BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gayleri sevmemek hasta olduklarini gostermez bende ikiopusen erkegi itici buluyorum ama hastalik deildir
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Emaleth said: eşcinsellerden hoşlanmayabilirsiniz, hakkınızdır, kimse mecbur değil. ama yani bari iş argümantasyona geldiğinde azıcık zeka pırıltısı gösterin. bir azınlık derneğinin kapatılması söz konusu burda, isteseniz de istemeseniz de VAR olan bir şeyin hasıraltı edilmesi, bastırılması söz konusu. buna nasıl tahammül ettiğinizi bile anlamazken bir de üstüne "göstermesinler madem gay olduklarını, kıçları başları oynamasın" diye açıklama yapıyorsunuz ya, buraya 10 şahika dizip hepsine birden "şaşırdım" dedirtsem ifade edemem şaşkınlığımı. Fikirlerimi bu mesaj çok güzel ifade ediyor, o yüzden pek bir şey eklemeden alıntılamak istiyorum. Ayrıca Cuce, Xaenin ve -Wissy beylerin mesajlarına da katılıyorum. Şimdi daha iyi anlıyorum bu insanları neden sevdiğimi, zeki insan kendini belli ediyor.
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Voys said: gaylere kafam girsin ayrıca hepsi iğrenç insanlar. +15197895651518518974897987
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi.
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sana bakarken yada kur yapmaya çalışırkenki yüzlerindeki ifade, gülümseme mide bulandırıcı.. Hayır diyip kasıp normal davranacam beni ilgilendirmez terihleri diyip ona uygun davrandınmı da heh tama deyip daha da üstüne geliyorlar bu da çok sıkıcı.
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 dory said: genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi. bu da en büyük yalan ha.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 dory said: genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi. yok öyle birşey 100 kere dedik yahu.
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Voys said: dory said: genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi. bu da en büyük yalan ha. Yalan mı? Çoğu vakada hiçte değil, rahat ol.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gay ile ibne arasindaki ince farki kacirmayalim. Turkiye'dekiler genelde ibne klasmaninda yer aliyor. tanidigim bir gay ise uber-entellektueliteye sahip, ortamlarin vazgecilmez sohbet adami falan. siniflandirma icin örnekler: ibne: fatih ürek. fazla ornege gerek yok. gay: elton john. 6 feet under daki cift =P tamam e$cinsellik hicbirimize ho$ gelmiyor da, ali$mak lazim artik. onlar heryerdeler, kaci$ yok.
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cüce yıllardır bareback aktivitelere katılıyor, bize saygı göstermek düşer. Saygı arkadaşlar.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu arada, arabalarda lambda sensörü diye bir aygit war. oksijen sensorunun e$i$levlisi.
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 esh hemen editle simdi laf yersin sen de benim gibi sdf
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Peter said: esh hemen editle simdi laf yersin sen de benim gibi sdf Gercekleri soyledigi icin laf yiyecekse yesin, Esh gibiler sayesinde memleket bir nebzede olsa ayakta duruyor.
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 fedaykin said: Eşcinselleri ayrı bir sınıf olarak görmüyorum, nasıl sarışınları veya kumralları görmüyorsam. bence senin görüp görmemenle alakalı değil onlar eşcinsel oldukları için sorun yaşıyolar ve bu da onları ortak bi özellik yüzünden ezilen bi toplum sınıfı yapar.bunu görmezden gelmek yanlış sanıyorum.kumrallar ve sarışınlar bu özelliklerinden dolayı artı veya eksi bi muameleye tabi tutulmuyorlar.bir arada yaşam hayalleri kurmadan önce bunların farkında olabilmek daha yararlı sanırım.
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 NoTwisT said: Peter said: esh hemen editle simdi laf yersin sen de benim gibi sdf Gercekleri soyledigi icin laf yiyecekse yesin, Esh gibiler sayesinde memleket bir nebzede olsa ayakta duruyor. tamam ben de zaten eshi savundum
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Emaleth said: eşcinsellerden hoşlanmayabilirsiniz, hakkınızdır, kimse mecbur değil. ama yani bari iş argümantasyona geldiğinde azıcık zeka pırıltısı gösterin. bir azınlık derneğinin kapatılması söz konusu burda, isteseniz de istemeseniz de VAR olan bir şeyin hasıraltı edilmesi, bastırılması söz konusu. buna nasıl tahammül ettiğinizi bile anlamazken bir de üstüne "göstermesinler madem gay olduklarını, kıçları başları oynamasın" diye açıklama yapıyorsunuz ya, buraya 10 şahika dizip hepsine birden "şaşırdım" dedirtsem ifade edemem şaşkınlığımı. katılıyorum.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Emaleth abla güzel yazmış, eklenecek çok birşey yok.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 dory said: genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi. klostrofobisi olan biride aslında kapalı mekanları nekadar sevdiğini açıklıyamıyan insanmıdır?
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 said: klostrofobisi olan biride aslında kapalı mekanları nekadar sevdiğini açıklıyamıyan insanmıdır? Kapalı alanlar toplumda tabu ve baskı nedeni olsaydı düzgün bir analoji olabilirdi bu. Değil.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 adamınbiri said: dory said: genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi. klostrofobisi olan biride aslında kapalı mekanları nekadar sevdiğini açıklıyamıyan insanmıdır? güldürdün tenks. bilmiyorum oyle midir ama gaylik bi hastaliktan cok bi ayip olarak goruldugu icin insanlar gizlemek icin bu yolu secerler.(ki hastalik da değildir.) sacma tezlerle cürütme işinde cok basarisizsin, dip not ekliyim.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 homofobikliğin sebebi homoseksuelliktir savı 1000 ihtimalden 10'una falan dayanarak kendini savunan bi sav. zorlamaya gerek yok.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yok ben sizin manteliteden yola çıktım böyle bişi çıktı.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 dernek kapanmis siz hala escinsellik oyle mi boyle mi tartisiyosunuz. yarin obur gun sizin mensubu oldugunuz dernekler de kapatilirsa ne tartisicaksiniz acaba.
Öne çıkan mesajlar