Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 son zamanlarda bunları yaşıyorum ulan askere gittik geldik ama hala orta okulda lisede zorlana davetlere götürülmeler ev gezmelerine götürülmeler yok arkadaşım kurtulamadım ben bunlardan, illa takım elbise giyilcek ordan oraya peşlerinden sürüklenilecek yok neymiş sosyal olcakmışım.. yok neymiş akrabalarımla bağlarım gelişcekmiş. kardeşim istemiyorum ben böyle hayat.. bırakın beni yaa, ben siz değilim delircem yaa zorlana aadamın üstüne takım elbise giyindirilip oraya buraya götürülürmü yaa zati bütün gün işte gidiyorum 5 oldumu üstümden atıyorum büyük mutlulukla ama bide gece pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 övünüyorlar sanırım seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 anacım burda bize anlatacağına onlara anlatsana sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ehua ema =) eet sanırım onlarla konusmak en dogru iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bana zorla yaptırılan tek şey babanemlerin yanına götürülmek oda kırklarelinde diye üşeniyorum gitmek istemediğimden değil yoksa hiç konuda aile baskım yok Allah'a bin şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Hmm bu yüzden şiddetli ergenlik önemli bir şey sanırım. O zaman ki tutarsız ve şiddetli tavırlarından çekinip hayatın boyunca mesafeli davranıyorlar sana. Gerçi benim ergenliğim pek gümbürtüye gitmişti, kimsenin pek ipleyecek vakti yok dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ben 10 numara bir ergenlik yaşadıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben ailemi kalıplara sokuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 duzgun akrabalarin var git bayrana seyrana el opmeye..alemde hep tek yaşamayacaksın aılen gıdıcek sen olursa karın kalıcak...zamanında yaptıgın hatırlamalarda sana donucek.. evlendiğinde allah mutlu etsin diyenler olucak öldüğünde iyi bilirdik diyenler olucak asabi tavırlardan vazgeçip ilersine bakarsan görürsün kendin için dediklerimde herzaman sabit şeylerdir eğer ki akrabalarınız ile sorun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Nomak said: evlendiğinde allah mutlu etsin diyenler olucak öldüğünde iyi bilirdik diyenler olucak aslında genel olarak menfaatçi düşüncede haklı olsan da (iyi davran gelecekte ihtiyacın olursa yardım ederler ws.) şu kısma KATILMADAN edeceğim, yaw deseler noooooluuur demeseler nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ailen seni kullanıyor dostum sfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Aynı muhabbeti ben de yaşiodum seneler önce artık alıştılar aile ziyaretlerien giderken istiosan gel falan die soruolar da ben gitmiorum. Çok ailelerden kopuk bi nesil yetişio. Aile bağı die bişey kalmadı artık galiba pek, en azından benim çevremde bu böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 git işte davetlere ne güzel. ortam olur. kız bulursun. misafirliğe de git varsa yaşıtın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ahahah gorucuye cıkmıs haberı yok sana kız bakıyor ailen "bak bu bızım oglumuz begenırsen evelendırelım senı" modundalar senınkıler dıkkat et sakata gıtmee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hakketen çaktırmadan evlendirmeye çalışıyolar databese oluşturma çabaları bunlar :) takım elbise filan yazık yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aslında keşke benimkiler de böyle götürse oraya buraya da çeşit çeşi takım elbiselerim olsa. severim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben 15-16 yaşlarında defalarca anlattım aileme ben sizinle aynı olmak zorunda değilim farklı bi kişiliğim karakterim var diye.. şimdi rahat sayılırım.. sen şimdi anlatmaya başlasan 2 seneye rahat edersin.. hadi kolay gelsin :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yav gitmek lazım arada bir. takım elbiseyi sırf davetlerde giyerim orası ayrı tabii ama, 2 haftada bir, ayda bir bir iki saat dedeye ne biliym diğer akrabalara falan ayırmak öyle çok çok korkunç bi olay değil. he sıkıcı mı sıkıcı olabilir, ama bunun için dellenip aileni kırmaya kesinlikle değmez. ama dedene gidiyoz takım elbise giy diyorlarsa, her gün bi akrabaya gidiliyorsa artık işin suyu çıktıysa olay ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hatunu alıştır annen evdeyken gelebilsin eve. sonra çağırdığı zaman anne sosyalleşiyorum zaten de hatun evdeyken. o da korunarak sosyalleş de anneanne olmayım desin. çok rahat. ne düğün ne nişan be olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 benim de sevmediğim bir şeydir akraba ziyaretleri , misafirlik falan. eskiden zorla götürüorlardı artık zorlamıolar. gidersem bile 5 dakka durup kaçıorum. ama zamanında çok tartıştık annemle falan o yüzden rahat bırakıolar. gitmek zorunda kalıosan bile biraz otur sonra bi işim var die kaç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 öss senesinde hacı bırakın beni anaaa çocuk muyum dedim, o günden beri kafam göre takılıyorum ziyaretlerde. dene şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tek şey söyleyeceğim tuzağa düşme evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ulan ne evliliği be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Sly-One said: aslında keşke benimkiler de böyle götürse oraya buraya da çeşit çeşi takım elbiselerim olsa. severim ben.ühü damarıma bastın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar