radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bide topun basket olduktan sonra yerden sekişine dikkat edin, saçma sapan yerlere sekiyor top. Çemberden geçiş kısmının montaj olduğu anlaşılıyor böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 çembere girerken dikkat ederseniz saniyeli bi kayma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Sinek deveyi kıskanır anlıyosun dimi anlıyosun olm anlıyosun be abi offfffffffff ooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 iki üç saat sırf oralardan atsam ben de üst üste sokarım.ama gemi olayı indandırıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ombakkombak said: VAY AK diyorum. Guild ismi olarak.once buna sora da videoya yarılıyorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 wow kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gercek olsa o kadar türk evladı var naaptın olm top boşa gitti falan derdi heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hangi programla yaplıo bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Top geminin bacasına çarpınca bacaya çarpma sesi geliyor, fake olduğu oradan belli, ayrıca o bacayla adamın topu attığı yerin arası en az 200 metredir, o adam basket topunu 200 metre sallayabiliyorsa bıraksın basketi cirit atsın, disk, gülle atsın. Ama başarılı bir montaj olmuş, bu arada uzun bir çocuk var orda ilk baskette mi ne acayip bir hareket yapıyor eliyle "adamımsıennn" tadında orda yarıldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Maya kullanmışlar rendering için, Türk genci işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 mayamı? abı after effectlle cakarım ben bunu olur biter 15dk max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 offf cüce :p Maya kullanabilecek kapasiteleri olsa, sokakta basket videosu çekmezlerdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 abi ebn ekullnıyorum ama halim cok farklı değil, onlar en azından güneş ışığı görüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sen cücesin güneş ışığı da neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Çok çok güzel bi video olmuş. Fake olduğunda hemfikiriz. Fakat sonuçta oldukça güzel bi fake olmuş. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 mayayı falan geçin, argo bile yok videoda, olsa gerçek bile sanardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 guzel olmus bi an inanayım istedim ama fake oldugu gercegi ile yuzlesince olmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adobe aftereffects çıktı her top basket oldu ^_^ biraz daha uğraşsalarmış daha iyi olacakmış. seslerde, efektlerde epey ve topun hareketinde biraz sorun var.. tv'de görsek ya da daha kaliteli bi versiyonunu fullscreen izlesek daha bişiler de çıkar garantinin viraliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu çocuk bizim okulda lan sorarım pazartesi hehe okulda sinema tv meslek lisesi proje falan almışlar montaj vs. öğretiyorlar bize faketir bu... (ben mezun oldum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 harbi tanıdıksa sor lan.. ancak bizi yemediğini göstermek için bi de foto çek elemanın.. harbi viral mi yoksa amatör bişiy mi çok merak ediyorum.. yok kendileri yaptıysalar seslere neden dikkat etmemişler yaw? onu da sor.. bi de beğendiğimizi söle, selam söle.. hatta tut kolundan getir üye yap buraya biz soralım :P abarttım farkındayım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Geçen FoxTV'de "Bizden Kaçmaz" mı ne adı o programın. Enine boyuna incelediler videoyu. Fake olduğu anlaşılmıyormuş herhalde. Bir de adamların başka işi gücü yokmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yok artık lebron yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar