Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Level 15'e kadar ücretsiz zaten. Ben satına lıp 1 ay süre boyunca 15 üzerine çıkan bir karakter yaratamadım. Sürem bittikten 1 hafta sonra böyle bişey çıktı sinirim bozuldu. Oyunun üzerinde düzenleme yapılması lazım daha. Ama eğlendirir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
karakter yaratmak ekranı gerçekten çok güzel , ama gör ki oyunun ilk 20 leveli inanılmaz kötü dizayn edilmiş durumda. biraz dayanabilsem , 20 sonrasında gayet güzel duruyor gameplay.. ama o 20 level dayanılıcak gibi değil
Mesaj tarihi:
valla evet tunch, yani oyuna girdim girmesinede çok kötü bir ui var yani bilmiyorum. CoHa başladığım zamanki o heycanı ve zevki 10 da 1 ini bile alamadım. 1 level atlmadan kapattım oyunu nedense.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
jonq said:

DCUO üzerine superhero temalı oyun yok şu an. SOE yapmış yine. İlerde de inşallah yapmaması gereken şeyleri yapmaz.

DCUO action mmorpg, champions böyle nasıl desem sandbox gibin. karakterin gelişimini oyuncu belirliyor. kapaklar aynı ama içerik farklı.
Mesaj tarihi:
F2P olmuş die geldim geri. oyunu çekiorum şu an. ama aklımda bi kaç soru var:
1: acc canceld olmuş açmak için para vermem gerek falan filan ayağı var. F2P diilmi la oyun?
2: oyunu direct2drive dan aldım ama steame key koyarak tanıtmak istiorum. sorun şu ki ben oyunu alalı çok oldu ve key falan nerde bilmiorum. sırf 700küsür başarım (türkçe steam :D) için istiorum. nası yaparım bilen var mı?
3: bir arkadaşım başlamak istior. oyunu satın mı alması gerek?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Onun fos tarafı DC olması. Chris Cao yapmış zaten, güzel olması Allah'ın emri.

Marvel olaydı...

marvel olaydı champions online olucaktı.

isim anlaşmasını neden iptal ettiklerini anlamak güç değil
Mesaj tarihi:
kendi kafana göre archetype yaratamıyorsun.

iki adet karakter slotu oluyor.

emin değilim ama customizationda kısıtlamalar var. yamuluyor da olabilirim.

http://www.champions-online.com/f2p_matrix
Mesaj tarihi:
ilk 2 ayında ben ve pati'den 3 - 4 kişi oynuyorduk baya, potansiyeli olan bir oyun kesinlikle. ama bu kadar geniş skill yelpazesi olunca pvp'de denge olmuyor haliyle, ki pvp yapılacak adam akıllı ortam da yok. pve desen o da yok.

ama RP çok eğlenceliydi oyunda. geceleri saatlerce millenium city barında RP yaptığımı hatırlarım. oynamamış birini 1 - 2 ay götürebilir. ben de bakarım belki tekrar.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...