Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 off yine bu polenler.. yine burun alerjim... deli gibi burnum kaşınıyor, gözlerimden yaş getiriyor. kaşıdıkça yara oluşmaya başlıyor, acıya dönüşüyor :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Aerius kullan. Aynısından bende de var, özellikle sabah kalktığım zaman burnumdan içeri iğne giriyo gibi hissediyordum. Gece yatmadan 1 tane atıyorsun, sabah mis gibi uyanıyorsun ve bütün de devam ediyor, kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 GEÇMİŞ OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 @ Xaenin Tavsiye için sağol. Yarın ilk işim onu edinmek olacak :) @ Finkel Sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 geçmiş ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cok sinir bozucu bir sey bu ya. resmen aglatiyor insani. ilac olarak zyrtec tavsiye etmislerdi bana, bir iki gun kullandim ve su an iyilestim diyebilirim, gerci alakasi olmayabilir ilacla. ilac kullanacaksan hemen hemen hepsi uykunu getirir, aksam saatlerinde almaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 offf xo kankaam benim biliyodum seninde polenlerden böle bi rahatsızlık yaşadığını çünkü bende aynı dertteyim hapşuruyorum burnum kaşınıyo yıllardır burnumu kaşımaktan burnum büyüdü millet trabzonlu sanıyo ...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarpeia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aşısı yokmu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 onun çaresini bulmuştum ben en son tüm ağaçları yakıyosun yıkıyosun sonra ne yaptım ben diyip intihar edince hiç acı kalmıyo valla denedim oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarpeia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Xaenin said: Aerius kullan. Aynısından bende de var, özellikle sabah kalktığım zaman burnumdan içeri iğne giriyo gibi hissediyordum. Gece yatmadan 1 tane atıyorsun, sabah mis gibi uyanıyorsun ve bütün de devam ediyor, kesinlikle tavsiye ederim. lan ota boka ilaç kullanıyon hapço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 off alerji olayı çok kötü.Bide benim vücut topluyor sonra toptan patlıyor sabahları hapşurarak kaklıyorum 1 saatde devam ediyor bu olay.gözlerim iflas ediyor zaten pörtlüyor böle uzaylı gibi oluyorum hehe. İlaç olayınıda ras gele kullanmayın gidin hastaneye test yaptırın önce alerjiye göre ilaç verirler zaten sağlıkla şaka olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 zyrtec oldukça başarılı bir ilaçtır, ben kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 zyrtec üretilmiyo artık sanırım onun yerine tıpkısının aynısı bi hitridizin mi ne var ondan alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bana polen koymuo:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 suratım kaşınıyor benim komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 SKeLeToN said: Bana polen koymuo:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icelicious Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Rhinocort Aqua Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar