sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Milliyet said: Çıplak Aysu! Manken Aysu Baçeoğlu geçtiğimiz hafta tanıtım için gittiği Kıbrıs’da düşürüp kırdığı cep telefonunu İstanbul’da tamire verdi. Ama telefonunu tamire verirken hafızadaki özel görüntüleri silmeyi unuttu! Şimdi Aysu Baçeoğlu’nun üstsüz bir pozu internete geziyor. Aysu bu fotoğrafı kendisinin çektiğini söylüyor ve “Çok üzgünüm... Sürekli ağlıyorum... Silmeyi unuttuğum bir fotoğraf canımı yaktı” diyor. Aysun Kayacı da geçtiğimiz aylarda telefonunu tamire verirken ‘özel pozlarını’ silmeyi unutmuştu. Aysun’un fotoğrafları da önce internete düşmüş sonra da gazetelerde yer almıştı. Aysun da çok ağlamıştı. POSTA ehüehehe o son cümle beni benden aldı o ne ya Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&ArticleID=761409&Date=31.05.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sen ne diyon genc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bide turkpunk linki pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yaptığın ayıp dostum. biz zaten gazetede gördük aysu hanımın memişlerini. random, default memişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 MOAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 internette dolasıyo diyoda google ladım cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 BAN HIM! disgastink ne umutlarla bekliodum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kızdım layn:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Yapmayın arlkadaşlar ne farkınız kaldı şimdi popiler kültür gençliğinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cuce said: internette dolasıyo diyoda google ladım cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Şimdi bu çok abest bir durum değil mi? Görüntüleri unutmuşunda, bir dava aç o zaman tamirciye? Kasıtlı bırakmaları eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ahaha dasaaa resmi değiştirmiş, yapma abi şimdi ne farkı kaldı haberin babacan topiğinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ne meme mi nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abazanlarin yeni masturbasyon ilahi olacagi için sevinmeli bence..neden agliyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abı orda meme vardı da dasaa mı sildi linki. vallahi ayıp. gazetelerde dahi sansürlenmeden birsürü meme yayınlanıyor. yasakçı zihniyete hayır :P açın kızın memelerini. ayrıca bu kız zamanında ibrahim tatlısese aşığım diyen değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 herşeyi beklerim artık bu hatundan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 2 memeli poz çek telefonu tamire ver gündem ol, pratik yolmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 böle reklam yapmak için iyi bir yol aslında. bende bu piyasada olsam yapardım fakat erkekte mememin mantığı nedir?? bi kakaya yaramazdı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ya Aysu daha önce memeleri açık poz vermişti zaten dergilere. Böyle kötü kalitesine bakacağınıza güzel olanına bakın. Aysun Kayacı vs. olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 http://h2.haberturk.com/Galeri.aspx?ID=1923&t_Rsm=10&r_ID=1&syf=1&Kat=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ADRIANA LIMA AYSUN İLE KARIŞTI SORİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bir heves açtım, çözünürlük düşükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Luinir said: ADRIANA LIMA AYSUN İLE KARIŞTI SORİ Uzulme, daha iyi olmus karistirdigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar