nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Freud'a göre herkes eşcinseldir :P O değil de esas Dink cinayetinden sonra hepimiz ermeniyiz diye dolaştılar ya biri öldürülürse bu dernekten "hepimiz eşcinseliz" pankartları da görür müyüz?? :D Çok offtopic oldu kusura bakmayın da onlar da hepimizle eşit haklara sahipler. Aksini iddia etmek veya "eşcinselin nesini savunuyorsunuz" demek bence son derece alçaltıcı bir davranıştır. Konuştukça batar böyle diyenler. Sen eşcinsellere laf attın aslında bastırılmış eşcinselsin demek de bir o kadar çocukçadır. Saygılar..
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yalnız o olay bi şehir efsanesi değil. Gerçekten de cinsel eğilimleri anlaşılmasın diye arkadaş ortamında eşcinsellere verip veriştiren, benim bile ağzıma almayacağım (oha abarttım) küfürler eden adamlar var. Tabi bu demek değil ki peterın gay olduğunu düşünüyoruz. Gerçi olsa da olmasa da banane. Ama şu iğrenmenin kaynağını çözemiyorum. İnşaat top espirileri için de vakit geçti, peter eşcinsellerle derdini bi anlatsana bize. Yani klostrofobik arkadaşım var cidden bayılacak gibi oluyor asansörde falan, bi homofobik olarak tam olarak ne hissediyorsun bu nefretin kaynağı nedir? Eşcinsel = fatih ürek gibi bi yaklaşımın yoktur heralde.
Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 eşcinselle aynı ortamda bulunmam arkadaş, hani bir gün yakın bir arkadaşım eşcinsel çıkar belki onlara karşı iğrenme durumu nötr kalma durumuna dönüşebilir. eşcinselmiş fatih ürekmiş umrumda değil benden uzağa allalla aranızda bi eşcinsel mi var o mu gönderiyo sizi sdf
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dory said: adamınbiri said: dory said: genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi. klostrofobisi olan biride aslında kapalı mekanları nekadar sevdiğini açıklıyamıyan insanmıdır? güldürdün tenks. bilmiyorum oyle midir ama gaylik bi hastaliktan cok bi ayip olarak goruldugu icin insanlar gizlemek icin bu yolu secerler.(ki hastalik da değildir.) sacma tezlerle cürütme işinde cok basarisizsin, dip not ekliyim. yalnız savunun, savunalım ezilen tarafın haklarını ama abartmayalım savunurken. hastalık değil demişsin ama hastalıktır. ahlaki anlamda demiyorum; biyolojik bi hastalık. anahtar, anahtarsa kapı deliğine girer(lol). tercih değil hormonal bozukluk. e hormonal bozukluğu olanda hasta demektir?
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Homofobik doluymus ulke :) , bu bahaneyle ortaya cikmis oldu.Birakin herkes istedigi gibi yasasin derim ben.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mavi gözlü olmak da bi çeşit anomali. Hastalık demiyoruz ama, zararsız bi mutasyon sonuçta. Peki insanın yegane amacı üreyip soyunu devam ettirmek midir? Bu kadar yüzeysel miyiz? Eşcinsellik ne açıdan bi hastalık?
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Peter said: eşcinsel iğrençtir. oldu "Biz delikanlıyız" demek uğruna eşcinsellerin yok edilmesine göz yumun, "biz komünist değiliz" demek uğruna solcuların yok edilmesine göz yumun, "biz faşist değiliz" diye milliyetçileri de silin.... Bu mantık bu zihniyette anca ne zaman biter biliyor musunuz? Biri gelir de size saldırdı mı biter. Diyemezsiniz bişey. Ama o zaman da kimse gelip de "sizin" hakkınızı savunmaz. Çok geçtir. Çünkü böyle zihniyetlerde azınlıkların, farklı düşüncelerin varlığına yer yoktur. Yakında %52 lik çoğunluk da azınlık olacak, bunun sonu o. Konu İBNELER değil yani. İNSAN HAKLARI
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 eşcinsel ilişki üremeyle sonuçlanmadığı için hastalıktır tezi kadar üfürük bi tez olamaz. ha eğer ki bunu diyen biri ömrü boyunca üremek dışındaki bütün cinsel ilişki girişimlerini reddetmişse (masturbasyon dahil) o kişinin samimiyetinden söz edilebilir. ama samimi oluşu tezin doğruluğunu kanıtlamaz aksine o kişinin cinsel istekle ilgili bir sorunu olduğu veya ağır bir cinsel baskı altında yaşadığı anlamına gelir.
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Eşcinsel hastalık hormonal bozukluktur diyen gidip konu hakkında birşeyler okumuş mudur acaba? Saçma sapan iddialarınızın kaynağı nedir?
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sufi said: eşcinsel ilişki üremeyle sonuçlanmadığı için hastalıktır tezi kadar üfürük bi tez olamaz. ha eğer ki bunu diyen biri ömrü boyunca üremek dışındaki bütün cinsel ilişki girişimlerini reddetmişse (masturbasyon dahil) o kişinin samimiyetinden söz edilebilir. ama samimi oluşu tezin doğruluğunu kanıtlamaz aksine o kişinin cinsel istekle ilgili bir sorunu olduğu veya ağır bir cinsel baskı altında yaşadığı anlamına gelir. eger böyle bir tez varsa Sufi, burada masturbasyon yapan herkez, Ki bu forumun en az %95 i eder, sapıktır, sapkındır, hastadır. şaka bir yana, nasıl bir mantalitedir bu yaw? O zaman şöyle düşünelim, seks yapmanın amacı sadece soy devamını saglamak, fiziksel zevk veya duygusal bagdan tamamiyle bagımsız bir eylem ise, o zaman prezervatiftir, kısırlaştırmadır, dogum kontrol hapıdır vs yöntemle seksin bu tek "işe yarar ve dogru" özellgini engellemek nedir? Bu mantıga göre dogum kontrol yöntemleri kullananlardamı hastadır?
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bleda2 said: burada masturbasyon yapan herkez, Ki bu forumun en az %95 i eder minimalist gordum bugun sizi.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 abi derneği kapatsınlar yada kapatmasınlar umrumda değil. ama bana kalırsa bu tip şeyleri böyle, asla olmaması gerekir diyip böyle baskılamak yanlış. bu arkadaşlarımızı tedaviye yöneltseler daha uygun olurdu. hak yolu varken neden bok yolu sorarım size ulan. cinsel sapkınlık, kendi cinsinden hoşlanma (abi 2 tane erkek kedi birbirinin üstüne çıksa, resimin üstüne "epic fail" yazıp dalga konusu yaparsınız, yapmazmısınız? ) türevi şeyler. bence hormonal dengesizlik
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Spastik serce, bunun sencesi, bencesi olmaz. Bilimsel olarak hormonal bozukluk oldugunu kanıtlarsın, o zmn tmm deriz. Üstelik hormonal bozukluk diorsunuzda, menapoza giren kadınlkar (ve sanırım erkeklerde antropoz oluyor) giren erkeklerinde hormonal düzeni bozuluyor bir süre. eee, peki bunlar nie hemcinsleriyle takılmıyorlar? Bu dernegin kapatılarak bir kesim insanın baskılanması yanlış, öte yandan sevsin sevmesin, antipatiyi duymanın ötesinde o antipatiyi illede o insanlara göstermek belirtmek zorunda hisseden bir millet ve görüşten daha farklı bir şey yapması zaten beklenemez.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 birader kafandaki tezleri biraz mantıklı açıklada tamam eyvallah diyelim. erkek -erkek olayında nasıl bir ilişki olabilir. a- duygusal olarak hoşlanırlar birbirlerinden b- cinsel olarak birşeyler yaşasalar bile bok yolunu kullanırlarki adı üstünde bok yolu c- çocukları olmaz, olamaz. d- kadınsal tavırlar sergilerler genelde, ağda falan fistan. testestoren hormonunun insan üzerindeki davranışlarını sergilemez/yemezler. ( erkek bedeninde erkek gibi hareket edemiyorsun, erkek gibi derkenden kastım, delikanlı olayları fılan değil ) şimdi bu kadar şeye doru dürüst cevap verilmiyor. ondan sonrada TERCİH BU SİZ ANLAMIYORSUNUZ diyorsunuz. ulan elin ibnesi benimi gerdi naparsanız yapın ulan. biz adamlara üzülüyoruz alla alla.
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tayt giyen kürekçileri dövenler kadar haklısınız bu sert çıkışlarınızda. onlar da kendilerince gayet güzel gerekçelere sahipler. ama bütün gerekçelerinin arkasında kendisi gibi olmayanlara tahammül edememe yatıyor. kürekçileri dövenleri ellerinde sopayla taytlı avlayan tipler mi sanıyorsunuz? sıradan insanlardır çoğu. ancak bu tahammülsüzlük anlayışının toplulukları ne zaman patlatacağı hiç belli olmaz. "ben ne yaptım" diyecek bir sürü insan kendini saçma sapan olayların içinde buluverir. ne gerekçeyle olursa olsun kendisi gibi olmayanları hor gören, aşağılayan, hakaret eden fikirlere zerre kadar saygım olmaz.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bir kere homoseksüelitenin bir seçim olduğunu söylemek kadar saçma bir şey görmedim ben, bunu belirtmem gerekiyor. Homoseksüelsindir ya da değilsindir. Kültürel anlamda "ay queer eye for the straight guy" programını izledim, ne kadar iyi anlıyorlar modadan ben de homoseksüel olacağım diyen insan yoktur. Bu bağlamda homoseksüelitenin, toplum yapısına bir zarar vereceği tezi zaten ortadan kalkıyor. E bu argümanın yok olması durumu, homoseksüel evlilikleri engellemek için genelde konservatif çevrelerin ortaya attıkları bir numaralı tezi de yok ediyor. Onun dışında, homoseksüelitenin sadece hormonal sebeplerden ortaya çıkmadığı da artık tüm bilim çevrelerince kabul edilen bir gerçek. "Ayyy iğrenç ulan ne adamsınız siz ehuehue" diye naçizane yazılar yazan empati yoksunu zavallılara cevap verme çabasına bile girmiyorum, orası ayrı.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 o kürekçi olayını net öğrenecem. o takımda arkadşaımda var. gazete abartmmış gibi birşey geliyor bana.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 said: erkek -erkek olayında nasıl bir ilişki olabilir. a- duygusal olarak hoşlanırlar birbirlerinden b- cinsel olarak birşeyler yaşasalar bile bok yolunu kullanırlarki adı üstünde bok yolu c- çocukları olmaz, olamaz. d- kadınsal tavırlar sergilerler genelde, ağda falan fistan. testestoren hormonunun insan üzerindeki davranışlarını sergilemez/yemezler. ( erkek bedeninde erkek gibi hareket edemiyorsun, erkek gibi derkenden kastım, delikanlı olayları fılan değil ) İyi de birader onlar böyle bir ilişki şeklini seviyor olabilirler. İnsanın mutlu olması önemlidir, öyle mutlu oluyorlarsa ilişkilerini öyle yaşarlar. Hakkaten seni germiş demek ki hormonal bozukluk falan diyorsun. O değil de lezbiyenlere neden sert çıkmıyosunuz böyle? İzlemesi hoş diye di mi? :)
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Voys said: sokam geylere Yani? :D
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yeni haber aldım,olagan üstü destek oldugu icin lambda yeni ofisini patide bölüm olarak acıyormus fdh
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Homoseksüelite sadece erkek erkek midir? kadın kadın içeremez mi? yada kadınken erkek olan yada erkek ken kadın olmuş transeksüelleri? Spastik ben orada gayet mantıklı açıklamışım, öte yandan sence, bence gibi sübjektif yaklaşımlarla kendini açıklamaya kalkıp daha sonrada kendi söylediklerin bilimsel bir gerçekmiş gibi davranan kişi sensin.
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Apache said: yeni haber aldım,olagan üstü destek oldugu icin lambda yeni ofisini patide bölüm olarak acıyormus fdhevet ben de duydum. hatta potansiyel yüksek diye misyoner gönderceklermiş.
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hepimiz hrantız, hepimiz dink,iz, hepimiz ermeniyiz derken nolcagımız belliydi bizi pati olarak :) Şimdide hepimiz i.neyiz :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 nileppezdel said: Freud'a göre herkes eşcinseldir :P O değil de esas Dink cinayetinden sonra hepimiz ermeniyiz diye dolaştılar ya biri öldürülürse bu dernekten "hepimiz eşcinseliz" pankartları da görür müyüz?? :D Çok offtopic oldu kusura bakmayın da onlar da hepimizle eşit haklara sahipler. Aksini iddia etmek veya "eşcinselin nesini savunuyorsunuz" demek bence son derece alçaltıcı bir davranıştır. Konuştukça batar böyle diyenler. Sen eşcinsellere laf attın aslında bastırılmış eşcinselsin demek de bir o kadar çocukçadır. Saygılar.. @bleda: Yapılmıştı B)-
Öne çıkan mesajlar