tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 coh'un pvpsi çok daha iyi durumda şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Kaldı mı oyunu oynayan? WoWdan sıkıldım yine Aiondan önce bi buna bir daha bakiim diye açtım acc'ı. En kötü Character Creator ile oynarım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Level 15'e kadar ücretsiz zaten. Ben satına lıp 1 ay süre boyunca 15 üzerine çıkan bir karakter yaratamadım. Sürem bittikten 1 hafta sonra böyle bişey çıktı sinirim bozuldu. Oyunun üzerinde düzenleme yapılması lazım daha. Ama eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gamepad şart eğlenmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 biraz girdimde, karakter yaratma ekranı güzelde, kendisine özel kontrollere ayarliyinca tuhaf geldi oyun. Bu akşam daha bi detaylı girip bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 karakter yaratmak ekranı gerçekten çok güzel , ama gör ki oyunun ilk 20 leveli inanılmaz kötü dizayn edilmiş durumda. biraz dayanabilsem , 20 sonrasında gayet güzel duruyor gameplay.. ama o 20 level dayanılıcak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 valla evet tunch, yani oyuna girdim girmesinede çok kötü bir ui var yani bilmiyorum. CoHa başladığım zamanki o heycanı ve zevki 10 da 1 ini bile alamadım. 1 level atlmadan kapattım oyunu nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 "melee revamp" geliyormuş , yeni direktör gayet iyi çalışıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 f2p oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Haftaya bu gün oluyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 DCUO üzerine superhero temalı oyun yok şu an. SOE yapmış yine. İlerde de inşallah yapmaması gereken şeyleri yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Onun fos tarafı DC olması. Chris Cao yapmış zaten, güzel olması Allah'ın emri. Marvel olaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 jonq said: DCUO üzerine superhero temalı oyun yok şu an. SOE yapmış yine. İlerde de inşallah yapmaması gereken şeyleri yapmaz. DCUO action mmorpg, champions böyle nasıl desem sandbox gibin. karakterin gelişimini oyuncu belirliyor. kapaklar aynı ama içerik farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 F2P olmuş die geldim geri. oyunu çekiorum şu an. ama aklımda bi kaç soru var: 1: acc canceld olmuş açmak için para vermem gerek falan filan ayağı var. F2P diilmi la oyun? 2: oyunu direct2drive dan aldım ama steame key koyarak tanıtmak istiorum. sorun şu ki ben oyunu alalı çok oldu ve key falan nerde bilmiorum. sırf 700küsür başarım (türkçe steam :D) için istiorum. nası yaparım bilen var mı? 3: bir arkadaşım başlamak istior. oyunu satın mı alması gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 GERGE said: Onun fos tarafı DC olması. Chris Cao yapmış zaten, güzel olması Allah'ın emri. Marvel olaydı... marvel olaydı champions online olucaktı. isim anlaşmasını neden iptal ettiklerini anlamak güç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 marvel olsaydi champions online olmicakti, marvel online olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 free for all oldu an itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Deneyelim diyen varsa indirip bakarım ama yoksa pek çekmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben zamanında eğlenmiştim başlangıçta , free haliyle takılırım günde 1 saat falan. indiriyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 harbi bedavami olu oyun ? premium gibi dalgalar yoktur umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kendi kafana göre archetype yaratamıyorsun. iki adet karakter slotu oluyor. emin değilim ama customizationda kısıtlamalar var. yamuluyor da olabilirim. http://www.champions-online.com/f2p_matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ilk 2 ayında ben ve pati'den 3 - 4 kişi oynuyorduk baya, potansiyeli olan bir oyun kesinlikle. ama bu kadar geniş skill yelpazesi olunca pvp'de denge olmuyor haliyle, ki pvp yapılacak adam akıllı ortam da yok. pve desen o da yok. ama RP çok eğlenceliydi oyunda. geceleri saatlerce millenium city barında RP yaptığımı hatırlarım. oynamamış birini 1 - 2 ay götürebilir. ben de bakarım belki tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 adamlar baya yeni oyun yapmış , fonta kadar değiştirmişler. sabaha iner , merak içinde giricem karakter yaratma ekranına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Peki, uzun vadede oynanır mı? Genel olarak son durumun biri review'ını yazarsa çok iyi olur, oyuna başlayasım varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ben başlicam bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar