Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eşcinsel derneği lambda kapatıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Emaleth said:

eşcinsellerden hoşlanmayabilirsiniz, hakkınızdır, kimse mecbur değil. ama yani bari iş argümantasyona geldiğinde azıcık zeka pırıltısı gösterin. bir azınlık derneğinin kapatılması söz konusu burda, isteseniz de istemeseniz de VAR olan bir şeyin hasıraltı edilmesi, bastırılması söz konusu. buna nasıl tahammül ettiğinizi bile anlamazken bir de üstüne "göstermesinler madem gay olduklarını, kıçları başları oynamasın" diye açıklama yapıyorsunuz ya, buraya 10 şahika dizip hepsine birden "şaşırdım" dedirtsem ifade edemem şaşkınlığımı.

Fikirlerimi bu mesaj çok güzel ifade ediyor, o yüzden pek bir şey eklemeden alıntılamak istiyorum.

Ayrıca Cuce, Xaenin ve -Wissy beylerin mesajlarına da katılıyorum.

Şimdi daha iyi anlıyorum bu insanları neden sevdiğimi, zeki insan kendini belli ediyor.
Mesaj tarihi:
sana bakarken yada kur yapmaya çalışırkenki yüzlerindeki ifade, gülümseme mide bulandırıcı.. Hayır diyip kasıp normal davranacam beni ilgilendirmez terihleri diyip ona uygun davrandınmı da heh tama deyip daha da üstüne geliyorlar bu da çok sıkıcı.
Mesaj tarihi:
dory said:
genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi.

bu da en büyük yalan ha.
Mesaj tarihi:
Voys said:
dory said:
genelde boyle cikişanlar (kendilerine bulasilmadigi halde) bu egilimleri olup da gizleyenler/gizlemeye calişanlar oluyor,fyi.

bu da en büyük yalan ha.

Yalan mı? Çoğu vakada hiçte değil, rahat ol.
Mesaj tarihi:
gay ile ibne arasindaki ince farki kacirmayalim. Turkiye'dekiler genelde ibne klasmaninda yer aliyor. tanidigim bir gay ise uber-entellektueliteye sahip, ortamlarin vazgecilmez sohbet adami falan.

siniflandirma icin örnekler:

ibne: fatih ürek. fazla ornege gerek yok.

gay: elton john. 6 feet under daki cift =P

tamam e$cinsellik hicbirimize ho$ gelmiyor da, ali$mak lazim artik. onlar heryerdeler, kaci$ yok.
Mesaj tarihi:
Peter said:
esh hemen editle simdi laf yersin sen de benim gibi sdf

Gercekleri soyledigi icin laf yiyecekse yesin, Esh gibiler sayesinde memleket bir nebzede olsa ayakta duruyor.
Mesaj tarihi:
fedaykin said:
Eşcinselleri ayrı bir sınıf olarak görmüyorum, nasıl sarışınları veya kumralları görmüyorsam.

bence senin görüp görmemenle alakalı değil onlar eşcinsel oldukları için sorun yaşıyolar ve bu da onları ortak bi özellik yüzünden ezilen bi toplum sınıfı yapar.bunu görmezden gelmek yanlış sanıyorum.kumrallar ve sarışınlar bu özelliklerinden dolayı artı veya eksi bi muameleye tabi tutulmuyorlar.bir arada yaşam hayalleri kurmadan önce bunların farkında olabilmek daha yararlı sanırım.
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:
Peter said:
esh hemen editle simdi laf yersin sen de benim gibi sdf

Gercekleri soyledigi icin laf yiyecekse yesin, Esh gibiler sayesinde memleket bir nebzede olsa ayakta duruyor.

tamam ben de zaten eshi savundum
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

eşcinsellerden hoşlanmayabilirsiniz, hakkınızdır, kimse mecbur değil. ama yani bari iş argümantasyona geldiğinde azıcık zeka pırıltısı gösterin. bir azınlık derneğinin kapatılması söz konusu burda, isteseniz de istemeseniz de VAR olan bir şeyin hasıraltı edilmesi, bastırılması söz konusu. buna nasıl tahammül ettiğinizi bile anlamazken bir de üstüne "göstermesinler madem gay olduklarını, kıçları başları oynamasın" diye açıklama yapıyorsunuz ya, buraya 10 şahika dizip hepsine birden "şaşırdım" dedirtsem ifade edemem şaşkınlığımı.

katılıyorum.
Mesaj tarihi:
dory said:

klostrofobisi olan biride aslında kapalı mekanları nekadar sevdiğini açıklıyamıyan insanmıdır?
Mesaj tarihi:
said:
klostrofobisi olan biride aslında kapalı mekanları nekadar sevdiğini açıklıyamıyan insanmıdır?

Kapalı alanlar toplumda tabu ve baskı nedeni olsaydı düzgün bir analoji olabilirdi bu. Değil.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
dory said:

güldürdün tenks.

bilmiyorum oyle midir
ama gaylik bi hastaliktan cok bi ayip olarak goruldugu icin insanlar gizlemek icin bu yolu secerler.(ki hastalik da değildir.)

sacma tezlerle cürütme işinde cok basarisizsin, dip not ekliyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...