Drigeolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ortaçağ? edit:Çüş, 2 mesaj girmiş araya.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Cuce said: senın kadınları cekici buluyo olmanda tümüyle hormonsal o zaman senınkide bozukluk. mantığına hayran kaldım :)
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 insanoğlu karşı cinsi çekici bulmak üzere programlanmış (bkz.üreme,soyun devamı.) bunu tersi durum ise hormonal bozukluktur. iyi abi,üretim hatası o zaman eşcinsellik.allah allah ya.
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 @cüce:erkek-erkek üreme yapabilselerdi dediğin bi nevi dogru olabilirdi ayrıca verdiğin cola ve diet cola örneğide saçmaydı.neden diye sorarsan ikiside cola sonuçta.ama aralarında 2 ye ayrılıoolar yani esmer kadın sarışın kadın misali.esmer sevende kadın sevio sarışın sevende diet cola sevende colayı sevmiş oluo :).normal cola içen diet cola içebilir.ama kadından hoşlanan biri erkekle yatamaz :) bu kafayla ub kadar açıklayabildim :)
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ne kadar yaratiliscisiniz bu konuda... Erkek erkeke urese butun sorunlar kalkacak mi sizin gozunuzdeki escinsellige karsi? Homoseksuellik gayet normal bir sey, bir tercih. Di mi Ilke?
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 iyi deki coca cola vs bira ok? ikincisi cinsiyetin tek sebebi ve sonucunun ureme oduğu sureci atlatmış olduğumuzu sanıyorum. muhtemelen karaya aya bastığımızda falan.
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Nefr said: Spacecake said: Peter said: eşcinselin neyini savunuyosunuz ya? çocuğun eşcinsel olsa aynı şeyi söyleyebilecek misin ? bu genetik bi olay bir nevi hormonal bir hastalık. ehu su iki mesaj arasinda cok buyuk bir fark var mi gercekten? @ Nefr, 2 mesaj arasında kesinlikle fark var bence: Spacecake, hastalık olduğunu düşünse de, (ki bence eşcinselliğin genlerle, hormonlarla ilgili olduğunu ve doğuştan geldiğini ifade etmek istemiş), onları dışlamanın yanlış olduğunu söylüyor. Peter'in mesajı ise ortada. Ben kesinlikle Spacecake gibi düşünüyorum, ve bilimsel açıklamasının da öyle olduğunu sanıyorum: Tabii ki hastalık değil, fakat doğuştan gelen bir şey. Eşcinsellik asla ''tercih'' ile ilgili değil, ama eşcinsel ilişkye girmek, bir tercih olabilir. Ama nedeni ne olursa olsun eşcinselleri, aşağılamak, engellemek, yok saymak çok ilkel ve Spacecake'de bunu çok net ifade etmiş. İnsanların ne nedenle eşcinsel olduğu çok önemli değil bence.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya hayır şunu anlamıyorum, görmek istemeyebilirsiniz, mideniz bulanabilir, nefret edebilirsiniz eşcinsellerden -bu sizin tercihiniz-.. ama kapatılmasını savunmak nedir ya ? hangi yasaya karşıymış eşcinsellik ben bunu anlamıyorum. ne kadar meraklı bi toplumuz ya, kim kiminle elbet bilmemiz lazım yani..
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bilmek yetmez dikte etmemiz lazım. Cunki biz köklü bir medeniyetin yılmaz töre savascılarıyız.
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 cuce yaratılıştan gelen bazı özellikler var. balığın biri çıkıp hocam ben karada yaşayacam bundan sonra sıkıldım suda diyip karada nefes almaya başlasa ben artık suda nefes alma olayını atlattım dese çok mu normal bir durum olur sence ? tekrarlıyorum "YARATILIŞ" bir araba nasıl sonradan kendiliğinden özellikler kazanmıyorsa,kazandığı zaman da şaşıracaksak insanın eşcinsel olması da beklenmeyen bir durumdur.artık daha nası anlatayım bilemedim.
sir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kılıfına uydurmuşlar işte, yok tüzükte bilmemne varmış, yok lambda'nın türkçe karşılığını yazmamışlar işte..bürokrasi alkışlarla yaşıyo.. konuyla ilgili şahane bi yazı: LGBTT raporu - yıldırım türker
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 senin için sex'in tek sebebi ürememi? zevk yokmu hiç? neden bir erkek ir erkekle sevişmekten zevk alamasın? evya ir kadın bir kadınla? veya "yaratılış" adı altında nasıl yaşamamız gerektiğinin kuralları olduğunumu idda ediyosun bana? eğer öleyse devam etmiycem cünki tartışmaya.
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aquatik üstte açıklamış. eşcinsellikle eşcinsel ilişkiye girmek farklı.eşcinsel olmayan öyle hissetmeyen biri de kendi cinsiyle ilişkiye girebilir.. eşcinsel dediğin insan kendi cinsine ilgi duyar yanlızca,karşı cinse değil. edit: ifade bozukluğu :)
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yanlış düşünmüyorum, senden farklı düşünüyorum. Bakarsın zamanla ben senin gibi düşünürüm ya da sen benim gibi düşünürsün bilemeyiz.
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Eşcinsellik psikolojik bir rahatsızlık olsa bile kime ne? Doğru yanlış biraz fazla kolay taglanıyor. Ben şahsen iğrenç buluyorum, hatta bir nebze fobim de vardır. Ama bu benim algılama şeklim, benim zihnim. Herkes aynı değil. Edit: kritik typo.
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Hormonlarla alakası yok eşcinselliğin.
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Xhunarion said: Eşcinsellik psikolojik bir rahatsızlık olsa bile kime ne? Doğru yanlız biraz fazla kolay taglanıyor. Ben şahsen iğrenç buluyorum, hatta bir nebze fobim de vardır. Ama bu benim algılama şeklim, benim zihnim. Herkes aynı değil. Savunma mekanizmalari falan...
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Don't question my sexuality faggot.
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 İnsanları antipatik bulmak başka bir şey, onları bir takım haklarından yoksun bırakmak, engellemek, yok saymak, ezmek, alay etmek başka bir şey. Kaldı ki herhengi bir zümrenin (topluluğun ) tümü ''antipatik'' olarak tanımlanamaz bence.
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bu topicte inanclara hakaret var. Kapatilsin.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yanlış düşünüyorsun demedim. eşcinselliği yanlış biliyosun. eşcinsellik kendini karşı cins sanmak değildir.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bizim buralarda eşcinsele kız verilmez.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ya açıkcası ben hemcinsim olan birinin gelip bana -ay sen ne tatlısın demesini kaldıramam sinirlenirim ikaz ederim bu tarz insanlarında çevrede rahat rahat dolaşması benide iyice rahatsız eder. heaa giy takım elbiseni normal yaşantını yaşa sonra yatağında erkek mi olmuş kız mı olmuş ondan banane tabi sadece toplum'a karşı kendilerini kötü göstermesinler "ayoool" diye konuşmak gaylik kabul ediliyo bizim ülkemizde benim gözüme batanda o tipler belki gay olduğunu bilmedim ama sohbet ettiğim kişiler bile olabilir onu bilmiyorum. tekrarlıyorum gaylen benden uzak kim istiyosa ona yakın dursunlar.
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Cuce said: yanlış düşünüyorsun demedim. eşcinselliği yanlış biliyosun. eşcinsellik kendini karşı cins sanmak değildir. haklısın saçmalamışım orda.değiştiriyorum.
Öne çıkan mesajlar