Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arda değil ki man of the match? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arda + nihat vardı takımımda oh ye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yedek ağırlıklı kadrolar ve volkan = gg sd :( neyse ç.final maçlarında patlarız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ardayla nihatı pek severim, turu geçince daha da bi sevdim ama beni birinciliğe taşıyınca da bi ayrı oldu. kısfmet diyelim önümüzdeki maçlara bakalım. scolari de madem gruptan çıktım portekiz paf takımıyla ff'ye biraz heyacan katayım demiş iyi olmuş. deco patladı bana o neyse de dişinden tırnağından artırıp ronaldo alanlar iyi üzüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 of arda 6 puancık getirmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ligtv de dediler diye yazdım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nasıl bir transfer politikası izlediysem, 10 dolar arttırmışım semih yerine nihat bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 salak gibi nihatı çıkardım kadrodan ya şimdi birinci olcaktım ligde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kafamı ya..transferler düzgün oldu bu sefer bakalım..ulan nihat niye çıkarttım seni ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Off ya ofsayt falan yoktu orda lahm ın asistini yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Rewendor said: Off ya ofsayt falan yoktu orda lahm ın asistini yediler delirdim evde abim diyor noldu olm sanki bizim golü vermediler puhahauahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aynen ya gitti lahmın asisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 350 puan aldım. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bu yedek kadrolar fena patladı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 alman gomez goller atıcak diye aldım, adam 2 maçta da kaleye yarım metreden boş kaleye atamıyor gol. lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 3. maçlarda yedek ağırlıklı kadro fena patladı bana gerçi ilk iki maçı aldığım için head to head de np çeyrek final için dtmim bu benim :) 1: Casillas ESP 2: Sergio Ramos ESP 3: Van Bronckhorst NED 4: Pepe POR 5: Arda Turan TUR 6: Cristiano Ronaldo POR 7: Sneijder (C) NED 8: Fàbregas ESP 9: Villa ESP 10: Van Nistelrooy NED 11: Podolski GER 12: Hansson SWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Nihayet çıkışa geçmeye başladım FC Excalibur olarak. Yarın da Mellberg Ibrahimovic ve Torres oynayacak daha. Torres umarım yedek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 33.ydüm simdi holy yi bile gecmisim 14. yüm euhae AntalYa United Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 holy 1. olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 şu yedek kadrolarla çıkıcak takımlar için düzeltme yapsam iyiymiş baya ya takımın yarısından puan alamadım 3.maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ben de alamadım birkaç oyuncudan da tahmin ediyodum ben, belliydi yani. Transfer hakkım kalmadı diye alamadım verim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Silphatos said: holy 1. olacakilk maçlarda basından takdir bekledim gelmedi. oyuncularımın morali düştü. üstüne Abidal takımı sattı falan üzüldüm ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Yedek olayı nasıl oluyo peki? yani yedekteyken de puan alınabliniyor mu? yoksa mesela yarın pepe'yi onbirde çıkartıp maç günün den sonra yedeğe mi çekmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Kadrondan bir kişi oynamazsa kendi takımında, yedeğindeki adam oynarsa otomatik olarak onun puanı yazılıyo, oynamayan adamın yedeğe çekiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar