Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 'Annemi nasıl öldüreyim' anketi gerçek oldu Dün de 17 yaşındaki genç, facebook’ta ‘nasıl öldürebileceğine’ dair anket açtığı annesini boğup, satırla parçaldı. Cesedi poşetleyip çatıya saklayan cani evlat, arkadaşlarından yardım isteyince yakalandı! Bursa’nın Osmangazi İlçesi dün kan donduran bir vahşetle sarsıldı. Hamidiye Mahallesi’nde yaşayan Asiye (46) ve Halil F. çifti iki yıl önce boşandı. TIR şoförlüğü yapan Halil F., Belçika’ya yerleşti. Asiye F. ise üniversite öğrencisi kızları S.F. (25), N.F. (20) ve liseden terk oğlu Mümin F. (17) ile yaşamaya devam etti. Fabrikada çalışan anne akrabalarına, garsonluk yapan oğlunun kendisine zarar vermesinden korktuğunu söyledi. ‘OĞLUM YAPMA’ DİYE YALVARDI Pazartesi günü ise anne ile oğlu arasında tartışma çıktı. Asiye F., yaşadıklarını kardeşi S.K.’ya anlattı. Bu durum Mümin F.’yi öfkelendirdi. ‘Beni şikayet mi ediyorsun’ diyen genç, ekmek bıçağını annesinin karnına sapladı. Asiye F., çığlık attı, yalvardı. Durmayan Mümin, annesini boğarak öldürdü. BİRA İÇİP ÇARŞIDAN SATIR ALDI Cesedi banyoya sürükleyen cani evlat, gece boyu bira içip ne yapacağını düşündü, sabah saatlerinde çarşıya gidip satır ve büyük boy çöp poşetleri aldı. Mümin F. satır ile annesinin kafasını, kollarını ve vücudunu poşetlere sığacak şekilde 6 parçaya ayırdı. Poşetleri inşaat halindeki evlerinin üçüncü katına çıkartan genç, daha sonra internet kafeye gidip iki arkadaşından “Annemi öldürdüm, cesedini torbalara koydum. Mudanya’da denize atalım” diye yardım istedi. Gençler ise soluğu emniyette aldı. Harekete geçen polis, Mümin F.’yi internet kafede yakaladı. ‘SATANİST DEĞİL ATEİSTİM’ Mümin F., “Annemle anlaşamıyorduk. Dayıma, ‘Bu çocuk beni çıldırtıyor. Bir gün ya o beni öldürecek veya ben onu’ dedi. Çok zoruma gitti. Dayım ayrıldıktan tartıştık. Mutfaktan aldığı bıçakla, ‘Seni öldürürüm’ dedi. Ben de bıçağı alıp karnına sapladım. Sonra da boğdum. Cesedini parçalara ayırıp üst kata çıkardım. Satanist değil ateistim” dedi. SİTEDEKİ ‘A’ ŞIKKINI UYGULADI Mümin F.’nin bir süre önce facebook’ta kendi gurubunu kurarak “Annemi Nasıl Öldürebilirim” anketi açtığı iddia edildi. Ankette (a) bıçakla (b) boğarak (c) tabancayla (d) zehirleyerek seçenekleri bulunduğu belirtildi. Mümin F., cinayeti de anketteki gibi bıçakla ve boğarak işledi. Mümin F.’nin ceset fotoğraflarını internete koymayı planladığı öne sürülürken, sık sık gittiği internet kafedeki bilgisayarlara da el kondu. Gencin MSN’nden son olarak ablası ile görüştüğü saptandı. Öte yandan, M.F. polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu. HAK ETTİ ÖLDÜRDÜM İÇİNE KAPANIK DEPRESİF KUŞAK: EMO MÜMİN F.’nin tişörtünü de giydiği Finlandiyalı The H.I.M grubunun solisti Ville Valo’nun hayranı olduğu belirlendi. Son 10 yılda hızla yaygınlaşan emo-hard core müzik tarzının en bilinen gruplarından The H.I.M., duygusal şarkılarıyla dikkat çekti. Grubun solisti Villi Valo ise içe kapalı tavırlarıyla gençlerin sevgilisi oldu. ‘Emo Kids’ denen gençlerin en belirgin özellikleri cinsiyetlerini belirsiz hale getiren giysileri, koyu makyaj ve kimi zaman ruj kullanmaları. Ruj ve ojeyi kız erkek ayırt etmeksizin kullanan emo kuşağı saçlarını yüzlerini örtecek biçimde tarıyor, içe kapalı ve depresif halleriyle göze çarpıyor. Mümin F.’nin de siyah tırnakları dikkat çekti. YÜZÜK PARMAĞINI KESMİŞ EVDE inceleme yapan polis, tüyler ürperten manzarayla karşılaştı. Asiye F.’nin kafasının bulunduğu poşetten, cinayette kullanılan bıçak çıktı. Talihsiz kadının yüzük parmağının da kesildiği belirlendi. Parmaktaki yüzük ise banyoda bulundu. kaynak: http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=119498,3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 salakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 FEYSBUK KAPATILSIN!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 harbi kapanır yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ? ne abi bu, topic'e tıklarken "oha grup ismine bak" diyordum meğerse oglan yapmış. hayret heavy metal'e, frp ye falan bok atılmamış haberde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 herif manyak. ama koyayim boyle ise ben. hregun birileri birilerini keser, bisi olmaz. max 3. sayfa da kalir. bir gun "rock muzik dinleyen siyah kiyafetler giyen genc" manyak cikar, bu tarife uyan herkes satanist olur kaka olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penelope Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yha ben bugün hürriyette okudum him dinliyomuş bu çocuk hime bok atar gibi oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 okurken midem bulandı lan. bu nasıl vahşet bide böyle tipler sokakta bolca geziyor. edit: emo kastedildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 facebooku kapatırlarsa isyan çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 adı yüzünden sapıtmış bence mümincik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 abi olamaz ya. yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 of sıçtık facebooku kapayacak gerzekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yazık... çok öldürmeye meraklıysan git kendini öldür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 abi inanılmaz ya kanım çekilde yorumsuz yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Krmz said: ? ne abi bu, topic'e tıklarken "oha grup ismine bak" diyordum meğerse oglan yapmış. hayret heavy metal'e, frp ye falan bok atılmamış haberde tv'de yeterince attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 anneye ve metal müzik (emocore ?) dinleyenleri kasap ilan edecekleri gerçeğine üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oha ya yuh artık yaa daa neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 emokidsten herşeyi beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ferrero said: emokidsten herşeyi beklerim ben. +65065468 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Haberi "aa ne güzel espri" falan gibisinden okudum,taa ki kaynağı görene kadar.Çocuk ciddi ciddi anketi uygulamış yani. Espri olduğunu sandığım haberin meğerse gerçek olması...Tüylerim ürperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ahah emo invaders! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Satirla anneni parcalamak nedir ohaaaa Tirsar oldum emolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Emolukla alakası yok işte çocuk piskopatmış.Yazık valla acıyorum böyle insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 emolar sakin makin diyodum, zarar gelmez diyodum. olaya bak. gördüğüm emoyu dövmezsem "0" olayım edit: gerçi yok ne bulaşacam ya. allan emosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bu emolar kendi bileklerini kesmiyormuydu? cakma emoymus bu demekki bide reaha muhtardan tez zamanda emolari konu alan bir tartisma programi bekliyoruz him dinliyen, abuk subuk hariket yapan vs vs herkes emodur gibi bir tanim yapsin satanik tanimi yaptigi gibi polisler emolari toplasin bu sefer filan su resimde basinda yayinlansin emolar anlatilirken heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar