firarda gelmişti.

umarım hepsi istedikleri gibi olurda türkiyede bu sektör ölür sdf
Mesaj tarihi:
Fear Factor'Mu ne var ya o güzeldi. Birde Türk-Yunan Survivor olayı çok akıllıcaydı. İlk voliyi oradan vurdu zaten. Ama FB-GS survivor fail olmuştu. Acun Firarda'yı sürekli izlerdim ama gezi programı olarak değil, eğlence komedi programı olarak. Bazen de süper hatunlar buluyordu.
Mesaj tarihi:
yaptığı yarışma programları biz "7 24 cnbc e izleyip, belgesellerden başını kaldıramayan" türk insanına çok saçma gelse de, adam zeki. kesinlikle acun bence oldukça zeki bir adam. kutulu yarışma programı formatını düz bir biçimde sunmadı. celebrity ler yarattı kutulu formattan, böyle bir şey var mı :) saçmalık falan, ama parayı buldu her şekilde. hayvan gibi izleniyor yaptıkları.

futbol muhabirliği yaptığı bir dönemde brezilya da olması gerekirken istanbula gelip arkadaşlarıyla parti yaparken yakalanması ve ondan bile kurtarması da ayrı bir manyaklık :)

he bi de, ben adamın arkasında ek bir güç olduğunu düşünmekteyim son zamanlarda. tv de bi programda bu herifin ofisine gitmişlerdi, yayın yapılan yere, orada elinde zaman gazetesi görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam :)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
programın kalitesi ile ilgili görüşüm hâlâ aynıdır, "yerlerde sürünüyor"..

adam kutu açıyor yahu.. bu kadar, hepsi bu..

zaten programı izleyenlere de şaşıyorum. sanırım sünger kıvamında bir beyin gerekiyor televizyon izlemek için

Katılmıyorum, anneme hakaret var sdf.

Geri kalanı doğru ama yani. Direk tv izlemiyorum ben 3-4 senedir, dizi bile takip etmiyorum. Takip edeceğim animeyi bile adam gibi takip etmiyorum. Eksikliklerini de zerre hissetmiyorum açıkçası.

Eve çıktığımda da şayet tv olursa işte millet gelsin film izleyelim diye olur, veya konsol için olur. kablo tv bile bağlatmam.
Mesaj tarihi:
bizim okul acunla röportaj yaptıydı dergi yayınlanınca koyarım buraya.adamın ps odası falan varmış sddfs.bide bencede zeki bi adam çünkü boş şeylerden zevk alan halkımızı eğlendirmeyi biliyo.bknz var mısın hede hödö.

bu arada http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/b19edf8d363f40e59b6b381363c2ed9f768a2b96b899a62a7cb950451ee92d2ca8662bd33e9d682812db966f44db006fe3ff732903b08ee716672
Mesaj tarihi:
bizde akıllı, eğitimli adam değil, üçkağıtçı çakal adam sevildiğinin bir örneğidir acun. bir diğer örneği de pek tabii mehmet ali erbil olabilir..

ha, akıllıya, eğitimliye ihtiyacı var mı ülkenin orası da meçhul
  • Yeni Oluştur...