Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Server Adabi

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Herkesin dusuncesi degisik bu konuda, ne caizdir ne caiz degildir, kim ne yapiyor pati ahalisinin nabzini bir yoklayalim.

PVP serverinda Assassin charimla:

- Yeni reslenmislere dalmadan once, mana,stamina,health hepsini doldurmalarini beklerim. Cillop gibi olduklarinda dalarim.

- Kendimden dusuk seviyelilere onlar saldirmazsa katiyen saldirmam.

- Ayni kisiye 10 defa saldirdigimda olur, bana aynisi yapilirsa uzaklasirim o mekandan.

- Yensemde yenilsemde %!!&@@#@ tarzi diyaloglara girmem, hirs yapmam.

- Healthi dusuklere saldiririm, mob kesiyorlarmis quest yapiyorlarmis, dinlemem. Kendimi Assassin gibi hissederim, mutlu olurum.

- Birisi rica ederse, 'np' der saldirmam bi daha.

- Ganklenirsem kizmam bozulmam, hide olur takip ederim grubu. Firsat buldugumda tekini oldurup kacmaya calsirim.

Benim genel tavrim budur. Katildiginiz katilmadiklariniz illaki vardir. Kim ne dusunuyor bu konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun izin verdiği için herşey mübah, caiz vb. Gerisi ise adab değil kişisel tercih oluyor.

İlk gün abartmıyorum önüme gelene daldım, hevesimi aldım. Şimdi kimseye dalmıyorum. Dalacak olsam da herhalde çok düşük levellara (mesela 5 leveldan fazla fark olanlara) dalmam. Tahmin ediyorum ki 80 olunca aktif pvp yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

CEHENNEME YOLLANMA DUSUNCESI DOVUSU KAYBETME SECENIGININ YANINDA BIR DARK TEMPLAR ICIN NEDIRKI ?

Felsefem bu 80 lwl playermış mobmuş dınlemem bana reskıll yapana bende yaparım ona yapmasamma baskasından cıkarırım acısını ama yaparım benden lwlı yuksekmı dalıyor bende dalarım ne olacak olursun en fazla ama o arada 2 kombo kacırdı affetmem az almadım bende 5-6 lwl yuksek adamları :) sızde acımayın dalın oyun bu zevk ısı hem en ıyı savunma saldırıdır dps olmasanızda B)-
Sosyal ağlarda paylaş

kişinin etik değerlerine kalmış bir olay.

ben genelde saldırıya maruz kaldığımda yenme ihtimalim bile olsa klavyeyi bırakıyorum hevesini alsın diye , ardından adamı mümkün mertebe reskilllemeye çalışıyorum.

ha ama karşılıklı anlaşma veya "hadi şu işi bitirelim" tadında bakışmalar olmadıkça ilk saldırıyı asla yapmam, başkasının işini bölmek bana bir şey katmıyor sonuçta.

şey kötü bir de, adam orada perişan haldeyken yardım ediyorsunuz,az sonra gelip sizi öldürüyor. sonra ikilemde kalıyorsunuz oyuncu görünce niyetini bilemediğiniz için.
Sosyal ağlarda paylaş

dalana dalarım.. tam quest yaparken ani saldırıyla yatırdı mı? en yakın yerde spawn olup questi bırakarak onu ararım, öldürmek içinde elimden geleni yaparım(intikam baabında), hide yaparım, tracking yaparım search yaparım ne gerekiosa.. kendinden küçüklere dalanlara(5lvl falan) dalarım keserim.. kendimden 5 lvl büyüğünede dalarım, alırımda(classa bağlı).. bazenden kendimden 3-4 lvl düşük olsada dalamam kaçarım
(bkz. ii oynayan pom rangerı eziklio).. benim toplayacağım resourceda mining mi yapıo acımadan dalarım.. hatta guardların yetişemeyeceği çatılara çıkıp yine dalarım(gerçi bu şehirdeki herkesin seni hedef almasıyla sonuçlanıo).. en zevk verenide hide ile adama yaklaşıp birden ortaya çıkarak 3 komboyla işini hızlıca bitirmek.. ama genelde iyi kalpli oynarım, yardım falan ederim
Sosyal ağlarda paylaş

noktalama işaretleri kullanmayana dalarım.
ooc tan sürekli susmak bilmeyen vanner a dalarım.
onun dışında da herhangi bir kişiye dalabilirim -3 level koşulum var ama.

geçenlerde 13 lvl fark varken (biz 24 27, eleman 40) bir adamı kestik miraul ile. sonra adam hırs yaptı 45 dakika bizi aramış, en sonunda bulmuş miraul u ve kesmiş hehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
mahmut tuncer said:
oyunda pvp'nin ne gibi getirileri var?

Mahmutcum yanlis topictesin.

Devamını ekleyecektim site çöktü gönderemedim.
Ben rppvp'de olduğumdan mıdır bilmiyorum henüz birbirine dalan görmedim (gerçi daha çok başlardayım) herhalde rp sunucularının katı kurallarından dolayı buralarda insanlar başkalarına saldırmadan iki kere düşünüyorlar.
Anladığım kadarıyla rezkill'i engelleyen hiçbirşey yok, pvp'de adam öldüren somut birşey kazanıyor mu bilmiyorum ama (biri beni aydınlatsın lütfen) sonuç olarak kendinden çok düşük levelları bile rezkilleyenler var, bulunduğun yerin başka instance'ı da yoksa adamın biri sana dadandı mı yapabileceğin hiçbirşey yok gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Bana dalanları notepade yazıyorum gün gelicek ben dalacam. :)
Bilerek hiç dlmadım ama arada npc diye 1-2 kişi götürdüm yanlışlıkla.

Noble District te 2 mobu beraber keserken 3 üncüsü geldi. Def stance falan filan onu da kestim arada dvd seyrederken. Sonra farkettim ki -5 lvl assasinmiş 3. mob.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda iki tip pvp var birisi lamer pvp açarsın bir stealt karakter adam 2-3 mobla ugraşırken dalarsın arkadan kesersin, yada seninle aynı lvl olanlara bulaşmazsın, senden duşuk lvl gördüğüne dalar kesersin ikisindede bence çocukca ve aptalca bir pvp yaptim duygusu ile dolanırsın.

ikincisinde ise 80 lvl olmayı beklersin ve guild pvp lerine girersin, 48 vs 48 leri beklersin şehir savunma ve saldırılarını beklersin, yada 80 lvl ların pvp lerine hazırlasın kendini. işte gerçek pvp bence budur ve şu anda 80 lvl olana kadar yapilan pvp server diye gücü yettiği herkesi kesenleri çocukca buluyorum.

ve bana saçma sapan dalan gang yapan guildlerin listesini tutuyorum ileride şehirlerine saldırmak için
:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...