Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bitti ya. Side questleri pass geçtim. 3 gezegen sonunda oyun bitti. Hay allahım. Daha gitmediğim yerler var oyun cart diye bitti. Main quest ne boktanmış yaw. (bu arada çaktırmadan ashleyi yatağada attım fiziği müthişmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oyun "seçenek sunuyorum, lineer değilim" havası veriyor, ama yaptığımız seçimler hiçbir değişiklik yaratmıyor senaryoda. ha tüm yan görevleriyle birlikte iki defa deli gibi bitirdim mi? evet. muhteşem mi? evet. kusursuz mu? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Viktor said: de su kismini elestiricem paragon renegade resmen konseyden ve galaktik barisdan yana insan cikarlarini dusunen formatinda olmus yani paragon oalrak onurlu gorev adami komutani oynarken insanlik soz konusu oldugunda konseyi sallamiyn bir general olmak isterdim renegade in ise direk basibozuk gorevi icin herseyi goze alan askeri duzeni pek sallamayan bencil bir tip olamsi gerekirken kimi yerlerde irkciliga kadar vuruyor renegade iyi ve kotuyu bu skeidle ayirmalarini hos bulmadim ya aslında amaca nasl vardığın gibi bişey, oyunda cok senecek yok sonunda herşey aynı noktaya verıyor senaryo budaklanmıyo ama işte nasıl yaptığın değişiyor, badass muthafokamı haşın yalnız kurt modmu takılyosun yoksa komutan cavcav mı takılıyosun, ki bu noktada bile ulan bunun nesi paragorn bunun nesi renegade dediğim noktalar oldu. bu arada paragorn almak renegande almaktan daha zor, gidiorum gayet normal bişiler yapıyorum +30 PARAGORN! şeklinde puan yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 orjinal almak lazim 3 gun disarda yemek yiyocegime 50ytl verdim aldim pisman degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Crack yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 vay be, şahaneydi bitiş. (kotor'a benzerlik var ama kötü birşey değil bu) ikincisini heyecanla bekliyorum. :) the end yalnız son anda öldüğümüzü sanınca çok üzüldüm ehe amiral hackett'ı lance henriksen seslendirmiş, vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mass Effect bilgisayar oyun piyasasının ne kadar düştüğünün en güzel örneği olmuş. Yani yıllar önce çıksa zamanının teknolojisi ile sadece güzel diyeceğimiz oyun piyasanın foktanlığı yüzünden yerlere göklere sığdırılamıyor. neyse pek bir tekrar oynanabilirliği de yok siliyorum 2 sezon anime indiririm boşalan yere asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 o armor tip olarak sahane ya (tu) (tu) (tu) oyundaki en iyi grafikli armor direk resimde direk wallpaperlik olmus taktir ettim sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 piksel piksel oyunları 10 yıl sonra tekrar tekrar oynamak yerine eldekiler arasından iyi olanlardan övgüyü eksik bırakmak için neden göremiyorum şahsen. bioware'in yapabileceğinin en iyisi değil evet, ama zaten piyasaya yılda 1-2 oyun çıkıyor dediğin gibi. ha ben yine de mass effect'te ilk defa karakterlerin yaşama bu kadar yaklaştıklarını farkettim, iyi grafik ve seslendirme ile bu da yeni başarılmış bir olay. azımsamak bence yanlış olur hele hele rpg türü için ki bence karaktere girebilme ve atmosfer en önemli hususlardır. o 10 yıllık efsanelerin hiçbiri maalesef yapamıyordu bunu. iki adım ileri, bir buçuk adım geri işte iyi kötü. eheh evet viktor, colossus ix zaten statları da efsane. wallpaper yaparım diye sahneyi görünce bastım. :) not: wallpaper maksatlı isteyen olursa daha kalitelisini çeker koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yahu oynandı, beğenildi, bitirildi ama denildiği kadar ses getirecek bir oyun değildi. Benim demek istediğim bu. Efsane olarak kabul edilen ama ME ile aynı notu alan oyunlardan bahsediyorum. Hepsi türlerini bir adım öteye götürmüştü. ME'de ise böyle birşey yok. Büyük bütçeli başarılı bir yapım, evet. Klasik olacak 9/10 alıcak bir oyunmu ? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 e türü ileriye götürmek dersen puanlarla pek alakası yok. öyle olsa blizzard oyunları her çıktıklarında 9 ya da 9.5 almazdı. (:P) yenilikçilik ana kıstas olsa 2000'lerde çıkan oyunların çoğu 7 ya da 8 puan üstüne çıkamazdı heh. mass effect "almost, but not quite" denecek bir oyun olmuş. bana yetti ama ikincisinde yeterince ders çıkarılmış olmasını istiyorum doğrusu. öte taraftan şu "elyın lezbo ekşın" üzerine oyun çıkmadan önce basında ne kadar atılıp tutulduğunu okuyordum dün ve kafama dank etti adeta. öyle eski fallout gibi oyunlarda çocuk öldürme vs gibi serbestlikler bir daha belki de hiç görülemeyebilir. dolayısıyla yeni oyunlarda bazı serbestlikleri aramak kendi kendini üzmek dışında insanın pek işine yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yenilikçilik değil daha çok kusursuzlaştırmak diyelim. Biri atmosfer ve HnS olarak, biri devasalık ve epiklik olarak, başka biri hikaye olarak kusursuzlaşmış oyunlar. ME ise BONES yapımı monster of the week themed anime gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abartma :p iyi oyun iyi olmasinin en buyuk nedenlerinden biri nadir olmasi star tre kden cakma seneryosu ile star ocean 3 den beri boyle iyi islenmis bizim galakside gecen bir rpg ye rastlamadim heleki PC dersek senede kac RPG cikiyor PC ye? bide secici olursak yandik yani gayet iyi mass effect ozellikle kilic kalkan kliselerinden ve isin kiliclarindan sonra direk ilac geldi uzun zamandir ada mgibi bir bilim kurgu rpg istiyordum dualarim kabul oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 çok doğru demişsin, bilim-kurgu namına cidden çok nadir bulunur bir örnek zaten pc rpg'lerin nadirliğini geçtim. oyunun hoşuma gitmesindeki ana nedenlerden biri çok güzel işlenmiş olması bilim-kurgu öğelerinin. codex'i büyük keyifle okudum şahsen. ha iki tane wallpaper malzemesi, film grain'i de kaldırdım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hayır iyi değil, kötü işte çok kötü dandik töbe ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ne haliniz varsa görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 tamam anladık, "abdurrahman çelebi bu koyunun olmadığı yerde" dedin ona eyvallah. sonra gittin "monster of the week" dedin abarttın heh ha ayrıca "keçi bu ya abdurrahman çelebi değil" diye dövünmenin kime ne faydası var? hadi tamam isteyen dövünsün de tatmin olanı yargılamaya ne hacet var o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bana cok komik geldi o istasyon önünde poz verme geyiği, "hadı daha devamı var bunların onlarıda dövelim! ama önce şurda istasyonun dışına cıkıp bi poz veriyim postere koyarsınız!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 resmi wallpaper'lar hep kaleci volkan shepard'lı, gayet güzel olmuş kendi karakterimize özel poz verdirmeleri. sanırım alignment'a göre renk değişiyormuş. ben oyunun başından beri böyle bir poz yakalamaya çalıştım ama kamera açısı ve maalesef yeterince yaklaşamaması nedeniyle istediğim gibi çekemedim. bunu görünce bastım print screen'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 en cok kullandığın ıkı elemanıda koysalarmıs yanına keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya itina ile hilelerden uzak durmaya calisiyorum ama cok kotu bir bug oldu soldier oynuyorum, ashley ile tali yi aliyorum yanima paso efendim noveria yi sona biraktim ve noveria da liara yida getirelim annesini gormek istiyebilir geyigi oldu bende her sorumlu kaptan ve liaranin asigi olarak dedim alalim yanimiza ashley yi attim liara yi aldim noveria nin ortasinda pottedenk 2 achivement acildi completionist quarian ally eeeee herkes diyor gecmis olsun ashley achiement ini kacirdin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 valla ben açılıyorsa hangisi açılıyor onu bile anlayamıyorum, bir liste filan koysalarmış. ashley'i bir de tek noveria'da yanıma almadım, onun achievement'ı istiyordum (istemeyen yoktur herhalde açık ara en iyi bonus %10hp heh) ama olmadı galiba. +1 intimidate gelmiş mesela achievement'tan, kendim yanlışlıkla verdim sandım dizimi dövdüm iki saat lol neyse bioware'den biri "dersimizi aldık" babında bişiler demiş, bakalım göreceğiz. umarım x-box'tan sonra çok bekletmezler. yalnız ben de soldier oynayıp hem ashley ve tali'yi aldım yanıma, alignment dışında herşeyimiz aynıymış viktor lol ha bu arada yeni oynayan arkadaşlara tüyo: citadel'deki medic kadına satın hep eşyaları, iki katı para ödüyor. paraya para demezsiniz. ha bu oyunda ne eksik mesela büyük: minigun. bunlar önemli şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 para ben bi kere bile kullanmadım oyunda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tali'yle ilişki yaşanmıyor di mi? ashley ve liarayla aynı anda oluyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 buradan Kaedeye diss sarkisi yazardim ama onun yerine 3 kelimeyle ozetleyecegim Mass Effecti: oyun COK iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Azmo senın gibi konsol cocuğu için cok iyi olabilir. üzgünüm ama cok iyi dediğimiz oyunların yanına mass effect koyulmaz. bi düşün hele cok iyi dediğin oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar