Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babacan show

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şeriat devleti kuralım bitsin ya şu adamlar bi feraha kavuşsunlar.

lafa gelince biz laikiz kemalsitiz şuyuz buyuz diyorlar ve bu laflar karın ağrısı yaptığı için trip yapıyorlar.

açıkca diyin ben bu sözlerden birşeyin ima edilecek ama çekinildiğini seziyorum
Mesaj tarihi:
Ya ülkesini şikayet ediyor işte. Daha öncede demedilermi siz bi ortak açıklama yapın bizim kapatma davasıyla ilgili fln diye. Adamlarda şaşırdı tarihlerinde böyle birşey yapmamışlar..

Durmak yok yola devam. Türkiye - İran
Mesaj tarihi:
evet, zaten mantık olarak türkiye'yi iran yapmak için AB'ye şikayet etmek gerek =)

edit: tamamını okudum şimdi, babacanın dediklerinde pek yanlış bişey göremedim, gayet düzgün bi açıklama olmuş? mesele nedir yani, "neler neler" falan kısmı nerde?
Mesaj tarihi:
Komik bir açıklama olmuş. Daha on yıl önce insanları otele sıkıştırıp yakarak öldürenler dini özgürlükle ilgili sorunlar yaşıyorlarmış. Vah vah.
Mesaj tarihi:
yarım yamalak bilgilerle yarım yamalak yorumlar. Orda otele sıkıştırılan insanların yakılmasının altında ne gibi sebepler vardı biliyormusun? Okudun mu hiç o yakılma zamanında olan olayların iç yüzünü filan?
Mesaj tarihi:
said:
yarım yamalak bilgilerle yarım yamalak yorumlar. Orda otele sıkıştırılan insanların yakılmasının altında ne gibi sebepler vardı biliyormusun? Okudun mu hiç o yakılma zamanında olan olayların iç yüzünü filan?

Bir otel dolusu şair ve edebiyatçı, yani herhangi bir şiddet eğilimi olmayan, kimseye zarar vermemiş insanlar (çocuklar da dahil), müslüman köktendinciler tarafından din adına güpegündüz yakılarak vahşi bir şekilde katledildi.

Neymiş olayın altı üstü içi dışı?

Daha ne kadar özgür olması gerekiyor dincilerin? Evlerimizi de yakacak özgürlük mü verelim? Yoksa insanları kuma gömüp taşlayacak özgürlük mü? Devlet vinç sağlasın istersen, insanları asarken masrafa girmesinler.
Mesaj tarihi:
her sabahın köründe daha karga bokunu yapmadan, hatta uykusundan uyanmadan, bas bas ezan okunuyo bu sayfada bi topicte de NESİ VAR KARDEŞİM YANLIŞ ÜLKEDE Mİ YAŞIYOSUNUZ deniyorsa, yok bu ülkede özgürlerdir.

özgürlük meselesine giriliyosa, uykusuna tecavüz edilen bizler özgür değiliz.
Mesaj tarihi:
sir said:
evet, zaten mantık olarak türkiye'yi iran yapmak için AB'ye şikayet etmek gerek =)

Evet. Sen hainlikten sırıtsanda Cumhuriyetin tüm kurumlarını halkın gözünde yıpratabilmek için AB, ABD batılı olan ve halkın gözünde medeniyeti temsil eden herkese şikayet ediyorlar.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

sana çok pis sövesim geldi.
Mesaj tarihi:
onu da mı savunacaksınız ? eğer savunacaksan peşin söylede annene babana kardeşine cemaatine şöyle güzel bir küfür yazalım

olay artık hoşgörüyü felan geçti şerefsizliğin limitlerini zorluyorsunuz
Mesaj tarihi:
Benzin verelim mi? Kuru kuru susturulmaz şimdi insanlar. Şöyle cayır cayır yakmak lazım konuşanları, ibret olsun herkese.

Eğer bir ülkede dinciler insanları yakarak öldürebiliyorsa bir alakası vardır dincilerin "özgürlükleri"yle bu olayın.
Mesaj tarihi:
Babacan'ı bitim kadar sevmem , fakat Babacan'ın o yazıda bahsettiği dini özgürlükle otelde insan yakmanın ne alakası var? ben Babacan'ın açıklaması da doğru demiyorum hatta bak ne demişim ilk sayfada ;

suBzer0 said:
Daha çocuk abisi çocuk normaldir.

ben sadece otelde insan yakanlarla şuanki müslüman çoğunluğun ne alakası var bunu söyledim. Babacan'ın "Müslüman çoğunluk da dini özgürlükle ilgili sorun yaşıyor" sözünde kastettikleriyle , o devirdeki olayların ne alakası var? O devirde bu olayların olmasındaki farklı sebeplerden bahsetmemin nedeni , şuanki durum ile bir alakasının olmadığını söylememdi. Eğer hala anlamadıysan yapıcak bişeyim yok. Ayrıca sende haddini bilerek cümle kur , benzin lafları filan hoş şeyler değil tamam mı canım?
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

SIEG HEIL!
SIEG HEIL!
SIEG HEIL!

Mesaj tarihi:
Vodan said:
sir said:

Evet. Sen hainlikten sırıtsanda Cumhuriyetin tüm kurumlarını halkın gözünde yıpratabilmek için AB, ABD batılı olan ve halkın gözünde medeniyeti temsil eden herkese şikayet ediyorlar.

oo hemen sataşmalar, hemen yaftalar..aynen bu kafa devam edin, iran olamazsak çin oluruz ne bileyim kuzey kore oluruz =)

AB bizden hak ve özgürlükler, sosyal güvenlik, ekonomi gibi açılardan bariz bir şekilde ileridedir. bizim geri kalmamızın nedeni hem hükumetlerimiz, hem de sistemimizdir/mantalitemizdir. bugün yargıtay, danıştay gibi kurumlar siyasete müdahale ederek zaten kendi kendilerini yıpratmaktalar. biz AB'ya aday bir ülkeysek, AB'nin de bu konuda elbette söz söyleme hakkı olucak.
  • Yeni Oluştur...