Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 maraton said: Galatasaray’ın efsane ismi Hakan Şükür yönetimin kendisi hakkında vereceği kararı beklemeden kulübü ile yollarını ayırdı. Yıldız futbolcu, dün akşam saatlerinde biraraya geldiği Adnan Polat’a “”Bu şartlar altında kalamam. Ben ayrılıyorum” diyerek Galatasaray’daki futbol hayatına noktayı koydu Cim-Bom’un efsane yıldızı ve takım kaptanı Hakan Şükür, sarı-kırmızılı kulüple yollarını resmen ayırdı. Günlerdir, yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı merak edilen ve önceki gün yaşanan sürpriz gelişme üzerine yönetimin kendisi hakkında alacağı kararı beklemeden ayrılık kararını veren Hakan Şükür, dün biraraya geldiği Başkan Adnan Polat’la konuşarak, belki de futbol hayatına da son noktayı koydu. Başkan Polat’a kırgın Eski teknik direktör Feldkamp’ın yaptığı ‘Hakan Şükür’ü ben değil, Adnan Polat göndermek istedi’ açıklamasını duyduktan sonra bir hayli kırılan ve yönetimin kendisi hakkında alacağı kararı beklemeden harekete geçen yıldız oyuncu, önce kararını ailesi ve yakın çevresiyle paylaşarak, ‘Artık bu şartlar altında kalamam’ dedi. Dün akşam saatlerinde ise başkan Adnan Polat’ın ofisine giderek, aldığı kararı resmen bildiren efsane oyuncu, ikinci başkan Mehmet Helvacı ve Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in de bulunduğu görüşmede, ‘Benim hakkımda alacağınız kararı beklemeye gerek kalmadı. Ben ayrılıyorum’ diye konuştu. Futbolu da bırakabilir Kalli’nin yaptığı açıklamalarla ortaya çıkan kırgınlığını dile getiren ve düşüncelerini anlatan yıldız oyuncuya, başkan Polat ve Sezgin tarafından aksi iddia edildi ancak Hakan’dan ‘Bugüne kadar sergilemiş olduğunuz tavırlarınızdan zaten düşüncenizi belli ettiniz’ cevabı geldi. Başkan Adnan Polat’ın, bu konuşma üzerine önce ‘seni yurtdışında antrenörlük eğitimine gönderelim. Bize hizmet etmeye devam et’ teklifinde bulunduğu, ardından da ‘jubileni nerde ve ne zaman istersen yapalım’ önerisini getirdiği öğrenildi. Ancak Hakan’ın bu iki öneriye de ‘şu an için bunları konuşmanın zamanı değil’ diyerek kesin bir cevap vermediği ve milli takıma çağrılmaması sonucunda planlarının değiştiğini ve futbolu da bırakabileceğini söylediği bildirildi. Oldukça kırgın olmasına karşın başkan Adnan Polat’la öpüşerek ayrılan Hakan Şükür’ün, gelen cazip tekliflere rağmen futbolu bırakmayı düşündüğü belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 para açlıgı yuzunden kendini kaybetti adam. adına yakısır bi jubile yapıp bırak işte, ne zorluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Adnan polat adama hayatının teklifini yapmış daha ne beklemişse. Ben bırakmadan inanmam, kayserispordan falan teklif de almış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 katar'a gider o, tam ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Zamanı gelmişti zaten, son sezonu oynamayabilirdi bile bence, ama teknik direktörlük vs ? Yoksa futbol yorumculuğu mu ? Biliyoruz hepimiz çok moda bu işler son günlerde.. Ntv'den teklif bekliyordur : ) Nede olsa, bi fenerli bi bjkli kadro oluştu. E bir de galatasaraylı lazım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 harbiden haa katara gitsin bi muddet uzak dursun burda iyi gelir ona:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Oha mutlu oldum haberi okuyunca resmen, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ya ben anamiyorum aptal mi bu adam eyvallah bulente hagiye biz saygisizlik yptikta bu salak neden jubile yapmiyo krallar gibi ugurlansa bi efsane olarak bitirsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 efsane olduğuna inanmıyo galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hagi'ye yaptık sonradan Jübile de, Bülent'e çok büyük haksızlık oldu. GS'den ayrılması bence çok iyi oldu. Artık vakti gelmişti, geç bile alınmış bir karar bu. Kayseri'nin teklifi şu anda en iyisi gibi duruyor, ama Katar'dan ne gelir bilinmez oraya gitmesi daha olası orada daha çok para kazanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hakan efsane olarak bitirme şansını kaybetti bence çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bugun bile jubile yapcam dese stad dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kayseri kardes takım sayılır oraya gitsin yada amerikada bu beckhamın takımı istiyor falan muabbeti vardı bi ara orasıda olur hem hocaya da yakın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Baluu said: Ntv'den teklif bekliyordur : ) Nede olsa, bi fenerli bi bjkli kadro oluştu. E bir de galatasaraylı lazım : ) hakan ünsal var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 efsane olmadığını bu hareketleriyle kanıtladı hakan şükür. kaç yaşına gelmişsin , klübün ve türkiyenin rekorlarını kırmışsın, takımın şampiyon olmuş , bu başarılarına yakışır bir jubile yap adın efsaneleşsin türkiyenin en çok gol kaçıran futbolcusu olmana rağmen. gs adına hayırlı olmuş sevindim ve rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 asparagas gibi geldi bana nedense.gözlerimle görmeden inanmam ayrılacağına.bu arada harbiden de jübile yapsın artık, zirvedeyken bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hakan zirveden düşeli çok oluyor yalnız. Performans olarak tabi, kendisini hiç sevmesem de gelmiş geçmiş en iyi pivotu Türkiye nin malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kapsın Miami Heat,pivotları kalmadı ztn =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Pivot denilmiyor muydu bu adama ya :D Pivot forvet mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Böyle olmadı. Bu tarz bi karar beklemiyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 BulletRide said: Kapsın Miami Heat,pivotları kalmadı ztn =] huahuahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 herşey için teşekkürler hakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bence tadında bıraktı/ayrılması istendi galatsarayı, ne zaman gelse jubile yapılır sonuçta bu adam kolay gol atamıyordu, yaşlandı diye batırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Oooooooohhh bee! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar