Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 log in ekranında "connecting" diyo ama giremiyorum, nedendir? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 dört beş on yüz defa denedinmi giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 denedim olmuyor. wow-europe a girebiliyorum. edit: ama armory açmıyor. *shrug* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Aynı sorun bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bu ne ya bendede aynı sorun war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eğer gerçekten istiosan giriosun gözlerini kapat entera oyle bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şirinleride görecekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ironforge'a gidersen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 uslu durursan neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 çalıştır > cmd daha sonra açılan dos ekranında: ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns yapınca en azından realm seçim ekranına gelebiliyosunuz. burdan sonra ise bazı realmlere girebiliyosunuz. ben mesela kendi realmim Scarshield Legion(RPPvP)'a giremiyorum. Argent Dawn'a girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 scarshield deki charın ismi ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Oturanboaa said: scarshield deki charın ismi ne?:) Kenu? :) edit: bu arada wow tech support forumlarında bu konuyla alakalı bi çok thread var. sanırım TTnet sorunu üstlenmiş (sorunu üstlenmek? :P) ve bugün içerisinde çözüleceğini bildirmiş. bilmiyorum bana inandırı gelmedi ama beklemekten başka yapacak bişey yok sanırım. Oturanboa sanırım sen de giremiyosun servera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yf den sorunsuz giriliyor ttnetlen alakalı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 söleyin bakiim anadolu yakasında mısınız? ben aradım 4440375 i yaklaşık 3 saat önce bölgenizde genel arıza var çözüm süresi 4 saat demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bende de oldu, modemi resetledim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Kendi serverim hariç hepsine girebiliyorum ben de. WoW'u yeniden yükledim olmadı. Cache ve Wtf klasörlerini sildim olmadı. repair.exe çalıştırdım gene olmadı. Nasıl saçma bir olaydır bu yahu? Modemi 300.000 kere resetlediğimi söylemiyorum bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bendede connecting de takilmişti sabah bi reset attim duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ben de de oldu. Modeme res atın düzelir. Olmadı olana kadar resetleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hala Sporeggar a girebiliyorum ancak Ravenholdt ve Scarshield Legion'a giremiyorum. bu iki servera girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 welcome to ttnet, burdan çıkış yok lol *şaka maka grull u kaçırdık iyi mi..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Boşuna uninstall falan etmeyin, yazıktır zamanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Tamamen bizim aslan internet bağlantımızdan kaynaklanan bir sorun, bazı serverlerin bulunduğu ülkeler farklı olduğundan bazı serverlere girilip bazılarna girilmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hmm su an denedim ilk defa connecting de kaliyo. oglen saat 3-6 arasi internet yoktu zaten (belki 3 den daha once kesilmistir bilmiyorum). istanbul avrupa yakasi adsl bu arada. edit: modeme bikac reset attim girdi su an. 700 ms tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yourfreedom yine yardıma koştu ve yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yoksa yourfreedom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar