oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dinamik ip'ye sahibim. Remote Desktop olayını nasıl yapabilirim? logmein tarzı siteler aracılığıyla değil. direk bilgisayardan remote desktop u çalıştırıp erişmek istiyorum bilgisayarıma. bi yerlerde bişeler görmüştüm ama hatırlayamıyorum.. bilgisi olan varsa help plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 msn ustunden uzaktan yardım olayı var ısını gorurse anlatam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bilgisayarım'a sağ tık->uzak->uzak masaüstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yok msn üstünden değil.. çünkü evden gidecem. evde de bilgisayarı kullanabilecek olan kimse yok. anneme açtırıcam bilgisayarı ve modemi. sonra da ben bağlanacam işte. kotalı internet var, kota boşa gidecek yoksa, onu doldurayım diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 PrudenT said: bilgisayarım'a sağ tık->uzak->uzak masaüstü ya sen şaka mısın Pru, yoksa şaka ayağına mı yatıyon.. bak önemli bi sorun var, dinamik ip.. statik ip değil.. sorunumuz o canım.. o şekil de yapılabilir mi diye soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 neyse http://www.no-ip.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 site istemiyorum işte. sitesiz olacak. imkanı yoksa yok deyin yav.. bi yerlerde denk gelmiştim gibi hatırlıyorum, ondan sordum... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bi ip alırsın modemi hiç kapatmazsın ip aynı kalır. sonra radmin tarzı bir programla girer halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hmmm sanırım yol yok.. yukardakinden başka.. saolun yardımlar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ya bilgisayarını gitmeden açar ipye bakarsın ya da bilgisayarın yanındaki birisi sana ip'yi söyler. Bilgisayar router arkasındaysa ilgili portun pc'ne yönlendirlimesi şart tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oper said: site istemiyorum işte. sitesiz olacak. imkanı yoksa yok deyin yav.. bi yerlerde denk gelmiştim gibi hatırlıyorum, ondan sordum... :) programını indiriceksin her açılışta bağlanıp ayarlıcak işte gayet basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 airties modemin varsa program kurmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 pikatel var.... ya sanal ağ kurma zımbırtıları vardı ama benim modem desteklemiyodur herhalde.. neyse artık haziranın son 5 günü evde olacam en azından.. o süre zarfında sömürürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 teamviwer kullan, kucucuk bi program (setup ini degil quicksupport u cek, zaten tiklayinca hazir hale geliyo, annen sana oradaki numarayi versin bitti gitti) port acma derdi yok ip derdi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hmm, teşekkürler nedanko, deniycem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bilgisayarın dinamik ip ise ve no-ip tarzı programlar/siteler kullanmak istemiyorsan bilgisayarına nasıl bağlanacaksın? ip adresin devamlı değişiyor, diyelim gittin evden, bağlantın koptu, nerden öğreneceksin ip adresini? yok bildiğin bir yolu varsa paylaş, biz de bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dedim ya işte oyle bişeler okumuştum diye hatırlıyorum.. ama yanlış hatırlamışım işte :) olsa dükkan sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 IP ni sabitleyebilirsin yolu war ama bilmiorm yolunu ark göstermişti tek tek uğraşıp sabitlemiştim... amaa unuttum. hah ttnet te sabitleyince nasıl bi sonuç alırsın bilmiorm. meteksan dynamick ip yi pc den sabitleyince sorun olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tt den sabit ip almak ayda 3-4 lira bişe. sabit ip için hizmet sunan ücretsiz siteler var. ufak bir program indirip bilgisayarına kuruyorsun. sana daha önce verilen sabit bir numaradan direk olarak mevcut ip'ne yönlendirme yapıyor ama şu an hatırlamıyorum bu sitelerden birisinin adını. ayrıca nedanko'nun söylediği teamviewer çok güzel ve yeterli bir program. bunda da her kuruluşta size sabit bir uin veriliyor, onla istediğiniz zaman istediğiniz bilgisayara uzaktan erişebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 desktop'a ip'ni gösteren gadget koy, "remote anne" için bi script yaz; modemi aç, bilgisayarı aç, ip'yi oku, bana söyle. ondan sonra rdc zaten.. eninde sonunda birisine manual olarak bilgisayarı açtıracaksan, onu da yapabilir bence. eğer ki static ip vs. kasmam diyorsan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yav annem hiç anlamaz işte.. :) sorun orda. evde de kimse yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 no-ip yapsana işte ne kasıyorsun hâlâ anlamadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 olay vpn ile çözülür bence. hamachi tarzı bi program yükle, 2 bilgisayar arasında yerel ağ GİBİ bi ağ kurmuş oluyorsun. aslında internet var arada ama sanki kablo çekmiş gibi oluyor. sonra da radmin kur işte. denemeni bi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 PrudenT said: no-ip yapsana işte ne kasıyorsun hâlâ anlamadım lol tamam yav yapcaz dedik zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 YAPACAKSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar