Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biri açıklasın bakalım oyunda console u nasıl açıyoz.

[Engine.Console]
ConsoleKey=Tilde olayını yaptım config içindeki şeye ama " tuşuna basınca consoel açılmıyor. açan varsa naıl yaptı bir açıklasın.
Mesaj tarihi:
arcane said:
Oyunu yapan adamın şartları neyse o yasaldır, installerdaki sözleşmede detaylarıyla yazar. Fixed exeler oyunu CDsiz çalıştırmak için yani kopyasını çıkarmakla bir alakası yok.

Malesef US versiyonu bağlanmak zorunda ve DVD kontrolü yapmıyorlar bu durumda da dediğinize göre yasa dışı oluyor, D2D veya EA Online almasanız dahi internete bağlanması gerekiyor.
Bu arada şu anda scene'den gelmeyen crack var ve çalışıyor oyunu bir kere bitirdim şimdi aynı karakterler ikinci turumu atıyorum.B)
Mesaj tarihi:
yazik valla crackle ugrasiyosunuz ediyosunuz, biz aylar once takip oynayip bitirdik. biraz xbox fanboylugu yapiyim keyfini cikariyim dedim :p. bu arada saka bi yana uzun zamandir oynadigim en guzel rpglerden biri. super konusu var ve guzel kismi trilogy olmasini planliyolar bu oyunun.
Mesaj tarihi:
oyunum bugun geldi :D
deliler gibi oynuyorum evde GEMI KAPTANIYIM ULEN BEN modunda geziyorum ehahahah

cocukluk hayallerim bir nevi gercek oldu
GELSIN DEVAMI

ama MMO filan yapicaz derlerse kavga cikaririm :p
Mesaj tarihi:
Minimum Requirements:
Windows XP or Vista
2.4GHZ Intel or 2.0GHZ AMD
1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
NVIDIA GeForce 6 series (6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
12 GB hard drive space
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
Mesaj tarihi:
Emektar x1050 ile installerını açamam anasını satayım, yeni pc alabilirsem saldıracağım kendisine.
Biraz bakındım madboy'un pcde, şahane yapmışlar valla. Ama kılmış kopya koruması falan.
Mesaj tarihi:
bu arada vangard actim patladi resmen feci baydi biotic olayi zevkli olmamis

male sipird in da ses cok kotu sutoglani gibi ses cikiyor hic mevkisine boyle bir kahramanin sesine uymuyor

female actim omg Jennifer Hale e seslendirtmisler direk cuk oturmus role renegade de paragonda gitseniz super gitmis

hastayim su hatunun sesine
Mesaj tarihi:
boyle olmadı bende hic ama bende de ara sıra ekran karıncalanıyor ya, baska hic bi oyunda olmadı, halen de olmuyor, oyuna mı ozgu anlamadım =)...
Mesaj tarihi:
Film grain ile alakası yok sanırım onun abi, bloom vs benzeri şeylerle alakalı olabilir mi diye düşündüm de, kare kare derken ışık kaynaklarının çevresini falan diyorsun sanırım, anlayamadım ben de, ilginç.
  • Yeni Oluştur...