KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Nedir ustalar bunun farkı? Rastgele adam seçip dalamıyoruz biliyorum, başka? Ne gibi dezavantajları var bu işin? Herkesin PVP seçme nedeni nedir? Guild savaşı yapamıyor muyuz? vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Evet rasgele istediğin yerde dalamıyorsun, gank felanda olmuyor tek farkı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 wow'da 2 sene PvP serverinde oynayıp, daha sonra PvE serverine geçmiş biri olaraktan PvE FTW! :) En azından oyunu öğrenme aşamasında PvE serveri çok daha mantıklı geliyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 PvP'de oynamanın avantajları Istediğin kişiyi istediğin yerde istediğin şekilde kesebiliyorsun. Zonelarda PvP exp acilinca minigameler haric pvp level artırma şansı. İlerde gelicek olan bir sistemde kafaya ödül koyma vs. gibi olayların aktif olması. Kale savaşlarında mob keser gibi pasif oyuncularla karşılaşmak yerine ciddi zorluycak oyuncularla savaşıp haz almak. PvE'de oynamanın avantajları Charı zoneda afk bırakabilmek, zonelarda bolbol cinli görebilmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Haha dikkat et pvp serverında adları Chang Chong olan tipler 5 li guruplar halinde gelip seni kesmesin =) Çinliler için pve, pvp nin farkettiğini görmedim şahsen. Oynarken alt tab yapmayı, arada kalkıp dolaşmayı seviyorum ben, karakterimin arkasını her saniye kollamak hoşuma gitmiyor. Gank seven biride değilim, eşit dövüşmeyi severim, diğer oyuncular mob ila dalaşırken arkadan vurmam mesela =P ,wow da pvp serverında oynadım (guild'im orada diye), pve da yaptıklarımdan çokda farklı birşey yaptığımı söyleyemeyeceğim kaldıki bu serverda ffa, adım başı isteyen tip istediği zaman sizi doğrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Çinli bu PvP PvE dinelemez ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Çinlilerin PVP ve PVE'nin farkını bildiğini düşünmüyorum. Kırmızıları öldür, adamlar bu mantaliteyle oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Evet ama pvp serverında cinli ler icin KOS listeleri oluşturulabilir camplanır bunlar öyle kolay farm yapamazlar yani pve serverında adam ordan oraya kosup sizin moblarına dalarken tek yapabileceginiz gm ye haber vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 pve de rakıbın yapacakları bellı :P pvp de bıraz daha karısık ısler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 evet mob u kesiyorum. Canımda yarıda tek kalsam mobu indiririm bu canla. Ama arkadan biri dalıyor . bu mudur pvp ? öyleyse olmaz olsun pvp. PVP nin olması gereken belirli zone larda en üst leveldeki kişilerin yapacağı veya grupla yapacağı bölgeler olmalı. Mesela swg de belirli bölge vardı. Oradaki questi yapabilmek için mutlaka belirle miktarda oyuncu olması gerekiyordu. Bu kadar çok oyuncu olduğu zaman gruplar halinde o zone (quest bölgesini) ele geçirmek gerekiordu. Bu haldede sağlam pvp yapabilyordunuz. O alana giren herkişi overt oluyor. Bunu gibi olursa çok iyi olur kanatindeyim. Mesela Level 80 bölgelerinde pvp açık olsun ama alt levellerdeki haritalarda pvp açık olmamalı. Level 40 kişinin bölgesinde level 45-50 olan adam gelip kesmesin seni ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bogachan said: Evet ama pvp serverında cinli ler icin KOS listeleri oluşturulabilir camplanır bunlar öyle kolay farm yapamazlar yani pve serverında adam ordan oraya kosup sizin moblarına dalarken tek yapabileceginiz gm ye haber vermek. Bu teoride doğru ama pratikte imkansız, KOS listesi dediğin sen adamı kazara öldürsen bile 2 dakika içinde yanında 5 adam biter, adamların organizasyonu inanılmaz. Gm hiçbir şekilde size bu konuda yardım edemez zaten page atsanız 3 günde geliyorlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 çinlilerle pvp serverında başedebilmek nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ben de şimdiye kadar tüm oyunlarda pvpden korkuyordum, daha doğrusu anlatınlardan dolayı. Lakin arkadaşların zorlamasıyla AoC'de pvp'ye girdim şimdi, gerçekten de çok zevkli, hiç öyle abartıldığı gibi millet birbirine sille tokat dalmıyor.Gank olmuyor. Saygı sevgi çerçevesinde oynuyorsunuz. Tüm gece boyunca tek olumsuz anım, beş kişilik bir guild White Isle'da, hepsi de lvl 20-22 civari, önüne gelene dalıyordu, böyle durumlarda ise hemen instance değiştiriyorsunuz, sorun olmuyor. PvP gerçekten çok daha zevkliymiş, sadece quest yapıp lvl atlamak değilmiş pve'deki gibi. Tüm lvllar boyunca pvp yapip oyunu iyice hazmedebiliyorsunuz. PvE serverdayken, pek iletişim de olmuyo insanlarla, sadece questinizle takılıyorsunuz. Ama pvp'de o an ki duruma göre ittifaklar falan kuruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Darksun said: Bogachan said: Evet ama pvp serverında cinli ler icin KOS listeleri oluşturulabilir camplanır bunlar öyle kolay farm yapamazlar yani pve serverında adam ordan oraya kosup sizin moblarına dalarken tek yapabileceginiz gm ye haber vermek. Bu teoride doğru ama pratikte imkansız, KOS listesi dediğin sen adamı kazara öldürsen bile 2 dakika içinde yanında 5 adam biter, adamların organizasyonu inanılmaz. Gm hiçbir şekilde size bu konuda yardım edemez zaten page atsanız 3 günde geliyorlar =D Yaw bot kullanan adam bu cinliler senin kestigi bile farketmez :) ha 5 kişi oraya toplandımı o adamlar icin gene vakit kaybı para kaybediyolar yani buda pvp serverında her turlu para yapmaları daha zor demek ekonomiye olan zararlarıda daha az olucaktır bu şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ffa pvp ac gozlulukten baska birsey degil.. Herkes zannediyorki ffa pvp de daha iyi oyuncular olucak daha iyi oyun donucek bekleyip gorucez.. 2-3 tane hardcore guild bile pvp den pve e donmus durumda ilerleyen gunlerde dahada netlesir.. Fury zaten duyduguma gore lanet biryere donusmus bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Conan dünyası zaten lanet bir yer kuslar böcekler diye gezmiyoki millet herşeye hazırlıklı olucan :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Boga o dediklerin yapılabilseydi wow'da da yapılabilirdi, burada kurt sürüsünden bahsediyoruz. Adamın işine engel olursan seni parçalamak için bütün sürü gelir. Yani hayali şeylerden bahsetmeye gerek yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Şu çinliler kadar olamadık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yalnız faction olayı kısıtlıyordu reno wow'da, burada öyle birşey olmadığından oturaklı guild veya guild ittifakı çinlilere kök söktürebilir bence en azından belli saatlerde. şahsen böyle bir organizasyon yapılsa içine girmek isterim, çin ordusuna karşı atalarımızın verdiği savaşları tekrarlarız. (:P) ben de pvp sunucu sevmiyorum ama işte arkadaş ortamı geyiğine girdik heh, şimdilik genkten kaçmayı başardım ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 İlla genk yicez kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 genki vardi bide cizgi film.. aklima geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 BLaXx said: genki vardi bide cizgi film.. aklima geldi.. "genkiiii genkiiii haşaf hoşafiii" diye de müzği vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Kafaların nedensiz kopabildiği bir çağda oynuyorsak pvp daha gerçekçi.. ayrıca daha kaliteli pvp döner, bütün oyun hayatı pvp ile geçmiş biri ile pve de oynuyanlar farklı olur.. taktikler sürekli gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 pve de olmayan en basta resource savaslari.. oyunun ilerleyen zamanlarinda birkac kisi olarak resource avina cikilacak, hatta ayni instance daki rakip sehir guild uyelerinin resource toplamasini engellemek isteyeceksiniz. veya icinde dovusun oldugu herhangi bir rp olayi, pve de olamayacak acik alanda, istediginz yerde. pve de olanlar sinirli bir dunyada eglenecekler, pvp dekiler ise hayallerini zorlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 PvEdekilerin saçları daha geç dökülcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar