Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 mail geldi bana burdan indirin flan diye, indirdim hiç bi fark yok lan aynı firefox bu? :( version 2.0.0.14 diyo hani 3 olacaktı? fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 O linkte firefox 2 çıktı bende. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Beyler sanirim RC3'ü final yaptılar ya da Türkçe'sinde bir sorun var her yerde çıkmış FF3 http://www.fileplanet.com/187938/180000/fileinfo/Mozilla-FireFox-3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tre sorun olabilir ben inbilizce cektim 3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 rc2 den biraz daha hızlı bi 5 10 mb daha fazla ram yiyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 getfirefox.com tekrar ff3 oldu heuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 fede said: rc2 den biraz daha hızlı bi 5 10 mb daha fazla ram yiyor gibi geldi bana LOL RC2 RC3 ve Final hepsi ayni imiş forumlarda gördüm. EDIT: (Windows için olanlarında tabii diğer işletim sistemlerinde degisiklikler var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Negüzel iniyo şu anda. Firefox ownz! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bilgisyarımı ilk aldığımdan beri teknolojinin hep gerisinde kaldım. sürekli hem performansı arttıracak, hem kullanım kolaylığıyla ailecek kullanılabilecek programlar arayışındayım. neredeyse tüm browserları denedim, belki ufak tefek olanlar vardır denemediğim bilmiyorum tam. sonuç olarak, gerek extensionlarıyla, gerek kullanım kolaylığıyla ailecek sevdiğimiz bir program firefox. ayrıca bill gates bunu okuyosan topsun olm. fire'ı sev, fox'u koru. indirdim hemen mail gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hala operayla arasında eşek gibi fark var mı ram yeme konusunda ? edik : evet aynen ölemiş.sadece gmail notifier addonu var ve sadece paticik açıkken 70mb yiyo opera 15mb yerken.. daha çok fırın ekmek lazım firefoxa rekor kırmakla olmuyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bi baktım 1.8m di, şimdi baktım 2yi geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 beendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ee noldu? final sürümü çıktı mı şimdi? yine indiriyorum, rc çıkmasın o da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Hala yükleme ekranında tarih olarak mayıs yazıyor, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 e yuh o zaman diyorum. dedikleri gibi rc2 rc3 final hepsi aynı şeylermiymiş? mozilladan böyle bi davranış beklemezdim. kapitalizmin kurbanı oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Güzel olmuş. RC den pek bi farkı yok. Sabahtan beri 3 tab açık 100mb ram kullanıyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ohanza 5milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 5,3 milyon oldu, çılgın bir hızla ilerliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 nerde gösteriyor download sayısını ? aga spreadfirefox.com da gösterilen download sayısı : 579,137,807 579 milyon 137 bin 807 ne demek ya ? yuh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 O sayı Fİrefox tarihi boyunca yapılan download :) Bugünkü rekor için http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 firefail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hehe.. cidden fail ama.. adamların sitesi açılmadı falan. "yau altyapıyı hazırlamadan milleti ne gaza getiriyorsun download diye be adam" demezler mi? organizasyona uzaktan 10, yakından 1 verdim. haftanın rüküşü hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 euhue.. usa 2 miyon indirmiş ohş. direk yuzde 50 oha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 5.5 milyon olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bannerlar felan var sitesine koymak isteyen olursa.. http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates/homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar