Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lebron Yiğit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Top geminin bacasına çarpınca bacaya çarpma sesi geliyor, fake olduğu oradan belli, ayrıca o bacayla adamın topu attığı yerin arası en az 200 metredir, o adam basket topunu 200 metre sallayabiliyorsa bıraksın basketi cirit atsın, disk, gülle atsın.

Ama başarılı bir montaj olmuş, bu arada uzun bir çocuk var orda ilk baskette mi ne acayip bir hareket yapıyor eliyle "adamımsıennn" tadında orda yarıldım xD
Mesaj tarihi:
adobe aftereffects çıktı her top basket oldu ^_^

biraz daha uğraşsalarmış daha iyi olacakmış. seslerde, efektlerde epey ve topun hareketinde biraz sorun var.. tv'de görsek ya da daha kaliteli bi versiyonunu fullscreen izlesek daha bişiler de çıkar

garantinin viraliymiş
Mesaj tarihi:
bu çocuk bizim okulda lan sorarım pazartesi hehe
okulda sinema tv meslek lisesi proje falan almışlar montaj vs. öğretiyorlar bize faketir bu...

(ben mezun oldum :))
Mesaj tarihi:
harbi tanıdıksa sor lan.. ancak bizi yemediğini göstermek için bi de foto çek elemanın..

harbi viral mi yoksa amatör bişiy mi çok merak ediyorum.. yok kendileri yaptıysalar seslere neden dikkat etmemişler yaw? onu da sor.. bi de beğendiğimizi söle, selam söle.. hatta tut kolundan getir üye yap buraya biz soralım :P

abarttım farkındayım evet
Mesaj tarihi:
Geçen FoxTV'de "Bizden Kaçmaz" mı ne adı o programın. Enine boyuna incelediler videoyu. Fake olduğu anlaşılmıyormuş herhalde. Bir de adamların başka işi gücü yokmuş :)
  • Yeni Oluştur...