Jaan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 biri açıklasın bakalım oyunda console u nasıl açıyoz. [Engine.Console] ConsoleKey=Tilde olayını yaptım config içindeki şeye ama " tuşuna basınca consoel açılmıyor. açan varsa naıl yaptı bir açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Vitality dediğini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ne yaptı !?!?!? sorunsuz bi "fixed exe" mi cıkardı =) ? sonunda yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 e çıkalı 5-6 gün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 eheheh ilgilenemedim ki hic =), yarın son final de bitsin, kimse tutamaz beni =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 arcane said: Oyunu yapan adamın şartları neyse o yasaldır, installerdaki sözleşmede detaylarıyla yazar. Fixed exeler oyunu CDsiz çalıştırmak için yani kopyasını çıkarmakla bir alakası yok. Malesef US versiyonu bağlanmak zorunda ve DVD kontrolü yapmıyorlar bu durumda da dediğinize göre yasa dışı oluyor, D2D veya EA Online almasanız dahi internete bağlanması gerekiyor. Bu arada şu anda scene'den gelmeyen crack var ve çalışıyor oyunu bir kere bitirdim şimdi aynı karakterler ikinci turumu atıyorum.B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 of ben de bitirdim oyunu ve mutsuzum bittiği için galba tekrar başlicam(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 arkadaşta orjinali varmış. çıkıp alıcam şimdi ondan fixlesem bir sorun çıkmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yazik valla crackle ugrasiyosunuz ediyosunuz, biz aylar once takip oynayip bitirdik. biraz xbox fanboylugu yapiyim keyfini cikariyim dedim :p. bu arada saka bi yana uzun zamandir oynadigim en guzel rpglerden biri. super konusu var ve guzel kismi trilogy olmasini planliyolar bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bizde grafikler daha güzel naaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 trilogy değil EA çok daha uzun süre sömürceklerini söyledi Mass Effecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyunum bugun geldi :D deliler gibi oynuyorum evde GEMI KAPTANIYIM ULEN BEN modunda geziyorum ehahahah cocukluk hayallerim bir nevi gercek oldu GELSIN DEVAMI ama MMO filan yapicaz derlerse kavga cikaririm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyunu oynamak için mimumum sistem gereksinimi nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Minimum Requirements: Windows XP or Vista 2.4GHZ Intel or 2.0GHZ AMD 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista) NVIDIA GeForce 6 series (6800GT or better) ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) 12 GB hard drive space DirectX 9.0c compatible sound card and drivers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Emektar x1050 ile installerını açamam anasını satayım, yeni pc alabilirsem saldıracağım kendisine. Biraz bakındım madboy'un pcde, şahane yapmışlar valla. Ama kılmış kopya koruması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu arada vangard actim patladi resmen feci baydi biotic olayi zevkli olmamis male sipird in da ses cok kotu sutoglani gibi ses cikiyor hic mevkisine boyle bir kahramanin sesine uymuyor female actim omg Jennifer Hale e seslendirtmisler direk cuk oturmus role renegade de paragonda gitseniz super gitmis hastayim su hatunun sesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oyun imba^imba olmuş. çok kasış da olmamış rahat oynadım :p çıkmazdım da msn'e bakmam gerekti geri dönemedim sonra kapattım ben de gece bi daha dalarım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bu olayın sebebi ne yav kare kare? bende mi sorun var yoksa oyun mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 boyle olmadı bende hic ama bende de ara sıra ekran karıncalanıyor ya, baska hic bi oyunda olmadı, halen de olmuyor, oyuna mı ozgu anlamadım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 o grain olayından olsa gerek, kapatırsan düzelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 uyuz oldum şu probleme, çözümü de yok forumlarda falan gezdim epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 film grain'i kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kapalı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Film grain ile alakası yok sanırım onun abi, bloom vs benzeri şeylerle alakalı olabilir mi diye düşündüm de, kare kare derken ışık kaynaklarının çevresini falan diyorsun sanırım, anlayamadım ben de, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar