sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bu ülkenin %99'u heteroseksüel kardeşim, bırakın bu işleri, neyi tartışıyosunuz
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mortis said: sg-1 said: Bu ülkenin %99'u heteroseksüel kardeşim, bırakın bu işleri, neyi tartışıyosunuz bu ne demek şimdi? azınlık olunca hak sahibi olamio musun hangi toplumda yaşıyoruz? sen "bırakın tartışmayı kimseye anlatamassın boşuna yorulmayın." manasında diosan orası biraz öle. Hayır gayet de ilk anladığın manada söylüyorum, bu ülkenin %99'u sünni heteroseksüel muhafazakar tayyipçi ve fenerbahçelidir, ayrıca sigara içmeyin yasak!!!11!!
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 offff... adamınbiri said: ya açıkcası ben hemcinsim olan birinin gelip bana -ay sen ne tatlısın demesini kaldıramam sinirlenirim ikaz ederim bu tarz insanlarında çevrede rahat rahat dolaşması benide iyice rahatsız eder. ben karşı cinsimin gelip böyle demesinden de rahatsız olurum mesela duruma göre. yine de kimsenin ortalıkta dolaşmasına karışamayacağımı düşünürüm, onların da benimle ilgili aynı şeyi düşünebilme ihtimalini severim. adamınbiri said: heaa giy takım elbiseni normal yaşantını yaşa sonra yatağında erkek mi olmuş kız mı olmuş ondan banane adam takım elbise giyerse ok, mor ütüne yeşil puantiyeli şalvar giyerse ok diil yani? peki bu kural sadece gaylere mi çalışıyo yoxa mesela biz de dahil miyiz? şahsen ben bi kadın olarak pembe converse giyebilir miyim, kocam canı isterse kırmızı tişört giyebilir mi, kanun hükmünde kararname yayınlansın, bilelim bunları. padişahımız yazsın, biz okuyalım. ooof of! eşcinsellerden hoşlanmayabilirsiniz, hakkınızdır, kimse mecbur değil. ama yani bari iş argümantasyona geldiğinde azıcık zeka pırıltısı gösterin. bir azınlık derneğinin kapatılması söz konusu burda, isteseniz de istemeseniz de VAR olan bir şeyin hasıraltı edilmesi, bastırılması söz konusu. buna nasıl tahammül ettiğinizi bile anlamazken bir de üstüne "göstermesinler madem gay olduklarını, kıçları başları oynamasın" diye açıklama yapıyorsunuz ya, buraya 10 şahika dizip hepsine birden "şaşırdım" dedirtsem ifade edemem şaşkınlığımı.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ema aplacım ne demek istediğimi gayet anladın ama çarpıtıyosun. banane kim gay kim değil. Evet bi erkeğin kız gibi giyinmesi gayet iğrenç bi durum bence kılık kıyafet kurallarına göre böyle giyinilmesi yasak değil insanlar ne şekilde isterse o şekilde giyinir ama bu tarz giyinmiş insanlar görmek benim midemi bulandırıyo. karşı cins olayı apayrı bi konudur o erkeğin/kızın ayıbı,terbiyesizliği,abazalığıdır.
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Peter said: eşcinselin neyini savunuyosunuz ya? brak allasen. ayrıca farklı olanı dışlayanları kötü şekilde eleştirmek, farklı olmaya çalışmaktır. Ya şu tepkiye ne dersin Emaleth? Ben 1000 şahika gücünde şaşırıp cevap verememiştim.
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Aslında evet,bu konu çok tartışmaya açık.Zaten karşı cinse ilgi duyanlar ya da ona benzemek isteyenler vs.. için farklı terimler kavramlar yok mu?Şu an eşcinsel kelimesi heteroseksüel olmayan herşey için kullanılıyor.Madem kavga başlamış,bende şunu sorayım iyice kızışsın işler."Oğlancılık" denilen kavram ta antik medeniyetlerden beri yok mu? Mesela bu kavram da ne tam pedofiliyle ne de homoseksüellikle açıklanıyor.Buna ne diyeceksiniz? :)
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 @adamınbiri: çarpıtmıyorum, yazmışsın işte oraya kendi klavyenle takım elbise giysin canımı yesin diye. bunu bir anda söylerken daha geniş anlamını düşünmüyorsun, netini görünce kendin de şaşırıyorsun dediğine, olay bundan ibaret. ben de zaten buna işaret etmek için abartarak yazıyorum. ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun, ucundan gösterdiğiniz düşünce şekli aslen nereye gidiyor, neye benziyor görün diye. yoxa neden çarpıtayım ki dediğini, sana çarpıtma borcum mu var? [edit: al bak bi tane daha yapayım hatta: yani bence mesela bi bankacının terzi gibi giyinmesi gayet iğrenç bir şey. herkes haddini bilsin. bilmiyorlarsa ben öğreteyim.] :P @aquatik: hiç umut olmayan mesajlara cevap yazmıyorum ben. ya da yazarsam da şööle bişey yazıyorum mesela, bana da iyi geliyo: böbreğini savunuyorum eşcinselin. bi de memesini. ikisini üstüste koyunca troleybüs oluyo, onu da savunurum canım isterse. hadi bakiym..
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ya yürüdü bunlar bikaç gün önce istiklalde mi ne, batmıştır birilerine, kapatmışlardır. lambda gider, tüzükte bir iki ufak oynamayla cosinüsteta gelir.
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Okuz doluymus patide haberimiz yokmus. Evet, Farkli olani ezelim, insan degil onlar. Kapatalim lambdayida toplanmasinlar bi daha.Ama benzerine dinci yobazlar tarafindan maruz kalinca oturalim aglayalim olurmu... Farkli olan kakadir diyen, hor goren, dargoruslu ve yobazdir.
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Evet hiç umut olmayanlara ben de cevap yazmıyorum Emaleth, :) Dediğin yöntem de kullanılabilir de iyice kafaları karışmasın diye pek tercih etmedim şimdiye değin, hahahaa..eğlenceli olabilir ama gayetle...
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Kime göre ahlak neye göre ahlak be! Gaylerden falan hiç haz etmem şahsen ama bu dernek de onların özgürlüğüdür, hakkıdır sonuçta. İslamiyete uymuyor diye kapatılmış işte bariz. Ahlakmış. Ahlak bekçilerine binlerce çift lafım var da...
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Tamamını okumadım, kişisel görüşümü yazmak istiyorum sadece. Sadece 1 tane lezbiyen tanıdığım oldu, onun dışında gaylerle ilgim alakam hiç olmadı ama kendi adıma gayliği ahlak dışı bulmuyorum, mevzunun ahlakla alakasını görmememden kaynaklanıyor bu. Ayrıca Türkiye'de azımsanmayacak kadar çok "farklı cinsel eğilime" sahip "insan" var. Bu "insanların" bizden tek farkı cinsel eğilimlerinin farklı olması. Ha birbirimize "gay" deriz, dalga geçeriz, ama en azından ben birine gay ehaeh falan derken gaylere hakaret amacı gütmüyorum, onlarla alakayı kurmuyorum yani söylerken. Bu tarz şeylerin bastırıldıkça daha sakat yerlere gideceğini bilecek kadar da sosyolojik öngörüye (ne dedim ben lan) sahibim. Sakattan kastım işte pedofili olur, vesaire. Wall of textimi kısaltmam gerekirse, bu tarz şeyleri halının altına itelemek sakat olduğu için itelenmemeli bence. Wall of text olmamış gerçi sdf.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 travestileri kapatanların üstüne salalım, sorun çözülsün.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yarin frp oynayanlara kotu gozle bakilsa, wow tshirtu giyenleri hapse atsalar hic bir farki yok, kimseye zarari olmayan bireyleri bu sekilde yok etmeye calismanin hic bir dogru yani yok.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bu adamlar 10 sene önce siyah t-shirt giyenleri toplamışlardı, mor göz kalemi sürdü diye 2 gün gözaltında kalan kızlar tanıdım. Aynı kafa yarın üzerinize gelir. Sen başkasının hakkına sahip çıkmazsan yarın senin için meydana çıkacak adam bulamazsın.
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 2 senedir Amerikadayim, bir ton gay tanidik var, kiz erkek, burda insanlar saklama ihtiyaci duymuyor. Gercekten gaylerin etraflarina bir zararlari yok, genelde hep sevimli insanlar yolda falan da gordukleriniz. Gelip sarkma durumu falanda yok. Homofobikligin luzumu yok yani. Lezbiyen cift var komsu, yemek yapip getirirler arada bana, hep disarda yemek yiyorum, ev yemegi daha saglikli diye. ha erkek gay ciftte olabilirdi onlar, benim icin bir sey farketmezdi genede ama bu sefer yurdum okuzu "ahuaha topsun olm" diye havlardi ozaman. Insanlari gorusleriyle degil yaptiklariyla yargilayin.
Öne çıkan mesajlar