Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aileler tarafından kalıplara sokulmaya çalışılmak

Llama

Öne çıkan mesajlar

son zamanlarda bunları yaşıyorum
ulan askere gittik geldik ama hala orta okulda lisede zorlana davetlere götürülmeler ev gezmelerine götürülmeler yok arkadaşım kurtulamadım ben bunlardan, illa takım elbise giyilcek ordan oraya peşlerinden sürüklenilecek yok neymiş sosyal olcakmışım.. yok neymiş akrabalarımla bağlarım gelişcekmiş. kardeşim istemiyorum ben böyle hayat..
bırakın beni yaa, ben siz değilim delircem yaa
zorlana aadamın üstüne takım elbise giyindirilip oraya buraya götürülürmü yaa zati bütün gün işte gidiyorum 5 oldumu üstümden atıyorum büyük mutlulukla ama bide gece pehh
Sosyal ağlarda paylaş

duzgun akrabalarin var git bayrana seyrana el opmeye..alemde hep tek yaşamayacaksın aılen gıdıcek sen olursa karın kalıcak...zamanında yaptıgın hatırlamalarda sana donucek..

evlendiğinde allah mutlu etsin diyenler olucak
öldüğünde iyi bilirdik diyenler olucak

asabi tavırlardan vazgeçip ilersine bakarsan görürsün kendin için dediklerimde herzaman sabit şeylerdir eğer ki akrabalarınız ile sorun yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

yav gitmek lazım arada bir. takım elbiseyi sırf davetlerde giyerim orası ayrı tabii ama, 2 haftada bir, ayda bir bir iki saat dedeye ne biliym diğer akrabalara falan ayırmak öyle çok çok korkunç bi olay değil. he sıkıcı mı sıkıcı olabilir, ama bunun için dellenip aileni kırmaya kesinlikle değmez.

ama dedene gidiyoz takım elbise giy diyorlarsa, her gün bi akrabaya gidiliyorsa artık işin suyu çıktıysa olay ayrıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de sevmediğim bir şeydir akraba ziyaretleri , misafirlik falan. eskiden zorla götürüorlardı artık zorlamıolar. gidersem bile 5 dakka durup kaçıorum. ama zamanında çok tartıştık annemle falan o yüzden rahat bırakıolar. gitmek zorunda kalıosan bile biraz otur sonra bi işim var die kaç!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...