BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 milliyet.com.tr said: Avustralya'da yol kenarına tuvalet molası için duran adam, ölümcül zehir taşıyan yılan tarafından cinsel organından ısırıldı. İngiliz The Sun gazetesinin internet sitesindeki haberine göre. Avustralya'da yol kenarında ihtiyaç molası veren bir adamı kahverengi ve ölümcül bir tür olan yılan tarafından adamın bacaklarının arasından sessizce fırlayarak cinsel organını ısırarak bir parçasını kopardı. Erkeklik organını kaybeden adama acil servis görevlilerin müdahale ettiği ve adamın organını da plastik kaba koyup inceledikleri bildirildi. şimdi kaba konduysa yerine dikilemez. yani adam artık... oha be şansa bak. zehirli yılan olmasa sorun olmucaktı heralde. 2 gün sonra intihar haberini duyarız
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: ...ve adamın organını da plastik kaba koyup inceledikleri bildirildi. asdasdasd
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Adam için gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum vallahi. Yazık ya.:(:)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aargh çok iğrenç ya yalnız plastik kaba koyup inceleme olayı ilginçmiş ahah
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yılanla kesin iş pişirmeye çaoıştı ondandr
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 zehiri emmeleri gerekiyordu yanlış yapmışlar
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Avustralya böyle iğrenç bir memleket zaten. Kolum kadar yılanlar, at kadar örümcekler, yok bilmemne akrebi, katil zürafalar, köpek balıkları vs. İnsanlar resmen her gün ölüm tehlikesiyle yaşıyorlar. Aman ayakkabıma akrep girmiş olmasın, aman arabaya yılan mı girdi acaba, aman kırmızı karıncalar yuva mı kurdu arka bahçeye, aman gergedan girmiş banyoya. Şükür rabbime adam gibi bir iklimde, akıllı efendi bir ekosistemde yaşıyoruz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yani neden ordan peki? sessizce gelip hop ısırıyor. ormandaki aktiviteler mi özendi hayvan acaba
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bence adamın anlattığından daha fazlası var bu olayda
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 DoGMeaT said: zehiri emmeleri gerekiyordu yanlış yapmışlar :D
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 "Cana geleceğine mala gelsin" filan dermiş şimdi
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 SturmVogel said: "Cana geleceğine mala gelsin" filan dermiş şimdi ahaha yarıldım
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yuz http://realityme.net/wp-content/uploads/2007/07/condom.jpg for seyfti
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 of çok kötü lan. evlerden ırak. aman aman.
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 SturmVogel said: "Cana geleceğine mala gelsin" filan dermiş şimdi hehehhasdahdahdhasd
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 -abi yardım etsene yılan soktu yav -geldim kardeş ne oldu hayırdır -abi aradım doktor dio ki yılanın soktuğu yerden emecekmişin -ne dion la cem yılmaz esprisi mi vardı buna benzer :F
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 fikra vardi oyle iki asker devriye geziyorlar colde, alabildigine issiz, ucsuz bucaksiz kum. bir tuvalet molasi vermek istiyor, cekiyorlar bir cali obeginin yanina. eleman inip isini gormeye basliyor, ve birden bir ciglik atip elleri onunde yere kapanip bagirmaya basliyor 'yilan yilan' diye - yilan mi? nereden isirdi? - penisimin ucunden isirdi, cok aciyor - sakin ol, hemen yardim cagiriyorum arabadan telsizle usse ulasiyor arkadasi, hemen bir doktor getiriliyor telsizin basina, doktor 'tamam, simdi yilani bana tarif edin' diyor - yilani gorebildin mi? - evet, ucgen kafali, siyah, kafasinda parlak kirmizi cizgi olan bir yilandi arkadasi telsizden doktroa tekrarliyor yaralinin soylediklerini, doktor diyor ki 'olumcul bir zehir o, buraya gelecek kadar zamaniniz yok, helikopter bile yollasak yetistirmemiz mumkun degil, tek care yarayi emerek zehiri cikartmak, boylece zaman kazanip kurtarabiliriz' telsizin basindaki asker donup digerine sesleniyor; - doktor diyor ki kurtulus umudun yokmus, olecekmissin
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bi de anakonda diye bir film vardı j.lo aysküp falanlı. yıllar önce bunu lisede ingilizce dersinde izliyoz, bi yerine elemanın suya dalması gerekiyor, korkuyomusun hacı falan diyo yandaki. sadece tek şeyden korkuyorum o da nehirdki bilmemne böcüğü diyordu. o bilmemne şeysi cinsel organa mı kaçıyormuş ve çıkmıyormuymuş neymiş hatırlamıyorum tam. neyse o gün sınıfın erkek popülasyonuna haram olmuştu film zevki.
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 arkadaşının başına geldi diyelim, emer misin emmez misin :P
Öne çıkan mesajlar