Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eşcinsel derneği lambda kapatıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insanoğlu karşı cinsi çekici bulmak üzere programlanmış (bkz.üreme,soyun devamı.)

bunu tersi durum ise hormonal bozukluktur.

iyi abi,üretim hatası o zaman eşcinsellik.allah allah ya.
Mesaj tarihi:
@cüce:erkek-erkek üreme yapabilselerdi dediğin bi nevi dogru olabilirdi

ayrıca verdiğin cola ve diet cola örneğide saçmaydı.neden diye sorarsan ikiside cola sonuçta.ama aralarında 2 ye ayrılıoolar

yani esmer kadın sarışın kadın misali.esmer sevende kadın sevio sarışın sevende

diet cola sevende colayı sevmiş oluo :).normal cola içen diet cola içebilir.ama kadından hoşlanan biri erkekle yatamaz :)

bu kafayla ub kadar açıklayabildim :)
Mesaj tarihi:
Ne kadar yaratiliscisiniz bu konuda... Erkek erkeke urese butun sorunlar kalkacak mi sizin gozunuzdeki escinsellige karsi?
Homoseksuellik gayet normal bir sey, bir tercih.
Di mi Ilke?
Mesaj tarihi:
iyi deki coca cola vs bira

ok?

ikincisi cinsiyetin tek sebebi ve sonucunun ureme oduğu sureci atlatmış olduğumuzu sanıyorum. muhtemelen karaya aya bastığımızda falan.
Mesaj tarihi:
Nefr said:
Spacecake said:
Peter said:
eşcinselin neyini savunuyosunuz ya?

çocuğun eşcinsel olsa aynı şeyi söyleyebilecek misin ?

bu genetik bi olay bir nevi hormonal bir hastalık.

ehu su iki mesaj arasinda cok buyuk bir fark var mi gercekten?

@ Nefr, 2 mesaj arasında kesinlikle fark var bence: Spacecake, hastalık olduğunu düşünse de, (ki bence eşcinselliğin genlerle, hormonlarla ilgili olduğunu ve doğuştan geldiğini ifade etmek istemiş), onları dışlamanın yanlış olduğunu söylüyor. Peter'in mesajı ise ortada.

Ben kesinlikle Spacecake gibi düşünüyorum, ve bilimsel açıklamasının da öyle olduğunu sanıyorum: Tabii ki hastalık değil, fakat doğuştan gelen bir şey.

Eşcinsellik asla ''tercih'' ile ilgili değil, ama eşcinsel ilişkye girmek, bir tercih olabilir.

Ama nedeni ne olursa olsun eşcinselleri, aşağılamak, engellemek, yok saymak çok ilkel ve Spacecake'de bunu çok net ifade etmiş. İnsanların ne nedenle eşcinsel olduğu çok önemli değil bence.
Mesaj tarihi:
ya hayır şunu anlamıyorum, görmek istemeyebilirsiniz, mideniz bulanabilir, nefret edebilirsiniz eşcinsellerden -bu sizin tercihiniz-.. ama kapatılmasını savunmak nedir ya ? hangi yasaya karşıymış eşcinsellik ben bunu anlamıyorum. ne kadar meraklı bi toplumuz ya, kim kiminle elbet bilmemiz lazım yani..
Mesaj tarihi:
cuce

yaratılıştan gelen bazı özellikler var.

balığın biri çıkıp hocam ben karada yaşayacam bundan sonra

sıkıldım suda diyip karada nefes almaya başlasa ben artık

suda nefes alma olayını atlattım dese çok mu normal bir durum

olur sence ?

tekrarlıyorum "YARATILIŞ" bir araba nasıl sonradan

kendiliğinden özellikler kazanmıyorsa,kazandığı zaman da

şaşıracaksak insanın eşcinsel olması da beklenmeyen bir

durumdur.artık daha nası anlatayım bilemedim.
Mesaj tarihi:
senin için sex'in tek sebebi ürememi?

zevk yokmu hiç?

neden bir erkek ir erkekle sevişmekten zevk alamasın? evya ir kadın bir kadınla?

veya "yaratılış" adı altında nasıl yaşamamız gerektiğinin kuralları olduğunumu idda ediyosun bana?

eğer öleyse devam etmiycem cünki tartışmaya.
Mesaj tarihi:
aquatik üstte açıklamış.

eşcinsellikle eşcinsel ilişkiye girmek farklı.eşcinsel

olmayan öyle hissetmeyen biri de kendi cinsiyle ilişkiye

girebilir..

eşcinsel dediğin insan kendi cinsine ilgi duyar yanlızca,karşı cinse değil.

edit: ifade bozukluğu :)
Mesaj tarihi:
Eşcinsellik psikolojik bir rahatsızlık olsa bile kime ne? Doğru yanlış biraz fazla kolay taglanıyor. Ben şahsen iğrenç buluyorum, hatta bir nebze fobim de vardır. Ama bu benim algılama şeklim, benim zihnim. Herkes aynı değil.

Edit: kritik typo.
Mesaj tarihi:
Xhunarion said:
Eşcinsellik psikolojik bir rahatsızlık olsa bile kime ne? Doğru yanlız biraz fazla kolay taglanıyor. Ben şahsen iğrenç buluyorum, hatta bir nebze fobim de vardır. Ama bu benim algılama şeklim, benim zihnim. Herkes aynı değil.

Savunma mekanizmalari falan...
Mesaj tarihi:
İnsanları antipatik bulmak başka bir şey, onları bir takım haklarından yoksun bırakmak, engellemek, yok saymak, ezmek, alay etmek başka bir şey. Kaldı ki herhengi bir zümrenin (topluluğun ) tümü ''antipatik'' olarak tanımlanamaz bence.
Mesaj tarihi:
ya açıkcası ben hemcinsim olan birinin gelip bana
-ay sen ne tatlısın
demesini kaldıramam sinirlenirim ikaz ederim
bu tarz insanlarında çevrede rahat rahat dolaşması benide iyice rahatsız eder.
heaa giy takım elbiseni normal yaşantını yaşa sonra yatağında erkek mi olmuş kız mı olmuş ondan banane tabi sadece toplum'a karşı kendilerini kötü göstermesinler "ayoool" diye konuşmak gaylik kabul ediliyo bizim ülkemizde benim gözüme batanda o tipler belki gay olduğunu bilmedim ama sohbet ettiğim kişiler bile olabilir onu bilmiyorum.

tekrarlıyorum gaylen benden uzak kim istiyosa ona yakın dursunlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...