Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 (buraya ilan verdiğimi unutmuşum. benim köpecik de ev buldu kendisine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sibirya kurdu isteyene sokakta bulup baktığım ice isimli köpeği verebilirim. (bakıldığı firma iflas etmiş 2 sibirya kurdu 1 rot atmışlar sokağa) 8 aylık oldu. sadece izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yavru siyam kedisi aranıyor : ) istanbul, ücret verebilirim istenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 russian blue da olabilir ona göre : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DmsR4eva Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Jadelith, Burada sahipleri tarafından terkedilmiş bir kedi var. Cinsini kestiremedim ama gümüş Shorthair - R.Blue renklerinde canlı çimen yeşili gözlü müthiş güzel bir kedi. Tahminen 6 7 aylık ve çok evcil. Cok da şımarık. elimden mama yiyor ve benim kedimden daha sevecen davranışları var. Birinin onu alıp zarar vermesinden korkuyorum. Ben sahiplenicektim ama benim bir kedim var ve bir ikincisini daha alamam :/ Bu mesaj sadece Jadelith için değil tüm okuyanlar için gecerlidir. İlgilenenlerin PM atmasını rica ediyorum. İlgilenen olursa resimlerini çekip yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben kedi aldım ne yazıkki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ben de kedimi birilerine vermek zorundayım. siyah beyaz bir kedi(vücudunun üstten görülen kısımları siyah alttan görünen kısımları beyaz gibi), gayet hoş bir kedidir. bütün aşıları tam, kısırlaştırılmış, veterinerin yaklaşık 11 aylık olduğunu tahmin ettiği gayet sağlıklı ve sevimli bir kedidir kendileri. evde çoğu gün akşama kadar kimse olmamasından dolayı kedi ilgiye aç adeta, hayvan ilgisiz kalıyor ne yazıkki. buyüzden de iyi bakamadığımı düşünüyorum ve birilerine vermek istiyorum. ilgilenen olursa pm atarsa sevinirim. kum kabını, mamasını ve kabın içindeki kalan kumu(=P) verebilirim isteyene, buyüzden masrafa girmek istemeyenler de bedavaya sahip olabilir bunlara =D aşı kartı kimliği falan da var bidünya işte. buarada belirtmeyi unutmuşum antalyada yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 güzel cins yavrular oluyor hatta bi arkadaşım üsküdar barınağındaki köpeği sahibinden.com'a resmini koyarak satmıştı kontrole geldiklerinde eski ikamet adresine gidince avucunu yalamıştı barınakçılar :) 800 e mi ne satmıştı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Golden aranıyor.. yardımcı olabilecek varsa pm ile ulaşırsa çok teş ederm. ankarada ikamet ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 izmir içinde bichon yorkie veren veya ucuza satan birini biliyorsanız lütfen öm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 über tatlı tekir yavrusu var 1 tane sokağa atmak istemediğim ,istanbul içi isteyen olursa çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Fotoğrafını koyabilirsen daha kolay sahiplenecek birini bulabilirsin ayrıca özel mesajına bildiğim 2 siteyi attım oralara da mesaj at istersen. İnş 2 3 gün içinde benim de bir kedim olacak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 5 yasında disi iran kedisi isteyen varsa ÖM atabilir.yeni ev sahibi evcil heyvan istemiyor o yuzden biraz aciliyeti var :( http://forum.paticik.com/read.php?22,3406308,page=4 kadıkoy-feneryolu na yakın olan varsa gelip gorebilir pisiyi.yanında kumu,kabı vs hibe edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 evde su an internet olmadıgı icin tlf dan ulasabilirsiniz. tlf 0 535 708 75 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 http://www.petarkadas.com/destekleyin aslında şunu eklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 arkadaslar sahiplerinin şerefli davranışları yuzunden evsiz kalmış cok uysal bir danua ile bir cuval kedi yavrusu (:D sahiplerini bekliyor gormek ısteyenler ankara unıversıtesı dıskapı kampusu veterinerlik bolumunde gıdıp gorebılırler kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Antalya. yavru, eğitimli, dişi çok tatlı, 5-6 aylık yavru ev kedisi edinmek isteyen. Ağaçtan kurtardım. Kaçmış ya da atılmış. İç parazit (kist), dış parazit aşılarını yaptırdım. 8-10 gündür bakıyorum, çok sevdim, ama benim 2 erkek kedim ondan, o da onlardan korkuyor. Hepsi huzursuz, tedirgin anlayacağınız. Bir de 3 kedinin bakımı beni çok zorlayacağa benziyor.İlgilenenlere duyurulur. Tüyleri bembeyaz, 4 yerinde gri büyük benekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tunca söylemişti telefonla bizim arkadaşlara sordumda onlarda 3 tane varmış evlerinde kedi. yine bakıyım sorayım çevreye o kedi için ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 teşekkürler kermit =), umarım çıkar bir kedi sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arkadaşlar istanbul'da oturuyorum. mahallemizden bir kadının evinde kedisi vardı. onun yavruları oldu.. şu an 1 aylıklar ama kadın malesef yavrulara daha fazla bakamayacak. onlara yuva arıyoruz, 5 tane kedicik var yuva arayan. bol tüylü ( beyaz-kahverengi) pofuduk pofuduk kedişler =) isteyen mesaj atabilir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ceddiye be albilirim bi tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 genel olarak msj yazıyım gene buraya ceddiyeye ulaşamazsam diye. kedi arıyorm bu aralar, tek kriterim yavru ve sağlıklı olması. ha bide erkek olsun, çok tatlıysa kızda olabilir gerçi. tercihen sokak kedisi olsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 neyse ben buldum bi tane süper tatlı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 kediciğin yeni yuvası hayırlı olsun, umarım birlikte güzel zaman geçirirsiniz. En kısa zamanda fotoğrafları bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 foto atarım bi ara kendisi geldi göbeğimde uyyo şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar