Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Şimdi Kanal D gösterdi, 3 senelik imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Emre Belezoğlunu almışız harbi yaw... sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aaa çok ilginç yav. emre'yi sürekli izlemek güzel olacak. ii transfer yapmış fener. biz hala tuna üzümcü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 :D hayırlı olsun 6 senedir istiyordu fener sonunda aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eheueh harbi almış fenerbahce bende kanal d de izledim hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 büyük cesaret=) hem tr hem fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: İki gündür İngiltere’de olan Fenerbahçe’li yöneticiler Newcastle kulübünü her konuda ikna etti. Newcastle kulü ile 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında her konuda anlaşıldı. Emre ile de yıllığı 3.5 milyon Euro 3 senelik anlaşmaya varıldı. Emre ise bu transferi doğrularken bu saat den sonra dönüşü olmayacağını ve Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını söyledi. BU ARADA EMRE'NİN FENERBAHÇE KULÜBÜNE GEÇTİĞİMİZ PAZARTESİ GÜNÜ ÖN PROTOKOL İMZALADIĞI ÖĞRENİLDİ. Maraton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 emre bu kadar adam işte... kaliteli oyuncu ama bayadır kalitesini kullanamıyor fenerde ne olur bilemeyiz, izledikten sonra göreceğiz. yalnız bana biraz pahalı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Emre'nin adamlığıyla ne alakası var olayın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 abi aman hiç konuyu getirmeyin oralara rica ediyorum başlamadan hiç girmeyin oralara. gençliğinde demiştir gsden başka oynamam falan... adamlar sporcu nerde hayatını düzene sokacaksa orada oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ne yetersiz adam şu emre. avrupada duramadı iki duyuramadı adını. inşallah fenerden avrupaya açılır tekrar. gerçi yaşı da geldi artık hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Smoke said: Emre'nin adamlığıyla ne alakası var olayın şimdi? adamın gs den nasıl gittiğini biliyoruz o zamandan beri zaten uyuzluğum var. daha sonra newcastleda 5-6 yıldır türkiyeye dönmeyi düşünmüyorum, dönersem gs ye dönerim diyip durdu. fenere falan gitmem dedi istisnasız her röportajda. profesyonel oyuncu para kazanıyor, tabiiki para için oynuyor gider de ama yıllardır gs ye yağ çekip durup böyle yapması ne olduğunu gösteriyor. ben emre yi zaten çok istemiyordum hele bu kadar para bence çok. iyi de oynayabilir bilemeyiz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 menejeri aramış böle bi anlaşma henüz imzalanmadı demiş kaynak kanal d haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 2pacAmaruShakur said: menejeri aramış böle bi anlaşma henüz imzalanmadı demiş kaynak kanal d haber :) Gangren said: Şimdi Kanal D gösterdi, 3 senelik imza. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 geçmiş olsun fener adına üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hayır ilk önce haberi verdi anlaşıldı diye 2 haber sonra menejeri aramış yok daha öle bişey demiş birand da haberi düzeltii fenerlileri sevindirmek adına kanal d arada böle haberler yapcakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gelirse fener adına iyi bir transfer olur. en az alex kadar da katkısı olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Emrenin menajeri iddiayı yalanlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ntvspor'da imzalar atıldı diye haber geçti. bence atılmıştır imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Emre yetenekli adamdır da,şu hakim olamadığı öfkesi yüzünden 2.sınıf olmaya mahkum bir futbolcu.Yoksa word class bir arkadaşımızdır.Hayırlı olsun fenere + emreye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 direkt olarak yalanlamıyo zaten menejeri. daha imzalar atılmadı diyo sadece. 2haziranda netleşir başkanın ağzından duyarız. bence harika bi transer. aynı taktikle oynamaya devam ederse fener maldonanın yerinde süper olur hem topu o noktada ileriye taşımak ve defans arkasına uzun toplar atabilicek bir adam hep istemişimdir. çünkü bence her zaman oyunu dmc noktasında yada mc noktasında ki adam kurmalı. amc değil. hem alexte artık yaşlanıyo. sevindim ya. umarım doğrudur. birde kezmanı yollayıp düzgün bir forvet alırsak ve sakatlıklarımız sezon başına kadar geçerse çok cici olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hem türk hem iyi bir adam aldık daha ne beyleeeeeeeeeeeeeeer sdfgdf kanoute de gelicek şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Fener'in seneye de ilk 3 garanti adsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 EMRE!1 GİTME FENERE LAN::(:( LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Marco ile iyi bir ikili olacakları kesin , yabancı kontenjanını kullanmadan bu bölgeyi halletmemiz çok iyi oldu , resmi siteden kesin haberi bekliyoruz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar