BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 xo dinlemiş beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cech Lahm Gallas Puyol Quaresma Modrić Arda Turan Makelele Torres (C) Klose Nihat Kahveci Pogatetz katıldım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 abov nası görmedim bunu efsane cl fantasycisi olarak geliyorum fdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Fena katılım var yalnız,kaç kişi var yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende ekledim takımı sonunda. 1: Čech CZE 2: Sergio Ramos ESP 3: Materazzi ITA 4: Carvalho POR 5: Bouma NED 6: Ballack GER 7: Sivok CZE 8: Kuyt NED 9: Malouda FRA 10: Klose (C) GER 11: Del Piero ITA 12: Nihat Kahveci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Güzel, güzel.. Ne kadar çok katılım, o kadar iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Oo ben de geldim Koji FC 1: Buffon 2: Puyol 3: Sagnol 4: Materazzi 5: Evra 6: Cristiano Ronaldo 7: Robben 8: Ljungberg 9: Nani 10: Nihat Kahveci 11: Villa Yedeğim de Kazım Kazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Oha o kadar adama nasıl para yettirdin yahu? Bi de C.Ronaldo da var kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Valla 100 milyon vardı, forvete Podolski ve Henry koymuştum da illa 1 tane yedek gerekiyodu, 4 milyon mu ne kalmıştı, forveti komple deiştirdim, Kazım Kazım koydum, baktım hala hata var Fransa ve İspanya'dan çok oyuncu almışım, onları da değiştirince en son bu hale geldi. Takımın değeri şu an 99,5 milyon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Güzel takım valla. Ama Evra falan oynar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aslında defansı vasat oyunculardan kurup parayı forvete, orta sahaya aktarmakta mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bence golcü defans oyuncularına yatırım yapmak lazım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Golcü defansa yatırım tamam da, böyle büyük turnuvalarda takımlar daha defansif oynar, bırak defansı forvetin bile gol atması zor böyle turnuvalarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dalga geçiyorum zaten :D avrupa şampiyonasında işe yaramazlar. liglerde anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 3-4-3 nasil yapiyoduk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yazilmis gormemisim yaptim sonunda :) Odeon FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Fistan said: Antalya United Dream team Lehmann GER 7.5 POL Dream team Mellberg SWE 6.5 GRE Dream team Capdevila ESP 8 RUS Dream team Servet Çetin TUR 6 POR Dream team Robert Kovač CRO 6.5 AUS Dream team Pirlo ITA 9.5 NED Dream team Govou FRA 7 ROU Dream team Robben NED 9 ITA Dream team Fàbregas ESP 10 RUS Dream team Nihat Kahveci TUR 8.5 POR Dream team Henry FRA 11.5 ROU Dream team van Persie NED 10 ITA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 1: Čech CZE 6.5 SWI 2: Lahm GER 8 POL 3: Puyol ESP 7.5 RUS 4: Gallas FRA 8 ROU 5: Ballack GER 10.5 POL 6: Iniesta (C) ESP 9 RUS 7: Ljungberg SWE 7.5 GRE 8: Camoranesi ITA 8.5 NED 9: Nihat Kahveci TUR 8.5 POR 10: Koller CZE 9 SWI 11: Henry FRA 11.5 ROU 12: Hakan Balta TUR 5.5 POR ilk onbirim umarım hepsi oynar. ilk 11'leri bulabileceğimiz bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben hala oyunun nasıl oynandığını bilmiyorum kurdum takımı pati ligine kaydoldum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Darqainu said: ben hala oyunun nasıl oynandığını bilmiyorum kurdum takımı pati ligine kaydoldum ama Tamam o kadar işte.. euro2008 deki maçlar oynanacak ona göre puan toplayacaksın.. sen kadro kuruyorsun yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 avatar seçiminde niye türkiye yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Benimki Türkiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 turkiye karikaturleri yok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aman olmasın. bilmemneye hakaret diye uefa'yı kapatırdı mahkeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Off Milan Baros yedek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar