Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine polen yine alerji

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off yine bu polenler.. yine burun alerjim... deli gibi burnum kaşınıyor, gözlerimden yaş getiriyor. kaşıdıkça yara oluşmaya başlıyor, acıya dönüşüyor

:(:(:(:(
Mesaj tarihi:

Aerius kullan. Aynısından bende de var, özellikle sabah kalktığım zaman burnumdan içeri iğne giriyo gibi hissediyordum. Gece yatmadan 1 tane atıyorsun, sabah mis gibi uyanıyorsun ve bütün de devam ediyor, kesinlikle tavsiye ederim.

Mesaj tarihi:
cok sinir bozucu bir sey bu ya. resmen aglatiyor insani.
ilac olarak zyrtec tavsiye etmislerdi bana, bir iki gun kullandim ve su an iyilestim diyebilirim, gerci alakasi olmayabilir ilacla. ilac kullanacaksan hemen hemen hepsi uykunu getirir, aksam saatlerinde almaya bak.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Aerius kullan. Aynısından bende de var, özellikle sabah kalktığım zaman burnumdan içeri iğne giriyo gibi hissediyordum. Gece yatmadan 1 tane atıyorsun, sabah mis gibi uyanıyorsun ve bütün de devam ediyor, kesinlikle tavsiye ederim.

lan ota boka ilaç kullanıyon hapço
Mesaj tarihi:
off alerji olayı çok kötü.Bide benim vücut topluyor sonra toptan patlıyor sabahları hapşurarak kaklıyorum 1 saatde devam ediyor bu olay.gözlerim iflas ediyor zaten pörtlüyor böle uzaylı gibi oluyorum hehe.

İlaç olayınıda ras gele kullanmayın gidin hastaneye test yaptırın önce alerjiye göre ilaç verirler zaten sağlıkla şaka olmaz.
  • Yeni Oluştur...