Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet.. takımımn kalecisi rüştü :D hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Rüştü Pepe Sergio Ramos Mathijsen Ballack Sneijder (C) Arda Turan C. Ronaldo Nihat Kahveci Van Nistelrooy Fernando Torres Yedek : R Kovac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi van der sar almayanı dövüyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 içimden çok rüştü almak geldi ya niye bilmiyorum.. bide 4. hollandalı oluyo van der sar alamıyorum sanırım. :D çıkardm mathijsen i aldım van der sarı :P takımdaki revizyondan sonra : van der sar pepe lahm Bronckhorst ballack arda sneijder cr nihat villa ( c ) podolski yedek ramoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Takım Değeri: 109.5 $ Artan Para: 0.5 $ 1.Van der Sar 2.Pepe 3.Puyol 4.Sergio Ramos 5.Lahm 6.Sneijder ( C ) 7.Robben 8.Ballack 9.C.Ronaldo 10.Klose 11.Villa Yedek: Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 O değil de ilk maç 4 yedi diye Akinfeev'i kaleden çıkan aklıma yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kimi almıştın rew? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Rewendor said: O değil de ilk maç 4 yedi diye Akinfeev'i kaleden çıkan aklıma yanarım. yerine cech aldım dersen oha derim. ( cech son 2 maçta 6 gol yedi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kadroda rakip takımın oyuncularını almanız garip olmuş 8-) sonuç olarak biri kazanacak biri kaybedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 1: Van der Sar 2: Sergio Ramos 3: Van Bronckhorst 4: Capdevila 5: Ballack 6: Arda Turan 7: Sneijder 8: Schweinsteiger 9: Klose 10: Villa 11: Nihat Kahveci 12: Pepe buda yeni kardom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Luinir said: Rewendor said: O değil de ilk maç 4 yedi diye Akinfeev'i kaleden çıkan aklıma yanarım. yerine cech aldım dersen oha derim. ( cech son 2 maçta 6 gol yedi ) Aynen öyle yaptım :/ Bu arada Ronaldonunkini de asist saymadılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 lahm-pepe ikilisinden 0 puan aldım süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 şıvenşıkayger, ballak, kılose = 29 puan. güzeeel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 o 3 lüyü zaten allah koydurmuş sana takıma:D başka bişey demiyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 horten said: şıvenşıkayger, portugal-steiger o bi kere (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sleepingdeath said: Kadroda rakip takımın oyuncularını almanız garip olmuş 8-) sonuç olarak biri kazanacak biri kaybedecek farketmez ki. gol atsınlar yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 2.liğe oturmuşum..lider bitiricez inşallah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 9 olmşm 20 puan fark var 1. yle aramda. kapanmıcak şey değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 net gitti çeyrek finalde transfer falan yapamadım yalan oldum diyorum..14.yüm olmuşum cidden.30 küsür fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hollanda yaktı beni bugün. tüm oyuncular batırdı eş zamanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 robben, sneijder, van bronchorst = gg :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mathijsen Vandersar Bronkhorst Sneijder gg bende de defansı kaleyi dizmiştim gol atamaz ruslar diye 3 tane patladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bende de vandersar, şınayder vd bronkorst vardı. paticik olarak fena çuvalladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kaleci olarak Casillası tek geçerim iyi kaleci artı defensda iyi, italya düzgün oynasa Buffon ftw. ofc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dünden sonra 17. olmuşum..tüh be bi takip edemedik yalan olduk enb başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar